ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Hyper »

Γιώργος έγραψε:Ξέρει κανείς αν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερα από θέμα ρούχων όταν παρουσιαστώ στο μεγάλο πεύκο; Δηλαδή μόνο τα κλασικά, χακί φανέλες, κοντομάνικα παραλλαγής, κάλτσες, ξυριστικά κτλ... ; Μου είπαν ότι η γυμναστική γίνεται με λευκό φανελάκι και σορτσάκι, ισχύει; Και αν ναι, θα πρέπει να πάρω πέρα από τις χακί φανέλες και λευκές; Ευχαριστώ!

τπτ μην παρεις δεν θα χει και ηλιο να σταξετε ξυριστικα θα σας μοιρασουν απεξω οι κοπελες της gillete γυμναστικη δεν θα κανετε χωρις να εχετε ορκιστει θεωρειστε πεζικο Κ οχι ειδικες δυναμεις Κ ενα στραμπουλιγμα μπορει να εχει κυρωσεις για αυτους. Ολα θα σας τα μοιρασουν μεσα κ πολιτικα μην παρει κανεις ειναι περιττα δεν προκειται να βγει κανεις εξω απτην πυλη του κεεδ μεχρι να ορκιστειτε, τσαμπα βαρος!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Εχει εκπαιδευση ατελειωτης ορθοστασιας ειδικα στις προβες για την ορκωμοσια και τις πρωτες μερες στις αναφορες διαρκειας. Χιλιες φορες να τρεχεις η να τσιμπας καμψεις παρα ωρες ορθοστασιας δεν υπαρχει χειροτερο σπασιμο

πετροσ

Δημοσίευση από πετροσ »

Παιδεια η βασικη στις ειδ δυναμεις ποσο ειναι; Και ποσο για το μπερε; Μπαινω 9/2
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Μπερε θα χεις σε 2 μηνες απο τη μερα που θα μπεις το αλλο που ρωτας διαφερει παιζει αναμεσα σε 2 και 3 βδομαδες συνηθως

πετροσ

Δημοσίευση από πετροσ »

Και τι 8α χρειαστει να παρω μαζι μου; Δλδ μετα απο 2 μηνες θsα παρω και μεταθεση;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

πετροσ έγραψε:Και τι 8α χρειαστει να παρω μαζι μου; Δλδ μετα απο 2 μηνες θsα παρω και μεταθεση;
παρε ενα μαχαιρι του ραμπο ! Ρε συ πλακα κανεις δες τα θεματα στο φορουμ ! Η μεταθεση μη σε απασχολει ολα τα βλεπεις μεσα σιγα σιγα !
πετροσ

Δημοσίευση από πετροσ »

Φιλε μου ρωταω γιατι στα φορουμ λενε οτι να ναι. Εγω για τα βασικα και απαραιτητα ρωταω...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 30
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

πετροσ έγραψε:Φιλε μου ρωταω γιατι στα φορουμ λενε οτι να ναι. Εγω για τα βασικα και απαραιτητα ρωταω...

Δές τα παρακάτω θέματα. Υπόψιν στις Ειδικές Δυνάμεις απαγορεύεται ο υπνόσακος.

Τι να πάρω μαζί μου στη κατάταξη (δές τις 2-3 τελευταίες σελίδες καλύτερα)

Τι έγγραφα να πάρω στη κατάταξη; (και εδώ τις τελευταίες σελίδες)
πετροσ

Δημοσίευση από πετροσ »

Και με το κντ τι γινετε; Αν παρω με καμερα θα μου το παρουν;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ρε παιδία επείδη μου έχουν βγει τα μάτια να διαβάζω και άκρη δεν έχω βγάλει, μπορεί κανείς να μου πει περίπου το καθημερινό πρόγραμμα στο ΚΕΕΔ (πριν και μετά την ορκομοσία); Η εκπαίδευση ξεκινάει από εκεί ή αφόυ μας στείλουν στις μονάδες;:s
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Γιώργος έγραψε:Ρε παιδία επείδη μου έχουν βγει τα μάτια να διαβάζω και άκρη δεν έχω βγάλει, μπορεί κανείς να μου πει περίπου το καθημερινό πρόγραμμα στο ΚΕΕΔ (πριν και μετά την ορκομοσία) ; Η εκπαίδευση ξεκινάει από εκεί ή αφόυ μας στείλουν στις μονάδες;:s
τπτ ιδιαιτερο θα σας τεντωσουν λιγο στην ορθοστασια και στην αυπνια μονο τις 2-3 αντε 4 πρωτες μερες κ αυτο ειναι ολο. Τωρα πολλα θα εξαρτηθουν απτον εκπαιδευτη που θα σας πεσει κ απτον δοιμιριτη σας για το πως θα περασετε α και απτον λοχαγο σας αλλα κυριως εκπαιδευτη που πολλοι ερχοντε για να βγαλουν αποθημενα εκει αλλα δεν τους περνει για πολλα διοτι ειστε αορκιστοι.. Οτι κ να σας πουνε κανονικα πρεπει να εκτελουν κ αυτοι.. οσο για τις μοναδες αμα πατε σε μαυρη μοναδα η σε καμια σχ. Αλ κ ειστε σειρα που δεν εχει μεγαλη αναγκη να κρατισει κοσμο.. Δεν μπορειτε καν να διαννοηθειτε τι παιζει, υπαρχουν δυο Μοιρες αμφιβιων Και 1 Ορεινη και φυσικα η σχαλ που ειναι πολυ μαχιμες αλλα παιζει κ απιστευτη κουραση-τεντωμα κ σε πιανουν τα παντα κ απο αγγαριες κ απο εκπαιδευση κ απο ολα! Πραγματικα οταν λεμε οτι δεν εχεις ουτε 10λεπτα να ηρεμισεις το εννοω. Υπαρχουν ομως και μοναδες ειδικων δυναμεων που θα περασεις καλα κ θα σαι πιο χαλαρος. Αλλα δεν θα αναφερθω σε αυτο διοτι ο καθενας κανει τις επιλογες μονος του κ κρινει εδω δεν ειμαι εδω Για να στειλω κοσμο σε καποιες συγκεκριμενες μοναδες ουτε να διαφημισω κ να δυσφημισω καποιες αλλες. Καλη θητεια στην 314 ! Σα να ειστε μεσα Εικόνα

πετροσ

Δημοσίευση από πετροσ »

Χεχε ωραια τα λεσ... Παιδια στο σηνειωμα καταταξης μοθ λεει και ΥΕΑ... Σε ολους ειναι ετσι; Η εχω πι8ανοτητα ; Βεβεια μεσον δεν εχω... Πειτε παιδες
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

πετροσ έγραψε:Χεχε ωραια τα λεσ... Παιδια στο σηνειωμα καταταξης μοθ λεει και ΥΕΑ... Σε ολους ειναι ετσι; Η εχω πι8ανοτητα ; Βεβεια μεσον δεν εχω... Πειτε παιδες

Ναι, όσοι είναι απόφοιτοι τουλάχιστον λυκείου έχουν και ένδειξη ΥΕΑ.

Πιθανότητα άν δεν έχεις βύσμα δεν έχεις δυστυχώς αλλά για να μην ξεφεύγουμε και απο το θέμα για περισσότερες πληροφορίες άν θές στο θέμα 'ΔΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις'. Εικόνα

stergios12

Δημοσίευση από stergios12 »

Γεια σας παρουσιαζομαι 8 φβρουαριου νεα περαμο και εχω καποιες ερωτησεις. Οποιος μπορει να απαντησει τον ευχαριστω απο καρδιας.

1) Θα εχουμε εξασκηση στη μαχη σωμα με σωμα; Αν ναι σε τι βαθμο και ποσο συχνα;

2) Ποσες φορες θα κανουμε τρεξιμο και γενικα "αεροβικες" ασκησεις την ημερα η την εβδομαδα; Για ποση ωρα θα τρεχουμε συνηθως, σε τι εδαφος (π. Χ. Θα τρεχουμε και σε ανηφορες;) και με τι ρυθμο (θα ειναι σαν να κανουμε 400μ με εμποδια η μαραθωνιο;) ;

3) Ποσες φορες θα τρωμε την ημερα και τι θα τρωμε συχνοτερα; Κρεας η φασολαδες π. Χ.

4) Μπορω να εχω μαζι μου χαπια και σκευασματα που θα με βοηθανε να εχω καλη φυσικη κατασταση και να μην χανω μυικη μαζα; Γιατι δεν θελω να χασω κιλα. Φυσικα δεν αναφερομαι σε κατι παρανομο

5) Θα μπορω να διαβαζω καποιες ωρες την ημερα;

6) Ποσες ωρες θα κοιμομαστε συνηθως;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης