lamdar92 έγραψε:Ένα 20 με 30 τις εκατό δεν έχουν περάσει στις πρώτες τους επιλογές. Για παράδειγμα ένα παιδί θα κάνει ξανά ενω έχει περάσει Κορυδαλλό αλλά πρώτη επιλογή ήθελε Πάτρα... Όπως και να έχεις 30-40 ΙΕΚ θα δουμε από την 6Κ
Ούτος η άλλος μετά από 2 χρόνια μπορείς να κάνεις μετάθεση... Αυτό είναι μια δικαιολογία... Ο λόγος δεν είναι η προτυμηση νομίζω αλλά εσωτερικός εξωτερικός... Δεν θέλουν να πάνε εσωτερικοί
Να ξερετε οτι το 50% ειναι απο 6κ εως 32 χρονων ασχετα με ιεκ η οχι θα κανουν τα χαρτια τους και Με πιο σκεπτικο; Απλα για να δουνε που θα ειναι οχι για να πανε.
Fulakas έγραψε:Να ξερετε οτι το 50% ειναι απο 6κ εως 32 χρονων ασχετα με ιεκ η οχι θα κανουν τα χαρτια τους και Με πιο σκεπτικο; Απλα για να δουνε που θα ειναι οχι για να πανε.
Σιγά μην θέλουν να δούνε που θα είναι... Επηδη οι πιο πολλοί έχουνε κάνει 8μηνες συμβάσεις τόσα χρόνια έχουνε προϋπηρεσία και εάν κάνουν τα χαρτιά τους από το 2019 μέχρι και σήμερα είναι 3 χρόνια προϋπηρεσίας... Άρα θα προσπαθήσουν να μπούνε εκεί που θέλουν μόνο και μόνο με την προϋπηρεσία... Από εσωτερικοί θέλουν να μπούνε εξωτερικοί και μετά ανάλογα θα πράξουν που θα πάνε... Αν και τα οριστικά τελη Ιανουαρίου θα βγούνε γτ οι συμβάσεις λήγουν 15 Ιανουαρίου
Καλημέρα μία σύνοψη στην ουσία γενικές οι θέσεις είναι 246 σωστά; Αν υποθέσουμε ότι τα 150 είναι ΙΕΚ μένουν 96 θέσεις για Β επικουρικό! Οι υπόλοιπες είναι ειδικής κατηγορίας τριτέκνων πολυτέκνων κτλπ! Αν υποθέσουμε ότι συμμετέχουν και από 6κ λιγοστεύουν οι 96 θέσεις !
Player7 έγραψε:Και μεις που έχουμε ιεκ θα ξανακάνουμε αίτηση στη νέα προκήρυξη που θα βγει το 2022.Τα νέα ιεκ θα τα περνάμε λόγω εμπειρίας εμείς οι πιο παλιοί.
Αφού έτσι το θέλει ο κωλο άσεπ αυτό θα κάνουμε.
Θέλοντας και μη ναι έτσι θα κάνουμε αλλά αφού ο ΑΣΕΠ δεν το απαγορεύει αναγκαστικά θα γίνει αυτό... Κανονικά έπρεπε να τους απαγορεψει να συμμετάσχουν σε ίδια προκυρηξη εφόσον είναι επιτυχής... Μόνο όσοι είναι εκτός μορίων και εκτός θέσεις να συμμετάσχουν
Άσε κιολας που πολλοί θα πάνε δικαστικός να διεκδικήσουν μονιμότητα γιατί έχουνε πολλά χρόνια με διαδοχικές συμβάσεις άσχετα εάν έχουνε κοπεί στα αθλήματα ή όχι... Γτ προσωπικά ξέρω κάποια άτομα που έχουνε κοπεί στα αθλήματα είναι με συμβάσεις και ήδη έχουνε μιλήσει με τον Αγγελάκη για να το τρέξουν δικαστικά
PetG έγραψε:Άσε κιολας που πολλοί θα πάνε δικαστικός να διεκδικήσουν μονιμότητα γιατί έχουνε πολλά χρόνια με διαδοχικές συμβάσεις άσχετα εάν έχουνε κοπεί στα αθλήματα ή όχι... Γτ προσωπικά ξέρω κάποια άτομα που έχουνε κοπεί στα αθλήματα είναι με συμβάσεις και ήδη έχουνε μιλήσει με τον Αγγελάκη για να το τρέξουν δικαστικά
Έχουν πάει ήδη δικαστικός κερδίσανε στα ασφαλιστικά να συνεχιστεί η σύμβαση και περιμένουν να δουν αν θα τους μονιμοποιησουν η όχι. Πάρα πολύ δύσκολο πάντως να γίνει.
Καλά και με αυτό διαφωνώ, αφού κόπηκες στα αθλήματα της προκήρυξης, τι ζητάς;Και που σε έβαλαν να δουλέψεις με σύμβαση χάρη σου έκαναν και έφαγες ψωμί για κάποιους μήνες.
Αφού κόπηκες σε κάτι που ζητούσε η προκηρυξη τραβα σπιτι, τι δικαστήρια και μλκιες.
PetG έγραψε:Άσε κιολας που πολλοί θα πάνε δικαστικός να διεκδικήσουν μονιμότητα γιατί έχουνε πολλά χρόνια με διαδοχικές συμβάσεις άσχετα εάν έχουνε κοπεί στα αθλήματα ή όχι... Γτ προσωπικά ξέρω κάποια άτομα που έχουνε κοπεί στα αθλήματα είναι με συμβάσεις και ήδη έχουνε μιλήσει με τον Αγγελάκη για να το τρέξουν δικαστικά
Έχουν πάει ήδη δικαστικός κερδίσανε στα ασφαλιστικά να συνεχιστεί η σύμβαση και περιμένουν να δουν αν θα τους μονιμοποιησουν η όχι. Πάρα πολύ δύσκολο πάντως να γίνει.
μολις βγουν οριστικα της 6κ, οσοι κομμενοι δουλευουν ακομα θα φυγουν.
Player7 έγραψε:Καλά και με αυτό διαφωνώ, αφού κόπηκες στα αθλήματα της προκήρυξης, τι ζητάς;Και που σε έβαλαν να δουλέψεις με σύμβαση χάρη σου έκαναν και έφαγες ψωμί για κάποιους μήνες.
Αφού κόπηκες σε κάτι που ζητούσε η προκηρυξη τραβα σπιτι, τι δικαστήρια και μλκιες.
Από την στιγμή όμως που σου δίνονται κάποιες νομικές κινήσεις λογικό είναι να τις κάνεις μπας και πετύχεις αυτό που θες. Από εκεί και πέρα προσωπικά και εγώ έτσι σκέφτομαι αν δεν περνούσα κάποια φάση θα τα παρατούσα και θα συνέχιζα σε κάτι άλλο.
Όσοι έχουνε πάει στον Αγγελάκη όλοι έχουνε κερδίσει... Δεν θα είναι χαμένοι και κάτσε και θα το δεις. Έχουνε πολλά παράθυρα στα οποία μπορεί να χτυπήσει ο Αγγελάκης για να τους κάνει μόνιμους