Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)
Χαχαχα πολοί είμαστε οι καμμένοι με τον στρατό και τον κάθε κλάδο του μου φαίνεται. Ε ρε τι μας εχει κάνει αυτη η έλειψη προκύρηξης τοσα χρονια.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 161
brorouk έγραψε:Χαχαχα πολοί είμαστε οι καμμένοι με τον στρατό και τον κάθε κλάδο του μου φαίνεται. Ε ρε τι μας εχει κάνει αυτη η έλειψη προκύρηξης τοσα χρονια.
Μας εχει καταστρεψει φιλαρακι μου !

-
- Αντιστράτηγος
Π. Α Πιο πιθανο ειναι να μπεις ΕΠΟΠ απτο να κανεις λογαριασμο
Οσο για το κερασμα, μωρε ας μπουμε και νταμιτζανες θα κερασω οχι 25αρακια.

Ελεγκτης Αεραμυναςδημητρης98 έγραψε:τι ειδικοτητα;
ΣΜΥΝΑΡΧΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ 95 έγραψε:Ελεγκτης Αεραμυναςδημητρης98 έγραψε:τι ειδικοτητα;
υπευθυνη και απαιτητικη δουλεια
εγω για 31 μεεδ θελω
Καθίστε παιδιά να δούμε τι ειδικότητες θα ζητάει όταν κ άμα μας κάνουν το χατίρι να βγάλουν προκυρηξη. Οι πολλές προσδοκίες δυστυχώς φέρνουν κ την μεγαλύτερη απογοήτευση
Μιας κ το αναφέραμε όμως, μετράει καθόλου η ειδικότητα ή ο βαθμός που είχες κατά την θητεία σου;
Ενδιαφερουσα ειδικοτιτα και αν δεν κανω λαθος αμεταθετη.δημητρης98 έγραψε:υπευθυνη και απαιτητικη δουλειαεγω για 31 μεεδ θελω
-
- Αντιστράτηγος
https://www.armyvoice.gr/2019/09/ypetha-erchontai-proslipseis-ova-proimo-to-soma-ypaxiomatikon/ Αποτι φαινεται η προκηρυξη θα ειναι για καινουριους ΟΒΑ ! Ολιγων τι , αν ισχυει αυτο συγνωμη που θα το πω αλλα τον ηπιαμε εμεις. Εκτος αν βαλουν κριτηρια και μπορει να συμμετασχει ο καθενας αν κι δεν νομιζω. Εκει στα υπουργεια καπνιζουν πολυ μου φαινεται !
Καλησπέρα παιδιά. Τι καινούργιο ήταν αυτό; Εφόσον δεν πιστεύουν στον θεσμό γιατί να πάρουν οβα; Λόγο χρημάτων;
Με πρόλαβε ο Λευτερης. Τουλάχιστον όπως είπες Λευτέρη ας έχει άλλα κριτήρια. Ας έχει διαφορετική μοριοδοτηση και διαφορετικά κριτήρια κι ας λέγονται οβα εποπ η όπως θέλουν αλλιώς είναι κρίμα για όσους θέλουν να μπουν. Ας μην υπάρχει το κριτήριο πχ που θέλει να μην έχουν παρέλθει 3 χρόνια απ την απόλυση τους να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι.
Ζ'ΜΑΚ
-
- Αντιστράτηγος
Ακριβως ετσι ΟΒΑ !! Τουλαχιστον να καταργησουν αυτο με το ( να μην εχουν περασει 3 χρονια που απολυθηκε καποιος) . Ειναι κριμα απτο θεο να πληρεις κριτηρια και ηλικια και να μη μπορεις να κανεις αιτηση λογω του οτι απολυθηκες πριν χρονια.
Δηλαδη τελος η ιστορια για τις προσληψεις ΕΠΟΠ; Ειναι τελεσιδικο αυτο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης