Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Πιστεύετε οτι στους ΕΠΟΠ του Στρατολογικού Σώματος θα πέσει πολύ μέσον; Ρωτάω γιατι δεν εχω δει κανεναν να λεει τιποτα για αυτην την προκήρυξη. Αν κάποιος εχει βάλει μέσον για το συγκεκριμενο σωμα, ας το πει γιατι πολύ περιεργα μου φαινονται τα πραγματα. Ευχαριστω.
Marina2 έγραψε:Πιστεύετε οτι στους ΕΠΟΠ του Στρατολογικού Σώματος θα πέσει πολύ μέσον; Ρωτάω γιατι δεν εχω δει κανεναν να λεει τιποτα για αυτην την προκήρυξη. Αν κάποιος εχει βάλει μέσον για το συγκεκριμενο σωμα, ας το πει γιατι πολύ περιεργα μου φαινονται τα πραγματα. Ευχαριστω.
καλυτερα να ρωτησεις ποιος δεν εβαλε εστω και τον κλητηρα τς γειτονιας του για να τον βοηθησει μεσω ενος γνωστου που ξερει εναν που θα τον βοηθσει κλπ...
Δηλαδή Τάκη πιστευεις οτι κ σε αυτον τον διαγωνισμό, αν κ δεν εχει ¨διαφημιστεί" πολύ, έχει πέσει πολύ μέσον; Για αεροπορία κ στρατο εχω ακούσει πολλα τέτοια περιστατικα κ με πολιτικούς κ με στρατιωτικους, αλλα ειλικρινά για στρατολογια δεν εχω ακούσει τίποτα. Η απολυτη σιωπη για αυτον τον διαγωνισμό.takis2 έγραψε:Marina2 έγραψε: Πιστεύετε οτι στους ΕΠΟΠ του Στρατολογικού Σώματος θα πέσει πολύ μέσον; Ρωτάω γιατι δεν εχω δει κανεναν να λεει τιποτα για αυτην την προκήρυξη. Αν κάποιος εχει βάλει μέσον για το συγκεκριμενο σωμα, ας το πει γιατι πολύ περιεργα μου φαινονται τα πραγματα. Ευχαριστω.
καλυτερα να ρωτησεις ποιος δεν εβαλε εστω και τον κλητηρα τς γειτονιας του για να τον βοηθησει μεσω ενος γνωστου που ξερει εναν που θα τον βοηθσει κλπ...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 28
Περσυ δεν εβαλα βισμα και δε περασα, φετος που πηγα να βαλω ηρθε η αξιοκρατια.
Κοιτα αν ειναι πραγματική αξιοκρατία οκ καλωςήλθε, αλλα αν ειναι για τα μάτια του κόσμου, για να βάλουν μονο δικά τους παιδιά τοτε δεν εχω λόγια.Gary έγραψε:Περσυ δεν εβαλα βισμα και δε περασα, φετος που πηγα να βαλω ηρθε η αξιοκρατια.
-
- Λοχαγός
Marina2 έγραψε:Κοιτα αν ειναι πραγματική αξιοκρατία οκ καλωςήλθε, αλλα αν ειναι για τα μάτια του κόσμου, για να βάλουν μονο δικά τους παιδιά τοτε δεν εχω λόγια.Gary έγραψε:Περσυ δεν εβαλα βισμα και δε περασα, φετος που πηγα να βαλω ηρθε η αξιοκρατια.
τοτε θα παω στο ληξιαρχειο και θα βαπτιστω: Γκαντέμης Όλκης οδος περαβρέχει 13, γειτωνας του γκουφυ και αιωνιος αποτυχημενος

Ααα μιλαμε δηλαδη για πολύ βύσμα μπήκε!
-
- Λοχαγός
6 εβαλα, για να δουμε

Να μην σου ευχηθώ να τα εκατοστήσεις τα βύσματα ε; Μονο για στρατο ξηράς εβαλες ή κ για τα αλλα σωματα;Gary έγραψε:6 εβαλα, για να δουμε
-
- Λοχαγός
Μονο σξ, ασε μη μου ευχηθεις, τελευταια πολλες ευχες πευτουνε, με βλεπω να μετακομιζω σε γκαντεμογειτωνια οριστικα

-
- Λοχαγός
Η να κρεμαω ματι γελαδας μεγαλο μεγαλο για να μη με πιανει η γκαντεμια.

Οκ αλλα τοσους εβαλες δεν μπορει να μην σε βοηθήσει κάποιος. Εστω κ λιγο.
-
- Λοχαγός
Το μονο σοβαρο που ελπιζω σε αυτον ειναι ο στρατηγος, αποστρατος πλεον, αλλα καλο βισμα, εξ αιτιας του πηρα τα καλα τα μορια στη συνεντευξη, και ο ιδιος με συνοδευσε με βοηθεια του μεχρι το τελος των εξετασεων και μου ειπε και οτι ειμαι στους 50 πρωτους με τα μορια της συνεντευξης, αλλα χωρις αυτα; Τα πηγα και τελεια σε ολα τα εξεταστικα
Για να δούμε τι θα κάνει το στρατιωτικό μέσον γιατι πολύ φοβάμαι οτι οι πολιτικοί θα ειναι παραμυθατζήδες.
-
- Λοχαγός
Αν περιμενω απο ενα μπλε βισμα που ειχα βαλει ποιο πριν, δε περναω ουτε τα χερια μου να δωριζω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης