Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Λιγο υπομονή μάγκες λιγες μερες μεινανε να δούμε τι θα γίνει...
mpam

Δημοσίευση από mpam »

Καλησπερα παιδια... αν η προκυρηξη βγει τελικα εντος του μηνος για 500 που πιστευεται οτι θα κυμανθει η βαση; ο τελευταιος στην α κατηγορια με ποσα μορια πιστευεται θα περασει;
ΑΛΕΑΣ...

Δημοσίευση από ΑΛΕΑΣ... »

Εγω πιστευω θα κλεισει κοντα 2500-2600 στην Α...
f

Δημοσίευση από f »

2850 στην α κατηγορια σηγουρα η βαση ειμαστε αρκετοι με ψυλα μορια
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VALLGOX »

mpam έγραψε:Καλησπερα παιδια... Αν η προκυρηξη βγει τελικα εντος του μηνος για 500 που πιστευεται οτι θα κυμανθει η βαση; Ο τελευταιος στην α κατηγορια με ποσα μορια πιστευεται θα περασει;

Κοιτα φιλε το 2011 η βαση στην Α στην θεση 400 (80%) ηταν 2530, οποτε λογικα τωρα αν δεν αλλαξει κατι σημαντικο στην μοριοδοτηση θα παιξει Απο 2700 μεχρι 2800 το πολυ πιστευω γιατι εχει να βγαλει 3 χρονια και εχουν μαζευτει πολλοι με καλα μορια.
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Ναι ρε VALLGOX! Κανε μου και εσύ την καρδιά περιβόλι!Εικόνα τόση ώρα διαβάζω σχόλια και όσο πλησίαζα προς το τέλος ήταν ενθαρρυντικά! Και διαβάζω το τελευταίο το δικό σου και με διάλυσες! Ξανά έκατσα στα θρανία πήγα πάλι σχολειό κλπ μάζευα μόρια τόσα χρόνια και τώρα έχω 2700 για Α. Αλλά! Εκεί που το είχα σίγουρο ξαφνικά βλέπω ότι έχουν μαζευτεί πόσοι δόκιμοι Ε. Δ. Κλπ και αγχώνομαι πολύ.Εικόνα
g.i.a.n.n.i.s
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από g.i.a.n.n.i.s »

Z'MAK_304 έγραψε:Ναι ρε VALLGOX! Κανε μου και εσύ την καρδιά περιβόλι!Εικόνα τόση ώρα διαβάζω σχόλια και όσο πλησίαζα προς το τέλος ήταν ενθαρρυντικά! Και διαβάζω το τελευταίο το δικό σου και με διάλυσες! Ξανά έκατσα στα θρανία πήγα πάλι σχολειό κλπ μάζευα μόρια τόσα χρόνια και τώρα έχω 2700 για Α. Αλλά! Εκεί που το είχα σίγουρο ξαφνικά βλέπω ότι έχουν μαζευτεί πόσοι δόκιμοι Ε. Δ. Κλπ και αγχώνομαι πολύ.Εικόνα
Φιλέ μου να αγχωνεσε να βγει η προκηρυξη χωρις αυτην δεν υπαρχουν ουτε μορια ουτε τπτ. Η βαση και εγω πιστευω οτι θα ειναι ειναι 2800 με 2850 στην α μακαρι να ειναι λιγοτερη καλυτερα για ολους μας αλλα αμα βαλεις ποσες σειρες απο δεα εδ εχουν βγει τα πραγματα ξεφευγουν...

Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από maklele »

Ας περιμένουμε να βγει πρώτα. Να δούμε τι θα γράφει η προκήρυξη για την μοριοδοτιση. Και μετά να βγάλουμε μολύβι και χαρτί να κάνουμε υπολογισμούς για την βάση. Και να θυμήσω ότι σε μια προκήρυξη μικρή σημασία έχει πόσα μόρια έχει ο πρώτος ή οι πρώτοι επιτυχόντες και τεραστία σημασία πόσα έχει ο τελευταίος επιτυχόν.
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από keke apa »

Για αυτο θα επρεπε να γινει αλλαγη στον τροπο μοριοδοτησης, απο την τελευταια προκηρυξη Ε. Φ. Εχουν μαζευτει 18 σειρες. Με απλα μαθηματικα αν καθε σειρα υπαρχουν 10 ενδιαφερομενοι ε. Α.(εδ-κδ) εχουν 180 εξασφαλισμενες θεσεις στην προκηρυξη και αυτο το λεω ως μινιμουμ μονο αν οι 10 θελουν το θεσμο.

ενταξει ειναι αδικια για ολους τους αλλους δεα ή φανταρους εδ και ειδικα δε για τις γυναικες που δεν πανε στρατο, ευελπιστω να αλλαξουν στην προκηρυξη τη μοριοδοτηση ή σε +0 (συγγνωμη επιλογη του καθενος ηταν να το παιξει κομαντο) ή στα μισα +250 και οχι +500 (διπλα μορια δηλαδη) οπως ισχυε)
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από maklele »

Σκοπός του παραπάνω μηνύματος μου ήταν να περιμένουμε να δούμε αν αλλάζει καμία λεπτομέρεια σ την μοριοδοτιση. Όσοι παρακολουθούν τα νήματα καιρό τώρα ξέρουν.(τριτεκνοι- διπλώματα κτλ.) . Το παραπάνω μήνυμα μου δεν έχει κανένα σκοπό να πει τι είναι δίκαιο και τι όχι στην μοριοδοτιση. Κάποιοι εκούσια ή ακουσία προσπαθείτε να εκτροχιάζεται το θέμα του νήματος το ίδιο γίνεται και σε αλλά νήματα..
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από maklele »

Και να θυμίσω keke apa ότι στην Ελλάδα το δίκαιο και το σωστό είναι πάντα ότι βολεύει τον καθένα. Την καλημέρα μου.
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από keke apa »

Το τι βολευει και τι οχι δεν ισχυει μονο στο ελλαδισταν αλλα μονο εδω εχουμε τοσο χαμηλο επιπεδο δημοσιων υπαλληλων που συγκρινεται με αναπτυσσομενες χωρες, ας παει ενας (τυχαια) να γινει δημοσιος υπαλληλος εστω φρουρος με 9,5 απολυτηριο επειδη ειχε λεφτα για διπλωματα, ετυχε να ειναι πολυτεκνος και πηγε εφεδρος ΕΔ, μετα φταιει η τροικα και το ΔΝΤ για την καταντια μας, καποια πραγματα βγαζουν ματι, καλημερα...

υ. Γ. Εχω φιλο ειδικο φρουρο, που οταν ειχε περασει πριν 6 χρονια, με ειχε παρει τηλεφωνο λυπημενος και λεει ειναι επιτυχων... Και του λεω γιατι; Και λεει δεν περασα, του απαντω μετα αλλο επιλαχων... Αλλο επιτυχων... Περασες... Συγγνωμη και μη σχολιασω ποσοι ΕΦ δεν εχουν καν lower αγγλικα...

2014 εχουμε θα ρθει κανας ξενος και θα γινουμε ρεζιλι.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Με 9,5 απολυτηριο δε προκειται να μπει κανενας εφοσον βγει προκηρυξη, να σαι βεβαιος για αυτο. Για την καταντια μας προφανως κ δε φταινε οι τροικα κ δντ, αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτη. Τα κριτηρια για την προσληψη φρουρων ειναι πιστευω επιλεγμενα βασικα πραγματα οπως γνωση ξενης γλωσσας, αποφοιτηση απο τις ειδικες δυναμεις που εγγυαται τελος παντων, μια α φυσικη κατασταση κ υποδομη και ακομα και διπλωμα οδηγησης. Πολυ βασικα πραγματα αλλα δε νομιζω οτι χρειαζεται κ κατι παραπανω. Σκεψου μονο πως καποιοι μπαινουν σε παραγωγικη σχολη της ελας ως τριτεκνοι με 11 και δεν εχουν ουτε τα προαπαιτουμενα που σου ανεφερα πριν.
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

Z'MAK_304 έγραψε:Ναι ρε VALLGOX! Κανε μου και εσύ την καρδιά περιβόλι!Εικόνα τόση ώρα διαβάζω σχόλια και όσο πλησίαζα προς το τέλος ήταν ενθαρρυντικά! Και διαβάζω το τελευταίο το δικό σου και με διάλυσες! Ξανά έκατσα στα θρανία πήγα πάλι σχολειό κλπ μάζευα μόρια τόσα χρόνια και τώρα έχω 2700 για Α. Αλλά! Εκεί που το είχα σίγουρο ξαφνικά βλέπω ότι έχουν μαζευτεί πόσοι δόκιμοι Ε. Δ. Κλπ και αγχώνομαι πολύ.Εικόνα

Μια χαρα ειναι τα μορια σου φιλε μου. Απο 2700 και πανω οποιος εχει ειναι μια χαρα πιστευω. Δε θα παει και 4000 η βαση! Ειπαμε!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

keke apa έγραψε:Για αυτο θα επρεπε να γινει αλλαγη στον τροπο μοριοδοτησης, απο την τελευταια προκηρυξη Ε. Φ. Εχουν μαζευτει 18 σειρες. Με απλα μαθηματικα αν καθε σειρα υπαρχουν 10 ενδιαφερομενοι ε. Α.(εδ-κδ) εχουν 180 εξασφαλισμενες θεσεις στην προκηρυξη και αυτο το λεω ως μινιμουμ μονο αν οι 10 θελουν το θεσμο.

ενταξει ειναι αδικια για ολους τους αλλους δεα ή φανταρους εδ και ειδικα δε για τις γυναικες που δεν πανε στρατο, ευελπιστω να αλλαξουν στην προκηρυξη τη μοριοδοτηση ή σε +0 (συγγνωμη επιλογη του καθενος ηταν να το παιξει κομαντο) ή στα μισα +250 και οχι +500 (διπλα μορια δηλαδη) οπως ισχυε)

Τα θηλυκά με τα κοτσιδάκια που είναι υπερ της ισότητας των δύο φύλων θα μπορούσαν τόσα χρόνια να κάνουν κινήσεις να πηγαίνουν στρατό έστω και εθελοντικά, τα άλλα για τα μόρια που λες, να μπορούσες να πήγαινες και εσύ Δόκιμος μεγάλε και να έπιανες και δίσκο σερβιτόρου για να έβγαζες τα διπλώματα, μην κάθεσαι και κλαίγεσαι, η μοριοδότηση δεν πρόκειται να αλλάξει τα άλλα που γράφεις εδώ και τρία μηνύματα είναι παρηγορία στον άρρωστο, σου φταίει το σύστημα η ΔΝΤ και όλα τα υπόλοιπα φαντάσματα και εσύ είσαι ο τέλειος που σε πνίγει το δίκιο, είστε μερικοί επίλεκτα φρούτα, χαραμίζεστε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες