Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
maria00

Δημοσίευση από maria00 »

apla2011 έγραψε:Καλημερα! Ειχα δωσει στο λιμενικο το 2008 για λιμενοφυλακας και κοπηκα χωρις λογο (δεν ειχα μαλλον τις καταλληλες γνωριμιες). Φυσικα εκανα ενσταση και το παω δικαστικως, ακομα ομως περιμενω την αποφαση. Ειδα σε παλαιοτερες δημοσιευσεις οτι αρκετα ατομα εκαναν το ιδιο με εμενα και η αποφαση βγηκε θετικη. Παρακαλω αν καποιος το δει ας επικοινωνησει μαζι μου.

εγω ειχα δωσει και ημουν και επιλαχουσα! Αλλα τιποτα...
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dimitrios »

Παιδιά καλησπέρα, για να καταλάβω, εαν δεν εχω ECDL δεν μπορώ να λάβω μέρος?
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από toro »

Οχι δεν μπορεις αγγλικα και ecdl απαρετητα!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από toro »

Τι διαφορα εχει βρε παιδια η γενικη κατηγορια απο τους εθελοντες πενταετους; Μπορει καποιος να τα Κανει σε 2 κατηγοριες;
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

Το ecdl το πηρα το 2007 ... Κανει ή πρεπει να ξαναδώσω;

Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Το ecdl το πηρα το 2004 ... Κανει ή πρεπει να ξαναδώσω;
Άβαταρ μέλους
croft
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από croft »

dalena έγραψε:Υπαξιωματικούς...

αξιωματικούς δε μπαίνω είμαι από ΑΤΕΙ.

και εγώ από ΑΤΕΙ είμαι... Πρώτη φορά που παίρνεις μέρος;

DEA DIMITRIS

Δημοσίευση από DEA DIMITRIS »

Το 2008 παντως η προκυρηξη ηταν με γραπτες εξετασεις για υπαξιωματικους... Φετος πως Θα ειναι γνωριζεται;
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Γιατι να δωσετε παλι για ecdl ρε παιδια; Τοτε θα ξαναδιναμε και για το lower... Αφου το εχετε το διπλωμα τελειωσε
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Dim

Δημοσίευση από Dim »

Αυτό που λές δεν ισχύει.Το πτυχίο του ECDL ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα Από Την στιγμή που θα το Αποκτήσεις (νομίζω 4 χρόνια)

slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από slm »

Το ecdl ισχύει για 3 χρόνια -αν θυμάμαι καλά- και μετά κάθε χρόνο το ανανεώνεις δίνοντας κάτι τεστάκια. Με κάθε επιφύλαξη πάντα.
johnnYgm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από johnnYgm »

Στην πρηγουμενη προκηρυξη των υπαξιωματικων αν θυμαμαι καλα το οριο ηλικιας ηταν 32!
Αν μειωθει το οριο σε αυτην παιζει να παει και κατω απο 27; Ελπιζω οχι!
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Ξαναδινουν τεστακια 1 ωρας - 32 ερωτησεις αυτοι που το εχουν πριν απο 31/12/2005

οσοι το εχουν απο 1/1/2006 κανουν απλως "επιτηρηση" καθε χρονο Για να το κρατησουν ενεργο το πτυχιο και μετα απο 3 χρονια μπορουν να ζητησουν επανεκδοση του πιστοποιητικου.

τωρα εγω αυτο ειχα διαβασει μπορει να ειμαι και λαθος.
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
manolis

Δημοσίευση από manolis »

Καλησπέρα και καλη επιτυχια σε ολους... Θα ηθελα για ακομα μια φορα και εγω να ρωτησω αν ειναι απαριατητα τα αγγλικα ή οχι για την συμμετοχη μας στους λ/φ. Αλλοι λενε ναι και αλλοι οχι... Ειναι καποιος που γνωριζει κατι πιο εγκυρο και σιγουρο; Ευχαριστω πολυ...

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

Αληθιες περι ισων δικαιωματων και αναβαθμιση του σωματος οπως ειχε υποσχεθει ο Χ. ΠαπουτσηςΕικόνα (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον greek_army)
http://paratiritikos.blogspot.com/2011/07/60-280.html
"θα μπορουσε το υψος γυναικων να ειναι 1.65 οπως στις στρατιωτικες σχολες οχι τιποτε αλλο αλλα επειδη τα στατιστικα λενε οτι απο τους 36 οι 20 θα ειναι γυναικες και σημειωστε το αυτο... και για να μην ακουμε οταν υπαρχουν μετρα ταξης στα μεγαφωνα του υπουργειου οτι κανενα στελεχος δεν θα φυγει μετα τις 1500 και να κατεβουν στην εισοδο-πυλη ολοι οι αντρες απο λ/φ ως υπ/ρχο για μετρα ταξης .... Ασε που ολο το καλοκαιρι εκτελουν μετρα σχεδον μονο οι αντρες στο λιμανι και οι γυναικες δροσιζονται στο υππ.. Ασε που τις χανουμε 3-4 χρονια προκειμενου μεγαλωσουν τα τεκνα τους, ασε που εχουν προβλημα με τα σχολεια των παιδιων και κανεναν να τους τα πηγαινει και να τα παιρνει απο το σχολειο οποτε αντε γεια σας, ασε που μια εβδομαδα το μηνα δεν μπορουν να εργαστουν οπως πρεπει.... Ασε που οταν ο προισταμενος τους πει οτι φοραμε φανελακι μεσα απο το πουκαμισο τρεχει ο ανθρωπος για σεξουαλικη παρενοχληση .. Δεν εχω κατι με τις γυναικες αλλα οφειλαν οι ιδιες δεν διαφυλαττουν τους εαυτους τους... Και δεν το κανουν. Φυσικα τα παραπανω δεν αφορουν ολες τις γυναικες αλλα σιγουρα το 80% αυτων... Ασε που καποιοι το παιζουν γαμπροι... Ασε που καποιες χρησιμοποιουν την ομορφια τους εις βαρος συναδελφων εκμεταλλευομενες την αντρικη αδυναμια [καποιων ] να επιβληθουν σε μια γυναικα...

παρτε ρε παιδια γυναικες αλλα με μετρο... Ελεος πια καταντησε το σωμα σχολειο θηλεων... Και πασαρελα... Και οι γυναικες υποδειγμα φροντιστε επιτελους να βρειτε τροπο να βουλωσετε στοματα σαν το δικο μου με το να βαλετε στη θεση τους καποιες που δινουν κακο παραδειγμα... "

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες