Kyriakos τί παράξενο ειδες καί κατακρινεις είναι ένα φορουμ συζητήσεων για να ανταλλάξουμε αποψεις εσύ από όλες αυτές τίς συζητήσεις που διάβασες αυτό σε χάλασε... η αγωνία τού άλλου μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω η έχει μία πληροφορία... Είσαι άκυρος..
Τ ***** γράφετε ρε γιοταδες.. με 2700 περνάτε άνετα οποίος έχει απολυτήριο 15 εντοπιότητα ειδικές δυνάμεις και δίπλωμα για μηχανή είναι μέσα 1000% 3000 γράφετε για βάση τ ***** ότι να ναι
https://www.eleftherostypos.gr/politiki/525467-apokleistiko-erxontai-19-463-nees-proslipseis-sto-dimosio-mesa-sto-2020/ Λέτε να υπάρχει χώρος για περαιτέρω εφ προσλήψεις μέσα στο 20-21?
Η βάση θεωρώ πως θα είναι στα 3000μορια. Ενα είναι σίγουρο πως τα αποτελέσματα θα βγουν γρήγορα γιατί όπως είπε και ο υπουργός τέλος Μαίου θα πρέπει να πιάσουν δουλειά.
Παιδιά στην προκυρηξη για τους 800 μπορείς να κάνεις αίτηση συμμετοχής απο οπου και αν καταγεσαι; Επίσης δεν βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη προκυρηξη οσο για τους 400 γιατί;
Εσύ που μας λες γιοταδες πιστεύεις πως όποιος έχει μηχανή δεν έχει δίπλωμα αυτοκινήτου; Η μήπως σε δουλεύουν τα μόρια που αναφέρεις; Που ζεις; Ορισμένοι είστε εκτός τόπου και χρόνου.
Έχουν πάρει ήδη συνοριοφυλακες (400) για ανατολική Μακεδονία και Θράκη και θα πάρει πάλι σε δράμα και Ξάνθη; Οι υπόλοιπες δομές στην ενδοχώρα π έχουν 2 χιλιάδες μετανάστες στο πηγάδι έχουν κατουρησει; Ρε Μάικ θα μας τρελάνεις τελείως;
Βασίλη φιλε επειδή τό έχω ψάξει παρα πολύ έχω κάνει αρκετη έρευνα εγώ πιστεύω πως είσαι μέσα έχεις πολλά μόρια.. αλλά πάντα δεν παύει να είναι μία απλή γνώμη ενός πολίτη μακαρι να είσαι μέσα σού εύχομαι καλή επιτυχία
Ρε παιδια για την προκυρηξη για τους 800 πόσο λετε να παει η βαση; Επίσης δεν βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη προκυρηξη οσο για τους 400 γιατί;