Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Καλα ρε παιδια δεν ειδατε τπτ;
Το πρωι δε μπορεσα να μπω στο ιντερνετ αλλα ειδα ποπη. Ειπε τα αποτελεσματα σε 2 εβομαδες. Η μανα μου πηρε τηλεφωνο στο γες και της ειπανε την αλλη εβδομαδα βγαινουν
Ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τι να δουμε ρε κωστη. Για πες μπας και φτιαξει η μερα μου
Αντε να δουμε τι θα δουμε
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Και εγω το ιδιο εμαθα αλλα τωρα μου ειπε ενας συγκατοικος λοχαγος οτι δεν θα παρουν την ογδοη Σειρα εποπ λογω οικονομικου κολυματος.dio έγραψε: Λοιπον Για να μιν αμχονεστε αδικα μολις τωρα εμαθα τι γυνετε το εχω επιβεβεωσει απο 3 ατομα. Αποτελεσματα μεσα στις επομενες μερες δηλ μεχρι τελος τοθ μηνος και καταταξη μαρτιο...R
Ρε παιδια μια ερωτηση. Εγω ημουνα μελος και τωρα οχι. Τι εγινε με παταξανε εξω

Ωραια με λιγα λογια μεχρι τελη ιανουαριου θα ξερουμε.
dio έγραψε: Λοιπον Για να μιν αμχονεστε αδικα μολις τωρα εμαθα τι γυνετε το εχω επιβεβεωσει απο 3 ατομα. Αποτελεσματα μεσα στις επομενες μερες δηλ μεχρι τελος τοθ μηνος και καταταξη μαρτιο...R
δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι Οπως τα λες dio Παντως αποκλειεται να σας τα βγαλουν μεχρι τελος του μηνα κ να η καταταξη να γινει σε ενα μηνα με τιποτα δεν γινεται αυτο η καταταξη γινεται το πολυ μετα απο 2 βδομαδες απο την ανακοινωση των αποτελεσματων ετσι εγινε κ περσι κ με τους επιτυχοντες κ με τους επιλαχοντες...
NIKH έγραψε:Ρε παιδια μια ερωτηση. Εγω ημουνα μελος και τωρα οχι. Τι εγινε με παταξανε εξω
Όχι, γιατί; Δεν μπορείς να συνδεθείς;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Που εισαι ρε Ιολη; Περασες; Ελα στο γνωριστειτε να τα πουμε! Συνδεσου καλυτερα να τα πουμε μεσω πμ! Νηπιαγωγος ως επιλαχουσα περασες;
Dum spiro spero
Και εγω το ιδιο εμαθα αλλα τωρα μου ειπε ενας συγκατοικος λοχαγος οτι δεν θα παρουν την ογδοη Σειρα εποπ λογω οικονομικου κολυματος.
ρε καταλαβαινουμε τι λεμε; Αυτο ειπανε απτο γες και το ιδιοπ ειπανε στην τηλεοραση. Εγω πιστευω γες και τηλεοραση. Εσυ πιστευε τον λοχαγο σου
Ιολη πιστευεις οτι δεν θα βγουνε μεχρι τελος του μηνοσ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Ιολη συνδεσου να ταπουμε! Ελα στο "γνωριστειτε"... Δες τι σε ρωτησε στην προηγουμενη σελιδα
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες