Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισης φιλε μοριοδοτεισαι κανονικοτατα νομιζω ως αποφοιτος εφεδρος της προεδρικης φρουρας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια εχω κανει μεχρι την 1η λυκειου σε ενιαιο, την εχω τελειωσει και με καλο βαθμο, σκεφτομαι να στειλω τα χαρτια μου για εποπ στην ειδικοτητα υπηρετης ελαφρου οπλ... Πζ, που ζηταει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου αλλα ειδα στην προκυρηξη και ταξεις λυκειου Α, κ Β αν εχεις τελειωσει μετρανε! Στα χερια μου χαρτι που να πιστοποιη οτι εχω τελειωσει την 1η ταξη δεν εχω και πηγα στο σχολειο μου και δεν ηξεραν τι χαρτι να μου δωσουν{ελεγχο με τον βαθμο δλδ ζητανε; }γνωριζει καποιος; Και στελνω μαζι και το απολυτηριο γυμνασιου και το χαρτι 1ης ταξης; helppp
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Lion »

Κατσε ρε συναδελφε θα με μπερδεψεις τωρα... Αν λεει η ειδικοτητα Απολυτηριο Γυμνασιου, και στειλεις εσυ του Λυκειου, μετραει; Δεν εχεις καμια επιπτωση;

Φιλικα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι ρε δεν εχεις επιπτωσεις

Κανενα προβλημα
Lion

Δημοσίευση από Lion »

elli1986 έγραψε:Παιδια εχω κανει μεχρι την 1η λυκειου σε ενιαιο, την εχω τελειωσει και με καλο βαθμο, σκεφτομαι να στειλω τα χαρτια μου για εποπ στην ειδικοτητα υπηρετης ελαφρου οπλ... Πζ, που ζηταει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου αλλα ειδα στην προκυρηξη και ταξεις λυκειου Α, κ Β αν εχεις τελειωσει μετρανε! Στα χερια μου χαρτι που να πιστοποιη οτι εχω τελειωσει την 1η ταξη δεν εχω και πηγα στο σχολειο μου και δεν ηξεραν τι χαρτι να μου δωσουν{ελεγχο με τον βαθμο δλδ ζητανε;}γνωριζει καποιος; Και στελνω μαζι και το απολυτηριο γυμνασιου και το χαρτι 1ης ταξης; helppp

Μπορεις να πας στο Λυκειο σου και να τους ζητησεις μια βεβαιωση οτι εχεις φοιτησει την Α' Λυκειου,elli μου
Lion

Δημοσίευση από Lion »

thnx ρε αδερφε :) αλλα μαλλον θα στειλω Γυμνασιου γιατι δεν πηγα Λυκειο (Εννιαιο εννοω) αλλα πηγα ΤΕΕ... Αν κανει το πτυχιο του Β'Κυκλου (που θεωρειτε σαν Γ' Λυκειου), πες μου αδερφε μου
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τιποτα αδερφε μου

Lion

Δημοσίευση από Lion »

Lion έγραψε:thnx ρε αδερφε :) αλλα μαλλον θα στειλω Γυμνασιου γιατι δεν πηγα Λυκειο (Εννιαιο εννοω) αλλα πηγα ΤΕΕ... Αν κανει το πτυχιο του Β'Κυκλου (που θεωρειτε σαν Γ' Λυκειου), πες μου αδερφε μου
dark
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από dark »

Lion έγραψε:Φιλε μου αν δεν εχεις παρει το πτυχιο απο το ΙΕΚ, καλυτερα να βαλεις σπουδαστης... Γνωμη μου, ετσι; Ειδικες Δυναμεις ειπες; Ποια ειδικοτητα αν επιτρεπεται;
δεν εχω καταληξει ακομα. Παντως δεν εισαι σιγουρος για αυτο, ε; Εχω αυτο του ιεκ αλλα και τεε. Θα τα κανω για τις ειδικοτητες του γυμνασιου μαλλον. Του τεε παιρνει 210 μορια ενω του σπουδαστη ιεκ 250. Θελω να ξερω σιγουρα για να μην υπαρξει καποιο προβλημα στα χαρτια. Γιατι θα χασω 40΄μορια

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κανονικα να το καταθεσεις αδερφε μου δεν θα χεις κανενα προβλημα

αλλωστε και εγω ΤΕΕ εχω βγαλει Εικόνα
dark
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από dark »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Επισης φιλε μοριοδοτεισαι κανονικοτατα νομιζω ως αποφοιτος εφεδρος της προεδρικης φρουρας

δεν εχει ομως καποια συγκεκριμενη μοριοδοτηση για αυτο στην προκηρυξη. Εχεις δει κατι;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νομιζω οτι οσοι εχουν τελειωσει προεδρικη φρουρα μοριοδοτουνται κανονικα

Αλλα Παρε ενα τηλεφωνο στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου να σε ενημερωσουν πιο εγκυρα Εικόνα
Lion

Δημοσίευση από Lion »

dark έγραψε: δεν εχω καταληξει ακομα. Παντως δεν εισαι σιγουρος για αυτο, ε; Εχω αυτο του ιεκ αλλα και τεε. Θα τα κανω για τις ειδικοτητες του γυμνασιου μαλλον. Του τεε παιρνει 210 μορια ενω του σπουδαστη ιεκ 250. Θελω να ξερω σιγουρα για να μην υπαρξει καποιο προβλημα στα χαρτια. Γιατι θα χασω 40΄μορια

Εγω εχω πτυχιο Β'Κυκλου ΤΕΕ και πτυχιο ΙΕΚ Γραφιστικης! Το πτυχιο του ΙΕΚ δεν νομιζω να το στειλω διοτι οι ειδικοτητες που διαλεξα οπως κι εσυ δεν το ζητανε (θελουν μονο απολυτηριο γυμνασιου) ... Αυτο ελεγα και πιο πανω... Να στειλω και ΤΕΕ και ΙΕΚ αλλα μου προτειναν οι συναδελφοι να στειλω μονο αυτα που θελει η ειδικοτητα... Αλλα αναρωτιεμαι αν το πτυχιο Β'Κυκλου του ΤΕΕ αναγνωριζεται σαν Πτυχιο Λυκειου
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Κανονικα να το καταθεσεις αδερφε μου δεν θα χεις κανενα προβλημα

για ακομη μια φορα με ξελασπωσες, συναδερφε... Σ'ευχαριστω... Παρε μια τιμητικη αδεια απο μενα... Χεχεχεχε
dark
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από dark »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Κανονικα να το καταθεσεις αδερφε μου δεν θα χεις κανενα προβλημα

απο το ιεκ εχω μια βεβαιωση επαγγελματικης καταρισης που λεει οτι εχω εκπληρωσει με επιτυχια την φοιτηση μου στο ιεκ. Αυτο λες να καταθεσω; Φοβαμαι μην γινει καμια μπινα και μου πουν οτι δεν ειμαι ενεργος σπουδαστης γιατι το απολυτηριο το πηρα 2007΄τι λες; Μπορεις να μαθεις τιποτα;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης