Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 11:11 am Ξέρει κανείς αν πηγαίνουν για ΠΚΕ πολλοί υποψήφιοι του Ναυτικού ή όχι;
Μια χαρα πανε, γιατι να μην πανε
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 11:55 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 11:11 am Ξέρει κανείς αν πηγαίνουν για ΠΚΕ πολλοί υποψήφιοι του Ναυτικού ή όχι;
Γιατί κάποιοι έχουν γράψει ότι στις περιοχές που είναι δεν πάνε... Όπως κι εγώ όταν πήγα να δώσω δεν συνάντησα στην Ευελπίδων για ναυτικό... Από 65 άτομα μόνο εγώ ήμουν ναυτικό
K2372
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από K2372 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 12:53 pm
Γιατί κάποιοι έχουν γράψει ότι στις περιοχές που είναι δεν πάνε... Όπως κι εγώ όταν πήγα να δώσω δεν συνάντησα στην Ευελπίδων για ναυτικό... Από 65 άτομα μόνο εγώ ήμουν ναυτικό
Στο δικό μας γκρουπ παρουσιάστηκαν 160 άτομα και οι περισσότεροι ήταν ναυτικό. Μιλάω για ΣΝΔ.
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

K2372 έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 1:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 12:53 pm

Στο δικό μας γκρουπ παρουσιάστηκαν 160 άτομα και οι περισσότεροι ήταν ναυτικό. Μιλάω για ΣΝΔ.
Και σε εμάς οι περισσότεροι για ναυτικό. ΣΕΤΗ
Επισκέπτης

Πολλοι υγειονομικαριοι για πν που συνηθως ειχαν δηλωσει και πα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 2:56 pm Πολλοι υγειονομικαριοι για πν που συνηθως ειχαν δηλωσει και πα
Για ειδικότητες καραβιού ούτε καν να φανταστώ δήλωσαν Ε;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 2:58 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 2:56 pm Πολλοι υγειονομικαριοι για πν που συνηθως ειχαν δηλωσει και πα
Για ειδικότητες καραβιού ούτε καν να φανταστώ δήλωσαν Ε;
Εγω κυριως την ημερα που εδινα ειδα νοσηλευτες/τραυματιοφορεις, βοηθους φαρμακειου, ιατρικων εργαστηριων κτλ... Αν ειναι να παμε θα παμε κι εμεις οι υγειονομικαριοι καραβι οπου υπαρχει αναγκη.
Επισκέπτης

Ειδικά οι β/νος μέχρι να γίνουν κελευστες έχει καράβι. Παιδιά φέτος το ναυτικό έχει γίνει ρόμπα. Από τη μια οι παραιτήσεις στελεχών από σχολές σε συνδυασμό με τις χαμηλές βάσεις. Από τη άλλοι οι ελάχιστοι που παρουσιάστηκαν για ΠΚΕ (αν στους 30 και στους 60 παρουσιάζονται 4-5 τότε σκεφτείτε τι γίνεται σαν γενικό σύνολο στις μόλις 2000 αιτήσεις που έγιναν) δεν τον βλέπω καλά τον κλάδο. Και εγώ έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι αν και πέρασα ΠΚΕ αν θα πάω βέβαια είμαι 27 οπότε είναι η τελευταία μου χρονιά
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 17, 2023 4:03 pm Ειδικά οι β/νος μέχρι να γίνουν κελευστες έχει καράβι. Παιδιά φέτος το ναυτικό έχει γίνει ρόμπα. Από τη μια οι παραιτήσεις στελεχών από σχολές σε συνδυασμό με τις χαμηλές βάσεις. Από τη άλλοι οι ελάχιστοι που παρουσιάστηκαν για ΠΚΕ (αν στους 30 και στους 60 παρουσιάζονται 4-5 τότε σκεφτείτε τι γίνεται σαν γενικό σύνολο στις μόλις 2000 αιτήσεις που έγιναν) δεν τον βλέπω καλά τον κλάδο. Και εγώ έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι αν και πέρασα ΠΚΕ αν θα πάω βέβαια είμαι 27 οπότε είναι η τελευταία μου χρονιά

Ολες οι ειδικοτητες θα παν καραβι με τις ελλειψεις... Τι ειδικοτητα εισαι;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από niasimas »

Δείτε, για όποιον θέλει, το σχετικό, με παραιτήσεις:https://www.militaire.gr/?post_type=post&p=306946
Επισκέπτης

Η/Ν ραδιοεντοπιστης κάνεις;
Geo24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Geo24 »

Παιδιά 1200 € το μήνα μέσο όρο έπαιρνα 20 μέρες μέσα με τις βάρδιες συν τα εργασιμα οποίος θέλει κάθεται. Έχει αρκετό ξενύχτι. Η Σαλαμίνα είναι γενικά φθηνή. Η ζωή στο καράβι αρκετά δύσκολη για γερά νεύρα. Οι ώρες που απασχόλησε στο καράβι με συνάρτηση την ακρίβεια δεν αξίζει 130 άτομα φύγαμε φέτος και δεν τελείωσε το κακό. Η ζωή είναι του καθενός και αποφασίζει. Λάθος μου που δεν περίμενα ένα χρόνο να βγάλω παραπάνω μόρια. Όποιος είναι 27 για μένα αξίζει να μπει για τούς άλλους τι να πω ο θεός είναι μεγάλος
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

240 μέρες καράβι άρα, θέλει άτομα που να το θέλουν αλλιώς βλέπω οι παραιτήσεις να αυξάνονται
Dionisis9999

Δημοσίευση από Dionisis9999 »

Έχω 440 μόρια δήλωσα πλήρωμα σκάφους ΕΔ και παίρνει 60 ατομα υπάρχουν ελπιδες λέτε?
Επισκέπτης

Dionisis9999 έγραψε: Κυρ Νοέμ 19, 2023 3:58 pm Έχω 440 μόρια δήλωσα πλήρωμα σκάφους ΕΔ και παίρνει 60 ατομα υπάρχουν ελπιδες λέτε;
Οι βάσεις είναι πολυ ψηλές φέτος στον στρατό επίσης λάθος φόρουμ φίλε μου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες