Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
eua

Δημοσίευση από eua »

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς σίγουρα αν θα βγεί η προκύρηξη για τους ειδικούς φρουρούς?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι δεν ξέρουμε πότε θα βγεί. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι κάποια στιγμή θα βγει
giannismx5
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giannismx5 »

Θα βγει αλλά δεν ξέρουμε ποτέ το ανακυνωσανε στις ειδήσεις απλά περιμένουμε
ge0rgio

Δημοσίευση από ge0rgio »

Με απολυτήριο λυκείου 11,5 με δίπλωμα οδήγησης Α, Β, Γ κατηγορία θα βγάλω και το Ε με χαρτί απο ΙΕΚ τεχνικός αερίων καυσίμων (όχι πιστοποίηση) θα προσπαθήσω να πάω αλεξιπτωτιστής και έφεδρος αξιωματικός πόσα μόρια μαζεύω;
Υ. Γ Το ECDL μετράει;
Ηλιας

Δημοσίευση από Ηλιας »

Παιδεια πιστευετε οτι η βαση θα κειμενετε στα ιδια επειπεδα με περσυ; Με 18000 μορια περσυ θα εμπαινα σαν επυλαχον... Φετος λετε να ειναι ποιο δυσκολα;/
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Με την κατάσταση που επικρατεί στην ελλάδα. Σίγουρα πολλά παιδιά θα κάνουνε τα χαρτιά τους. Τα μόρια σου είναι καλά. Κάνε τα χαρτιά σου δεν έχεις να χάσεις κάτι
Lemmy

Δημοσίευση από Lemmy »

Αν την βγαλουν για λιγοτερες απο 1500 θεσεις, εμεις που ειμαστε στα ορια και στην Β' κατηγορια, την βαψαμε μαγκες...
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Και εγω στο οριο ειμαι β κατηγορια 2410 αντε να δουμε εμαθε κανεις κατι νεοτερο σχετικα με την προκυρηξη?
Lemmy

Δημοσίευση από Lemmy »

σακης έγραψε:Και εγω στο οριο ειμαι β κατηγορια 2410 αντε να δουμε εμαθε κανεις κατι νεοτερο σχετικα με την προκυρηξη;

Φιλε εσυ μια χαρα εισαι... Εγω που εχω 2370 τι να πω... Σκουρα τα πραγματα. Μονο σαν επιλαχον αν εχω την τυχη...

σακης

Δημοσίευση από σακης »

Μην το λες πανω κατω στα ιδια ειμαστε φιλε σου ευχομαι καλη επιτυχια να εχεις αντε και συντομα η προκηρυξη!
Lemmy

Δημοσίευση από Lemmy »

σακης έγραψε:Μην το λες πανω κατω στα ιδια ειμαστε φιλε σου ευχομαι καλη επιτυχια να εχεις αντε και συντομα η προκηρυξη!

Φιλε μου σου ευχομαι ολοψυχα επισης καλη τυχη, αν και δεν την χρειαζεσαι γιατι εισαι σιγουρα μεσα Εικόνα Θα την χρειαστω εγω ομως την τυχη οπως και πολλοι αλλοι στην θεση μου Εικόνα

vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από vagtsak »

Στν προιγουμενη προκηρυξη ο τελευταιος μπηκε στους 300 πρωτους Β κατηγορια ειχε 2345 μορια. Αυτος που ειχε 2370 ηταν στν 235η θεση οποτε μν απελπίζεστε.
Lemmy

Δημοσίευση από Lemmy »

vagtsak έγραψε:Στν προιγουμενη προκηρυξη ο τελευταιος μπηκε στους 300 πρωτους Β κατηγορια ειχε 2345 μορια. Αυτος που ειχε 2370 ηταν στν 235η θεση οποτε μν απελπίζεστε.

Ναι το γνωριζω αυτο αλλα... Αν, λεμε τωρα, αν βγει για λιγοτερα ατομα απο 1500 η προκηρυξη; Ειναι και μεγαλο το ενδιαφερον φετος πιο πολυ απο ποτε...

KITS

Δημοσίευση από KITS »

Εσυ φιλαρακι τα ξερις ολα που καθεσαι και μετρας τα μορια του καθενος; Αν δεν ξερεις μην το κανεις γιατι θα μας πιασει καταθλιψη. ειναι η δευτερη φορα που θα κανω την [προκηρυξη αν βγει δηλαδη και εχω γνωση. τα μορια πολυτεκνειας ειναι 300 και το πτυχιο ξενων γλωσων μετριεται αναλογα τον βαθμο. μην εισται ελαφρομυαλοι οι πιο πολλοι εδω μεσα μην ακουτε κανεναν γιατι χαθηκατε
cristina
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από cristina »

KITS έγραψε:Εσυ φιλαρακι τα ξερις ολα που καθεσαι και μετρας τα μορια του καθενος; Αν δεν ξερεις μην το κανεις γιατι θα μας πιασει καταθλιψη. Ειναι η δευτερη φορα που θα κανω την [προκηρυξη αν βγει δηλαδη και εχω γνωση. Τα μορια πολυτεκνειας ειναι 300 και το πτυχιο ξενων γλωσων μετριεται αναλογα τον βαθμο. Μην εισται ελαφρομυαλοι οι πιο πολλοι εδω μεσα μην ακουτε κανεναν γιατι χαθηκατε

αν εχεις καποια αμφιβολια μπορεις να δεις και τη παλια προκηρυξη
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης