Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Έχουμε κάποιο νέο; Αυτό που πρέπει να μάθουμε και να ψάχνουμε είναι τα μόρια. Η προκήρυξη θα βγει σε ενα μήνα περίπου, τα μόρια πρέπει να μάθουμε
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Σε περιπου ενα μηνα; Εχεις ενημερωση για την εκδοση της προκηρυξης;Kostantinos2017 έγραψε:Έχουμε κάποιο νέο; Αυτό που πρέπει να μάθουμε και να ψάχνουμε είναι τα μόρια. Η προκήρυξη θα βγει σε ενα μήνα περίπου, τα μόρια πρέπει να μάθουμε
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Charlie Harper 13 έγραψε:Σε περιπου ενα μηνα; Εχεις ενημερωση για την εκδοση της προκηρυξης;Kostantinos2017 έγραψε:Έχουμε κάποιο νέο; Αυτό που πρέπει να μάθουμε και να ψάχνουμε είναι τα μόρια. Η προκήρυξη θα βγει σε ενα μήνα περίπου, τα μόρια πρέπει να μάθουμε
Ενημέρωση δεν έχω αλλά περίπου σε ένα μήνα θα βγει αλλιώς δεν βγαίνουν οι χρόνοι
Kostantinos2017 έγραψε:Charlie Harper 13 έγραψε:Σε περιπου ενα μηνα; Εχεις ενημερωση για την εκδοση της προκηρυξης;Kostantinos2017 έγραψε:Έχουμε κάποιο νέο; Αυτό που πρέπει να μάθουμε και να ψάχνουμε είναι τα μόρια. Η προκήρυξη θα βγει σε ενα μήνα περίπου, τα μόρια πρέπει να μάθουμε
Ενημέρωση δεν έχω αλλά περίπου σε ένα μήνα θα βγει αλλιώς δεν βγαίνουν οι χρόνοι
Αδερφέ πολύ φιλικά τώρα. Πριν ούτε βδομάδα έμπαινες στο νήμα και έλεγες ποια η διαφορά Α' με Β' κατηγορία και τώρα λες ότι περίπου σε 1 μήνα θα βγει η προκ ... Από δίκη σ εκτίμηση. Πως περιμένεις να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά ; Εντελώς φιλικά στο λεω. Καλή συνέχεια
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Για να μπουν Σεπτεμβριο στης σχολες εχεις δικιο πρεπει να βγει συντομα η προκηρυξη. Να εχουμαι την ιδια διαρκεια εκπαιδευσης με την σειρα του '19.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Κανείς λάθος εγώ δεν έγραψα ποτέ στο νήμα. Γνωρίζω από τέτοιες προκήρυξης. Με μπερδεύεις με άλλωνΒμκδ έγραψε:Kostantinos2017 έγραψε:Charlie Harper 13 έγραψε:Σε περιπου ενα μηνα; Εχεις ενημερωση για την εκδοση της προκηρυξης;Kostantinos2017 έγραψε:Έχουμε κάποιο νέο; Αυτό που πρέπει να μάθουμε και να ψάχνουμε είναι τα μόρια. Η προκήρυξη θα βγει σε ενα μήνα περίπου, τα μόρια πρέπει να μάθουμε
Αδερφέ πολύ φιλικά τώρα. Πριν ούτε βδομάδα έμπαινες στο νήμα και έλεγες ποια η διαφορά Α' με Β' κατηγορία και τώρα λες ότι περίπου σε 1 μήνα θα βγει η προκ ... Από δίκη σ εκτίμηση. Πως περιμένεις να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά ; Εντελώς φιλικά στο λεω. Καλή συνέχεια
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Kostantinos2017 έγραψε:Κανείς λάθος εγώ δεν έγραψα ποτέ στο νήμα. Γνωρίζω από τέτοιες προκήρυξης. Με μπερδεύεις με άλλωνΒμκδ έγραψε:Kostantinos2017 έγραψε:Charlie Harper 13 έγραψε:Σε περιπου ενα μηνα; Εχεις ενημερωση για την εκδοση της προκηρυξης;Kostantinos2017 έγραψε:Έχουμε κάποιο νέο; Αυτό που πρέπει να μάθουμε και να ψάχνουμε είναι τα μόρια. Η προκήρυξη θα βγει σε ενα μήνα περίπου, τα μόρια πρέπει να μάθουμε
Γνωρίζω τι Α' με Β' κατηγορία.Με μπερδεύεις με άλλων

-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Η προκηρυξη πρεπει να βγει μεχρι τελος Μαιου ναν θελουν να πετυχουν το χρονοδιαγραμμα!Αν γινει 5μηνη εκπαιδευση οπως ακουγεται, τοτε παμε για Φεβρουαριο του 2022 να ειναι ετοιμοι!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Δεν νομιζω οτι μπορουν να υποστηριξουν 5μηνη οικονομικα. Τους συμφερει η 45 ημερων εκπαιδευση και μετα πρακτικη.
Με πενταμηνη εκπαιδευση δεν βγαινει και ο σχεδιασμος θελουν την ΟΠΠΙ στα πανεπιστημια το φθινοπωρο μολις αρχιζει το ακαδημαικο ετος.
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Charlie Harper 13 έγραψε:Δεν νομιζω οτι μπορουν να υποστηριξουν 5μηνη οικονομικα. Τους συμφερει η 45 ημερων εκπαιδευση και μετα πρακτικη.
Πολύ σωστά φίλε...
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Κατι ελεγε ο Μητσοτακης για νομοσχεδια που θα φερει με καλυτερη εκπαιδευση των Αστυνομικων!Με τοσο κραξιμο που εχει πεσει για τους ''ανεκπαιδευτους ΕΦ' δε νομιζω αυτη τη φορα να καθησουν μονο 45 μερες στη σχολη, ειδικα αν κρατησουν τα ανακριτικα καθηκοντα και μετα την οππι!
Τέλος Μαΐου και να πετύχουν το χρονοδιάγραμμα; Μετά εγώ ήμουν ο άσχετος.5 μήνες θέλει η όλη διαδικασία. Ρωτα άτομο του 19 που μπήκε. Ήδη έχουν αργήσει πολύ. Έχω γράψει αναλυτικά και τους χρόνους σε προηγούμενα μηνύματα όπως έγινε το 19.GreekRanger έγραψε:Η προκηρυξη πρεπει να βγει μεχρι τελος Μαιου ναν θελουν να πετυχουν το χρονοδιαγραμμα!Αν γινει 5μηνη εκπαιδευση οπως ακουγεται, τοτε παμε για Φεβρουαριο του 2022 να ειναι ετοιμοι!
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Το ξερω οτι εχουν αργησει εγω ελεγα οτι η προκηρυξη επρεπε να βγει μες το Μαρτιο για να μπουν Σεπτεμβριο!
Σε αυτό συμφωνούμε!GreekRanger έγραψε:Το ξερω οτι εχουν αργησει εγω ελεγα οτι η προκηρυξη επρεπε να βγει μες το Μαρτιο για να μπουν Σεπτεμβριο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες