ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε: Αντε βρε γιωτά ξεβρώμα απο εδω μέσα... Θα φας αναφορες κ εδε με τετοια μυαλα Κ θα σου κοπει η μαγκια. Πολυ σε ανεχτηκαμε δεν εχεις τιποτα να προσφερεις ουτε στο φορουμ κ σιγουρα Απ οτι φαινεται ουτε Κ στο σωμα.
Θα σου ελεγα τι θα φας κ εσυ μωρη χορευτρια αλλα σεβομαι τους υπολοιπους και το σταματαω εδω..
Παρατήρησα ότι μπήκες και αλλούς να κοροιδέψεις και να μιλήσεις ασχημα σε συναδελφους εποχικούς, εχε το νου σου γιατί αν συνεχίσεις έτσι θα στη στήσουν και δεν θα το γλυτώσεις το γδάρσυμο. Μάγκα του πληκτρολογίου, ξεκουμπήσου απο εδω μέσα γιατί όλοι σε κατάλαβαν
Άνθρωπε τι λές ; Τι δεν είναι υπέρ μου ; πλάκα με κάνεις ; Ο αλλος μου επιτίθεται χυδαία χωρίς λόγο και πας κατι να με πεις ; ο δικηγόρος των τρολ εισαι ;
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία για να γίνει κάποιος εποχικός; Επίσης ποια είναι τα καθήκοντα του και για πόσο καιρό; Αν γίνεις σε καλούν κάθε χρόνο ή υπάρχει σύμβαση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Kostasthegreek έγραψε:Άνθρωπε τι λές ; Τι δεν είναι υπέρ μου ; Πλάκα με κάνεις ; Ο αλλος μου επιτίθεται χυδαία χωρίς λόγο και πας κατι να με πεις ; Ο δικηγόρος των τρολ εισαι ;
Εννοω να ληξει εδω και να μην συνεχιστει! Πολυ απλα μην πεφτεις στο επιπεδο κανενος.
Kostasthegreek έγραψε: Παρατήρησα ότι μπήκες και αλλούς να κοροιδέψεις και να μιλήσεις ασχημα σε συναδελφους εποχικούς, εχε το νου σου γιατί αν συνεχίσεις έτσι θα στη στήσουν και δεν θα το γλυτώσεις το γδάρσυμο. Μάγκα του πληκτρολογίου, ξεκουμπήσου απο εδω μέσα γιατί όλοι σε κατάλαβαν
Πουθενα δεν εβρισα συναδελφους πυροσβεστες, συνδικαλιστες κοπριτες εβρισα μονο. και θα τους κανω και αλλα πραγματα αν τους αντιλιφθω οτι τους εχω μπροστα μου, πηγαινε κλαψε τωρα κοπριτη θες να γινεις και πυροσβεστης, σουργελο
Kostasthegreek έγραψε: Παρατήρησα ότι μπήκες και αλλούς να κοροιδέψεις και να μιλήσεις ασχημα σε συναδελφους εποχικούς, εχε το νου σου γιατί αν συνεχίσεις έτσι θα στη στήσουν και δεν θα το γλυτώσεις το γδάρσυμο. Μάγκα του πληκτρολογίου, ξεκουμπήσου απο εδω μέσα γιατί όλοι σε κατάλαβαν
Πουθενα δεν εβρισα συναδελφους πυροσβεστες, συνδικαλιστες κοπριτες εβρισα μονο. και θα τους κανω και αλλα πραγματα αν τους αντιλιφθω οτι τους εχω μπροστα μου, πηγαινε κλαψε τωρα κοπριτη θες να γινεις και πυροσβεστης, σουργελο
Βρε καλέ μου φίλε αλλά λέμε εδώ πέρα... Έλα σταμάτησετω τώρα γιατί δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτά που λες... Και επιθέσεις εδώ πέρα είναι για γέλια δε έχουν καμία αξία... Το μόνο που ενδιαφέρουν εδώ τα μελοι είναι να λύνονται οι απορίες τους. Χαζές και αξιόλογες οποιεσδήποτε.
Pyr έγραψε: Λοιπόν προτείνω το εξής γιατί κάνουμε σαν παιδάκια εδώ .
1) δεν απανταει κανένας στον κύριο Γεώργιο
2) αν συνεχίσει θα επικοινωνήσω με τον διαχειριστή που τυχαίνει να είναι φίλος.
Όποιος θέλει ακολουθεί για το καλό της κουβέντας μας κ την ηρεμία μας.
*Γεωργιε αν μου επιτεθείς δε θα σου απαντήσω ότι μα ότι κ να πεις.
Pyr να σου επιτεθω για ποιο λογο; εσυ μονο δινεις σωστες πληροφοριες εδω μεσα, αλλοι μας επιτιθονται επειδη απλα λεμε τη γνωμη μας, αλλα και παλι επειδη καταλαβα οτι εβγαλες το συμπερασμα οτι εγω ειμαι ο αγενης και ο λαθος θα σε παρακαλουσα να διαβασεις αλλη μια φορα τα σχολια.. γιατι καπου εχεις κανει λαθος, φιλικα παντα
Kostasthegreek έγραψε: Επρεπε να σε κόψει ο ψυχίατρος αλλά σίγουρα σαν λαμόγιο που φαίνεσαι, κατι έκανες και τα πέρασες έτσι. Αληταρά
Δε θα ασχοληθω αλλο μαζι σου οτι και αν πεις γιατι σεβομαι τους υπολοιπους που μπαινουν στο φορουμ να μαθουν πληροφοριες οι ανθρωποι.. ειδη πολυ τους κουρασα μηπως καταφερω και βαλω μυαλο σε σενα αλλα Δεεν... επισης μη βγαζεις τοση κακια και κομπλεξ επειδη δεν ετυχε να μπεις στο σωμα, μαθε να ακους και αλλες γνωμες και οπως ειπα παραπανω μακαρι να γινοταν να μπουν ολα τα παιδια στο σωμα...(εκτος απο σενα φυσικα) αντε γεια τωρα και μιλα μονος σου