Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Π

Δημοσίευση από Π »

Και εγώ το ίδιο ηθελα φίλε μου.. Αλλά τώρα θες Ν μου πεις ότι αν βγει για σωφρονιστικούς δεν θα κάνεις τα χαρτιά σου?. Και οσο που λες Ν θέλω να βολευτω δόξα το Θεό δουλειά έχω και μάλιστα καλή... Αλλά πάντα μ'άρεσε να μπω σε σώμα ασφαλείας και αυτό θα το καταφέρω... Τώρα οποίοι νομίζεται ότι λέω λόγια και δεν έχω καμία ιδέα απο όλα αυτά που έλεγα κρατηστετα για πάρτη σας... Όταν θα βγει όμως θέλω Ν δω τι θα λέτε... Τελικά δεν αξίζει Ν μοιράζεσαι κάποια πράγματα που γνωρίζεις και να τα μοιραστείς εδώ μέσα γιατί γίνεσαι πολύ ξερός ξερός γενικά ότι λες λόγια... Δεν ξανα ασχολουμε Καλή συνέχεια στα παιδιά που με πιστεύουν και υπομονή μέχρι να βγω αληθινός...
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Παιδιά εγώ ένα ξέρω πως ο π ενημέρωνε για ότι ήξερε , που αν ήταν άλλος στη θέση του δεν θα έλεγε τίποτα και θα τα κρατούσε για πάρτι του. γιαυτο και μόνο το λόγο εγώ του βγάζω το καπέλο. γτ έκανε ένα καλό και για 2 φορά τον κράζετε , απλά καταλάβετε μερικοί πως δεν υπάρχει λόγος να κράζετε , όσοι δεν πιστεύουν πως θα βγει η προκήρυξη μην ασχολείστε με το τι γράφουν εδώ πέρα , ολοι μας θελουμε να βγει απλα δεν υπάρχει λόγος να τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια για κάτι το οποίο δεν έχει βγει ακόμα. Και επειδή λοιπόν όλοι όσοι μπαίνουν εδώ ενδιαφέρονται για την προκήρυξη ας είμαστε σαν μια ομάδα ,(φίλε π μην δίνεις σημασία στο τι γράφει ο κάθε ένας για εσένα ξέρω έχεις βαρεθεί να σε προσβάλουν συνέχεια απλά είναι και άτομα τα οποία περίμενουν από εσένα πληροφορίες.) αλλη φορά όσοι κράζετε φροντίστε να κράζετε με ονόματα και όχι με ψευδώνυμα φιλικά πάντα...
Χάρης

Δημοσίευση από Χάρης »

Ο μην ακούς κανέναν εδώ μέσα μόνο εσυ έδινες πληροφορίες μην δίνεις σημασία και συνέχισε να μας πεις ότι γνωρίζεις
Π

Δημοσίευση από Π »

Παιδιά σήμερα με ενημέρωσε ο δικός μου ότι τελικά θα πάρει τους υπόλοιπους 100 επιλαχόντες τον Οκτώβριο και θα καθυστερήσει η προκήρυξη... Αυτά τα είπε ο ίδιος ο υπουργός... Αλλά προκήρυξη θα βγει απλά θα πάει πίσω λόγο τον επιλαχόντων... Αυτά έμαθα αυτά λέω...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Π έγραψε:Παιδιά σήμερα με ενημέρωσε ο δικός μου ότι τελικά θα πάρει τους υπόλοιπους 100 επιλαχόντες τον Οκτώβριο και θα καθυστερήσει η προκήρυξη... Αυτά τα είπε ο ίδιος ο υπουργός... Αλλά προκήρυξη θα βγει απλά θα πάει πίσω λόγο τον επιλαχόντων... Αυτά έμαθα αυτά λέω...

Μεχρι 4 Αυγούστου μπορουσε να τους παρει

Τωρα είναι εκτός νομου, έχουν περάσει πάνω απο 12 μηνες απ την ανακοίνωση των προηγούμενων αποτελεσμάτων.

Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Ο υπουργος το ειπε στους επιλαχοντες προφανως για να τους αποφυγει. Νομικα δεν εχει δικαιωμα να το κανει και ουτε προκειται να το κανει.
Asfalitis

Απο τον μαρτιο ακουω οτι θα τους παρει και εχει παει αυγουστος, κατα 90 τοις 100 τους τρολλαρει ο υπουργος αλλα ποτε δεν μπορεις να ξερεις.
Π

Δημοσίευση από Π »

Παιδιά αυτό έμαθα αυτό λέω... Δεν ξέρω τι παίζει τελικά με τους επιλαχόντες... !!
Asfalitis

Τωρα που εριξα μια ματια ειναι 1 χρονος απο τοτε που ορκιστηκαν οι επιτυχοντες δηλαδη οκτωβριο του 16. Αρα εχουν 2 μηνες ακομη περιθωριο για να τους παρει.
Επικλευστης Λ.Σ

Δημοσίευση από Επικλευστης Λ.Σ »

Γεια σας παλικάρια,

Σας διαβεβαιώνω, ότι ουδέποτε έχει προσλάβει δύο φορές επιλαχόντες το Σώμα σε μια μόνο προκήρυξη. Δε μπορούν να το στηρίξουν σε κάτι (π. χ δεν έγιναν παρατυπίες, χρειάζονται άμεσα προσωπικό και μάλιστα πήραν επιλαχόντες...)

Αυτό που μένει, είναι να εκδοθεί η προκήρυξη και ίσως να μην είναι 280 θέσεις ναι είναι +100 θέσεις=380.

Περιμένετε να βγει κάτι επίσημο.

Υπομονή!

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Φιλε διασώστης31 κανεις λαθος, διότι αν διαβάσεις την νομοθεσία που είχε εφαρμοστεί και στους επιλαχόντες υπαξ το 2014 θα διαπιστώσεις οτι ""Την δυνατότητα να επιτρέπεται η κατάταξη επιλαχόντων διαγωνισμών για την κατάταξη υποψηφίων στις παραγωγικές Σχολές Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής εντός ενός (1) έτους από την ορκωμοσία των αντίστοιχων επιτυχόντων, ώστε να καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών ώστε και να λυθεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με προηγούμενο διαγωνισμό για εισαγωγή στο Λιμενικό Σώμα όπου παρατηρήθηκε το φαινόμενο επιτυχόντες να έχουν λιγότερα μόρια από επιλαχόντες είχε ανοίξει τον δρόμο διάταξη σε προηγούμενο πολυνομοσχέδιο."" Άρα μέχρι και τον Οκτώβρη έχουν δικαίωμα!
Μάνθος

Δημοσίευση από Μάνθος »

Π έγραψε:Παιδιά σήμερα με ενημέρωσε ο δικός μου ότι τελικά θα πάρει τους υπόλοιπους 100 επιλαχόντες τον Οκτώβριο και θα καθυστερήσει η προκήρυξη... Αυτά τα είπε ο ίδιος ο υπουργός... Αλλά προκήρυξη θα βγει απλά θα πάει πίσω λόγο τον επιλαχόντων... Αυτά έμαθα αυτά λέω...

Τι χαζός που είσαι μωρέ αδερφέ μου... Ψάξου λίγο και μην καταπίνεις αμάσητη ότι βλακεία σου μεταφέρει ο κάθε φαντασμένος... Φιλικά στα λέω αυτά γιατί είσαι παιδάκι αν όχι ηλικιακά, τότε σίγουρα ως προς την ωριμότητα που σε διακρίνει.

Asfalitis

Καλησπερα. Σημερα ειδα τις δηλωσεις του σαντορινου στο σκαι πριν 5 μερες και ειπε οτι θα παρει 100 ατομα την επομενη χρονια, οπότε η λογικη λεει οτι θα βγαλει καινουργια προκηρυξη εφοσον θα εχει περασει ενας χρονος για τους επιλαχοντες. Οι 280 του μαρτιου γιναν 100, καμια ελπιδα...
Κ.Ε.Α

Δημοσίευση από Κ.Ε.Α »

Το αίτημα των 280 Λ\Φ, βρίσκεται σε αναμονή έγκρισης.Ο υφυπουργός για να είναι σίγουρος λέει ότι θα πάρει 100 άτομα που θα εγκρίνει το υπουργείο σε περίπτωση που αδυνατεί να προσλάβει 280 άτομα..+ επιλαχόντες(από τη νέα προκήρυξη)=200 άτομα

Όταν λέει ότι θα προσλάβει τον επόμενο χρόνο, σημαίνει πως θα βγει η προκήρυξη τον Σεπτέμβριο- Οκτώβριο 2017 και η διαδικασία θα τελειώσει τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2018(πρόσληψη_εκπαίδευση).

Υπομονή!

Σωτήρης

Δημοσίευση από Σωτήρης »

Όλοι τούς είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.. δεν υπάρχει ελπίδα από αναβολή σε αναβολή και από καθυστέρηση σε καθυστέρηση τουλάχιστον μην δίνουν ελπίδες στον κόσμο. αν έχει κανείς νέα η κάτι καινούργιο ας με διαψεύση
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες