Όχι Αθήνα είχε η προηγούμενη προκήρυξη αυτή θα είναι νησιά και περιφέρειες όπου έχουν ανάγκη
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
ρε παιδιά τι αγχώνεστε θα παιχτούν αμοιβαίας και όλοι κάπως θα είναι ευχαριστημένοι το καλό είναι οτι ξεκινά σιγά σιγά να επανδρώνεται το Πυροσβεστική σώμα γιατί αυτήν την στιγμή είναι σε τραγική κατάσταση ελλείψεων
-
Επισκέπτης
Αθήνα θα έχει κανονικά , γενικότερα στην αττική , πολύ λιγότερες λόγο των 150 συναδέλφων που τοποθετήθηκαν , το γεγονός ότι είναι πανελλαδική προκυρήξη δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανά πάρει αττική , απλά ο αριθμός θα είναι πολύ μικρότερος γιατί θέλουν να δώσουν έμφαση σε άλλες περιοχές.
-
Niop
Παιδιά καλησπέρα
με 6 έλξεις γεμάτες καθαρές τερμα
πάνω τέρμα κάτω είμαι καλά ;
με 6 έλξεις γεμάτες καθαρές τερμα
πάνω τέρμα κάτω είμαι καλά ;
-
Επισκέπτης
οταν λετε καθαρες εννοειτε απλα να περναει ο λαιμος; να μην τιναζεσαι;
-
Επισκέπτης
Γιατί 6 θα μας ζητήσουν ,όχι τρεις;
-
Επισκέπτης
Δεν ισχύει. Καμία θέση για Αθήνα. 640 θεσεις για περιφέρεια και νησια σε όλη την Ελλάδα πλην Αττικής.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 27, 2026 5:06 pm Αθήνα θα έχει κανονικά , γενικότερα στην αττική , πολύ λιγότερες λόγο των 150 συναδέλφων που τοποθετήθηκαν , το γεγονός ότι είναι πανελλαδική προκυρήξη δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανά πάρει αττική , απλά ο αριθμός θα είναι πολύ μικρότερος γιατί θέλουν να δώσουν έμφαση σε άλλες περιοχές.
-
Επισκέπτης
τελικά μάγκες κάτι έχει συνενωθεί ο μπαρδακης με το υπουργείο για αυτό και δεν κάνει τόσο φασαρία για το όριο ηλικίας χθες ανέβασε μια δημοσίευση στο Instagram και έγραφε κάτι για 80 δασαρχεία για τους εποχικούς άντε να δούμε τι έχουν κανονίσει
-
Επισκέπτης
Δεν θα έχει καμία θέσει για Αθήνα...όλες οι θέσεις θα είναι σε επαρχία και οι 640...!!!!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 27, 2026 5:06 pm Αθήνα θα έχει κανονικά , γενικότερα στην αττική , πολύ λιγότερες λόγο των 150 συναδέλφων που τοποθετήθηκαν , το γεγονός ότι είναι πανελλαδική προκυρήξη δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανά πάρει αττική , απλά ο αριθμός θα είναι πολύ μικρότερος γιατί θέλουν να δώσουν έμφαση σε άλλες περιοχές.
-
Mikl
Υπομονή μάγκες 10 μέρες ακόμα κάτι θα βγει
-
Επισκέπτης
Νομίζω πως κατάλαβε πως με αυτή την κυβέρνηση ειναι μάταιο να παλεύει για αύξηση στο όριο ηλικίας. Ο Υπουργός τον συμπαθεί και του το εχει ξεκαθαρίσει οτι δεν θα ανέβει το όριο ηλικίας. Νομίζω πως παει να εκμεταλλευτει τη συμπάθεια αυτή για να πάρει οτι παραπάνω μπορεί. Αν ειναι τα Δασαρχεία αυτα για ολους τοτε καλοδεχουμενα αρκεί να εξασφαλίσει δουλειά ο κόσμος και να μη γίνει οτι με τον Κικιλια.
-
Επισκέπτης
Εγώ να ρωτήσω κάτι για όποιον γνωρίζει . Πως γίνεται στους εθελοντές να επιτρέπεται μέχρι τα 33 τους να μπουνε στην σχολή για να βγουν μετά από 4 χρόνια στους ειδικών καθηκόντων μέχρι τα 35 και να μην υπάρχει θέμα στο συνταξιοδοτικό και στους υπόλοιπους πολίτες εποχικούς να βάζει όριο τα 30 και να μην μπορεί να αυξηθεί τουλάχιστον για τους εποχικούς που εργάζονται ήδη στο πς λόγω συνταξιοδοτικού ; Δεν μιλά για τους παλιούς 5ετης δεν μιλάω για μονιμότητα με απλά μια υπογραφή κανονικά αθλήματα και ότι προβλέπεται . Τελικα ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτό το σώμα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες