Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Xristos

Δημοσίευση από Xristos »

Οπότε μην αγχώνεστε και μην τρελένεσται για τίποτα τα αποτελέσματα έχουν πολύ δρόμο ακόμα! εγω μια ερωτηση εχω να κανω και ας μου απαντησουν ολοι! αν ηταν ακομα και μετα τις 5 οκτομβριου κυβερνηση η νεα δημοκρατια τα αποτελεσματα θα βγαινανε κανονηκα; Δηλαδη στις 2 νοεμβριου και καταταξη στις 18 νοεμβριου; Αν ναι, αρα μας κοροιδευουν οι κυριοι του πασοκ! πως γινεται οι αλλα να τα βγαζαν και αυτοι να μην τα βγαζουν! οι αλλοι ειχαν λεφτα και αυτοι δεν εχουν; Αρα κατι αλλο παιζει και δεν ειναι οικονομικο το θεμα! και να ξερεται κατι δεν ακυρωνεται η εγκυκλιο, αλλα αν ακυρωθει το κανουν απλα οι κυριοι του πασοκ για να δειξουν ποιοι κυβερναν! αλλα κυριε παπανδρεου και ολοι οι υπολοιποι οσο περιμεναμε εμεις για να βγουν τα αποτελεσματα και ποσο θα περιμενουμε ακομα κανεις δεν ξερεις πιστεψτε με ολοι κυριοι οτι ο κοσμος στις επομενες εκλογες τις ***** αυτες που μας κανετε θα σας τις ανταπωδοσουμε! πολυ απλα!

NIKH

Δημοσίευση από NIKH »

Εγω δεν ανχωνομαι εχω τρελαθει πλεον.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

414 η πεντέλη είναι δίπλα έχεις καλούς γιατρούς. Θα νιώσεις πολύ ζεστά εκεί μέσαΕικόναΕικόνα
ΕΥΖΩΝΑΣ

Δημοσίευση από ΕΥΖΩΝΑΣ »

Εγω ηδη επεστρεψα στα γηπεδα! ονειρο ηταν και περασε για μενα! φτασαμε και νερο δεν ηπιαμε! και να γνωριζετε κατι παιδια... οτι η δημοκρατια ειναι η χειροτερη μορφη χουντας διοτι ενας υπουργος οποιος και αν ειναι αυτος η ενας αρχηγος αποφασιζει και κραταει στα χερια του τις τυχες χιλιαδων ανθρωπων εχοντας τον πρωτο και τον τελευταιο λογο!

ΝΙΚΗ

Δημοσίευση από ΝΙΚΗ »

2 φορες πηγα πεντελη στην τριτη θα με κρατησουν
kounoupiera

Δημοσίευση από kounoupiera »

Οταν ειπα εγω δεν βγαινουν τα αποτελεσασματα δεν ακουτε... Θα περασει και ο φεβρουαριος και θα λετε υπομονη μεχρι τη δευτερα ή αρχες μαρτιου θα βγουν σιγουρα και τετοια. Ο βενιζελος ειπε σε λιγες μερες θα βγουν αλλα το ειχε πει 27 δεκεμβρη και σε λιγες μερες κλεινουμε μηνα! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

TO ΞΑΝΑΛΕΩ... Παιδια να πω κατι επειδh ακουω διαφορα περι ακυρωσης... Για να βγει το ΦΕΚ μιας προκυρηξης τα χρηματα που απαιτουντε για μισθοδοσια εφαπαξ ακομα και συνταξεις του προσωπικου εχουν ηδη εξασφαλιστει... Ποτε δεν βγαινει φεκ αν τα λεφτα της μισθοδοσιας κλπ δεν κατατεθουν στο αρμοδιο ταμειο που θα πληρωσει αυτους που θα προσληφθουν... Αρα τ αλεφτα για τους 2000 εποπ υπαρχουν πολυ καιρο τωρα... Αρα δεν υπαρχει θεμα ακυρωσης για οικονομικους λογους... Το λεω αφτο γιατι εχω ακουσει απο καποιους οτι θα ακυρωθει η προκυρηξη επειδη δεν υπαρχουν λεφτα η επειδι ο προυπολογισμος του 2009 η 2010 δεν αναφερει κατι για εποπ... Αρα δεν υπαρχει θεμα ακυρωσης γιατι τα χρηματα υπαρχουν ηδη...
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

Αλλος γυρναει πισω στα γηπεδα, αλλος γυρναει πισω στην δουλεια του. Ενας-ενας τι κανουν... Εχω αρχισει να αναρωτιεμαι και εγω μηπως πρεπει να γυρισω στην παλια μου ζωη...
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Η μισθοδοσια του ιανουαριου εχει αργησει; Ποιος στο ειπε αυτο; Εμενα φιλε τα λεφτα που ειμαι στον στρατο μπηκαν... Τωρα πως εχουν αργησει και ποιος τα λεει αυτα δεν ξερω... Η πληρωμη γινεται καθε 21 του μηνα... Τα λεφτα ειναι ηδη στην τραπεζα και θα ειναι διαθεσημα την πεμπτη...
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Ρε παιδια εχουμε εναν εδω που θελουμε να τον στειλουμε να ηρεμησει λιγο το κεφαλακι μας, τι θα γινει θα βγουμε θα τον εχουμε για πολυ στο κεφαλι μας;
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

kounoupiera έγραψε:Οταν ειπα εγω δεν βγαινουν τα αποτελεσασματα δεν ακουτε... Θα περασει και ο φεβρουαριος και θα λετε υπομονη μεχρι τη δευτερα ή αρχες μαρτιου θα βγουν σιγουρα και τετοια. Ο βενιζελος ειπε σε λιγες μερες θα βγουν αλλα το ειχε πει 27 δεκεμβρη και σε λιγες μερες κλεινουμε μηνα! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

νομιζω οτι ειχε πει ''τις επομενες εβδομαδες" οχι τις ''επομενες μερες''
αν κανω λαθος συγνωμη δεν βρισκω το αρθρο απο 27 δεκ.
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Η μισθοδοσια του ιανουαριου εχει αργησει; Ποιος στο ειπε αυτο; Εμενα φιλε τα λεφτα που ειμαι στον στρατο μπηκαν... Τωρα πως εχουν αργησει και ποιος τα λεει αυτα δεν ξερω... Η πληρωμη γινεται καθε 21 του μηνα... Τα λεφτα ειναι ηδη στην τραπεζα και θα ειναι διαθεσημα την πεμπτη...

Σημερα το συζητουσα με τον αντρα μου. Περασε σημα... Τους ενημερωσαν οτι αυτο το μηνα θα καθυστερησει η πληρωμη τους... (ΠΝ) 19-20 τα παιρνουν
DjPanahs
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Ξυπνηστε φτασαμε... Βγηκαν πριν 2λεπτα!
ΕΥΖΩΝΑΣ

Δημοσίευση από ΕΥΖΩΝΑΣ »

Εσυ καλα τα λες και ετσι ειναι... εχει το διακωμα ομως να σου πει << κυριε δεν σε πηρα. δεν πατησες μεσα δεν ντυθηκεσ>> αρα; αμα θελει μας παιρνει... μπορει ομως και το αλλο να σου πει << εγω σαν κυβερνηση δεν θελω εποπ για τον α, β λογο οι αλλοι μπορει να σας ηθελαν εγω οχι>> και εμεις θα γραφουμε για τους νομουσ... μακαρι παιδια να παρει τελος αυτο το μαρτυριο και να δωθει μια απαντηση γιατι υπαρχουν προβληματα!

helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Σε ελαχιστες ημερες ειχε πει Ο βενιζελος και περασε ενας μηνας. Και μετα παγωσε η σιωπη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης