Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Ενταξεθ ρε παιδια ολα τα υπολοιπα να τα καταλαβω, αλλα αυτο με τον εμπρησμο δασους που δωσανε σωστη απαντηση ως προστατευομενο εννομο αγαθο το δασος καθεαυτο δεν μπορω να το χωνεψω! Ηταν ξεκαθαρα κοινωνικη ασφαλεια!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 83
Και να ταν το μονο ρε φιλε... Σε ολα τα βιβλια μας κοινωνικη ασφαλεια λεει... Εισαι σε αυτους που θα συνεχισουν;
Το δάσος αυτό καθαυτό είναι το έννομο αγαθό προστασίας του εμπρησμού δασών. Έχει αλλάξει ο νόμος. Το αναφέρει και η αιτιολογική έκθεση. Γι αυτό και τιμωρείται ακόμα κι αν δεν προέκυψε κανένας κίνδυνος σε πρόσωπα ή πράγματα.76%. Θα κληθώ στα προφορικά, δεν ξέρω τι μπορεί ν' αλλάξει. Στην πρώτη μου συμμετοχή σε διαγωνισμό και μάλλον δε θα υπάρξει και δεύτερη. Επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς της δικηγορίας. Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν στο φόρουμ. Χρήσιμη η ανταλλαγή απόψεων. Καλή επιτυχία σε όσους έμειναν το Σάββατο.
Πως ήταν παιδιά τα θέματα των νομικών; Ποια είναι η γνώμη σας;
- Lamprocom92
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Τα θέματα ήταν πολύ βατά. Θεωρώ την μεγαλύτερη αδικία αυτό που έγινε με τους πληροφορικαριους. Πετσοκοψαν πολύ κόσμο. Ήμασταν οι πρώτοι και είδαν πόσους έκοψαν και μετά άλλαξαν τροπάριο. Γενικά όλο αυτό θέλω να το αφήσω πίσω μου αλλά ο-η lotus έχει πολύ δίκιο
Ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες ειδικότητες θα μας πουν τα υπόλοιπα παιδιά. Πάντως για την ειδικότητα μας εινια ακριβώς έτσι όπως το λες! Έκανες ένσταση;
- Lamprocom92
- Υποδεκανέας
Δεν ήθελα να κάνω μόνος μου. Απευθυνθηκα σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο και μου ζήτησαν πάνω από 2000 ευρώ-πράγμα αδύνατο. Τελικά έστειλα ένα μέιλ και δεν πήρα απάντηση. Γενικά πολύ άδικη όλη η διαδικασία με δήθεν πρόβλεψη για ένσταση και τα θέματα σφαγείο...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Νομίζω πάντως οτι - ίσως λόγω των ενστάσεων των πληροφορικάριων - "συμμορφώθηκαν" και στο διοικητικό της νομικής δεν έβαλαν καθόλου συλλογικά όργανα ή άλλα πράγματα που δεν ήταν ρητά μέσα στην ύλη του διοικητικού (όπως έβαλαν στην πληροφορική).
Βέβαια γίνεται και κλήρωση θεμάτων οπότε ίσως το γεγονός αυτό ήταν απλά τυχαίο!
Βέβαια γίνεται και κλήρωση θεμάτων οπότε ίσως το γεγονός αυτό ήταν απλά τυχαίο!
Ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες ειδικότητες θα μας πουν τα υπόλοιπα παιδιά. Πάντως για την ειδικότητα μας εινια ακριβώς έτσι όπως το λες! Έκανες ένσταση;Lotus παρότι στην αρχη σε ειχα κρίνει οτι ειχες αδικο μς αυτα τα θεματα που ειδα στους νομικούς το περνω πισω σας τσακισαν χωρίς λογο τωρα σε ατομα που εχουν βγαλει σχολη νομικης να βαζεις ερωτηση ποια χωρα εχει προεδρικο πολιτευμα... Ηπα... Γαλλια... Κτλπ τι ειναι αυτα, και βαζεις πληροφορικη με 50 τει που καλως η κακως δεν εχουν σχεση με το πολυτεχνειο η πληροφορικη ασσοε η παππει οσο πιο δυσκολα μπορεις
Άκουσε να δεις έχω τελειώσει ηλεκτρονικός μηχανικός πολυτεχνείο στην Πάτρα. Δεν μπήκα στο φόρουμ να γράφω βλακειες ξέρω την ειδικότητα μου, έκανα phd και το παράτησα στα 2 χρόνια λογω οικονομικών δυσκολιών. Έκανα συγκεκριμένα phd στις ασύρματες επικοινωνίες για τα έξυπνα ενεργειακά δίκτυα. Θέλω να πιστεύω ότι ειδικά πάνω στις τηλεπικοινωνιες έχω μια καλή γνώση. Εγώ το έλεγα από την αρχή. Σας το λέω ότι έγινε με την ειδικότητα της Πληροφορικής έγινε επίτηδες. Τα θέματα ήταν δωσμενα από πριν σε κάποιο ποσοστό σε συγκεκριμένα άτομα. Δεν έχω απόδειξη αλλά είμαι σίγουρος
Επίσης παιδιά μπορούμε όλοι συλλογικα να προσπαθήσουμε για την ειδικότητά της πληροφορίκης μέσω ομαδικης ένστασης. Αν μπορέσουμε να οργανωθούμε!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 83
Γεια σας παιδια. Ηταν βατα σε εμας τα θεματα εκτος απο τις προαναφερομενες παγιδες και κακοδιατυπωμενες ερωτησεις. Απλα οπως ανεφεραν και οι συναδερφοι μου βαλαν πραγματα που ακριβως επειδη ειμαστε νομικοι δε θα τα διαβαζαμε πχ η ερωτηση με το προεδρικο πολιτευμα και ερωτησεις που αλλιως αναφερονται στο βιβλιο και αλλη απαντηση δινανε απο την επιτροπη ως σωστη.
- Lamprocom92
- Υποδεκανέας
Γνωρίζει κανείς αν γιναν φροντιστηριακα μαθήματα; Γιατί εγώ εκ του αποτελέσματος μετάνιωσα που δεν έκανα. Και τι κατάλαβαν που μας έκοψαν; Τι θα γίνει με τις κενές θέσεις; Υπάρχει περίπτωση για επιλαχοντες?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Ενσταση φανταζομαι μπορει να καταθεσει ο καθενας ατομικα, δεν ειναι απαραιτητο να γινει μεσω δικηγορου που προφανως θα ζητησει ο, τι του κατεβει. Αλλα γενικα ναι στη νομικη ηταν σχετικα βατα για να πιασεις την βαση, η δυσκολια ηταν στο να ξεπερασεις ας πουμε το 70% οπως φανηκε απο τα αποτελεσματα και τις πολλες ισοψηφιες. Λιστα επιλαχοντων προβλεπεται απο την προκηρυξη αν και δεν γνωριζω τι γινεται στην περιπτωση που οι θεσεις δεν εχουν καλυφθει λογω χαμηλων βαθμολογιων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες