Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Εννοειτε Στελιο.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Καλά τώρα εσυ είσαι ο γνωστός άγνωστος. Αλλά μέρες που είναι σου απάντησα. Τώρα θα μιλήσω με τη ΔΣΛ για να μου πει αριθμούς για το πόσοι είναι...
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Αλλά προς ενημέρωση των υπολοίπων λογικά στο ΣΞ θα βρίσκονται περί τους 1.500. Εσυ συνέχιζε το χαβά σου με τα προφίλ. Έχασες όμως την ευρηματικότητα σου με τα ονόματα.
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chrusa »

Καλησπέρα! Διάβασα αρκετά απο τα μνμτα σας και με έχει προβληματίσει ο τρόπος που υπολογίζεται τα μόρια. Στα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα λένε τελείως διαφορετικά. Τελικά τι ισχύει; Σύμφωνα με αυτά που λέει στον παρακάτω σύνδεσμο πχ όταν κάποιος σπουδάζει σε ΑΕΙ-ΤΕΙ και έχει συγκεντρώσει τις μισές και πάνω Δ. Μ του τμήματος του λαμβάνει 350 μόρια. Σύμφωνα με τα αυτά που ανεβάζετε εδώ βλέπω πως αρκεί να είσαι τουλαχιστον 1ο ετος σε μια σχολή; Επισης άλλη μια ερώτηση: Ξέρω πως μετράει το ανώτερο χαρτί που έχεις, αν έχεις τελειώσει Λύκειο μετράει το απολυτήριο, αν έχεις πτυχίο μετράει για τα μόρια το πτυχίο. Σε παλιότερα μνμτα διάβασα που υπολογίζατε και πτυχίο και απολυτήριο για τα μόρια. Τελίκα τι είναι σωστό; Σύμφωνα με το παρακάτω link έχω 450 μορια.Hope to have a chance Εικόνα https://www.armyvoice.gr/2020/12/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%80-%CF%86%CE%B5%CE%BA-%CE%BF%CE%B2%CE%B1/
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

chrusa έγραψε:Καλησπέρα! Διάβασα αρκετά απο τα μνμτα σας και με έχει προβληματίσει ο τρόπος που υπολογίζεται τα μόρια. Στα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα λένε τελείως διαφορετικά. Τελικά τι ισχύει; Σύμφωνα με αυτά που λέει στον παρακάτω σύνδεσμο πχ όταν κάποιος σπουδάζει σε ΑΕΙ-ΤΕΙ και έχει συγκεντρώσει τις μισές και πάνω Δ. Μ του τμήματος του λαμβάνει 350 μόρια. Σύμφωνα με τα αυτά που ανεβάζετε εδώ βλέπω πως αρκεί να είσαι τουλαχιστον 1ο ετος σε μια σχολή; Επισης άλλη μια ερώτηση: Ξέρω πως μετράει το ανώτερο χαρτί που έχεις, αν έχεις τελειώσει Λύκειο μετράει το απολυτήριο, αν έχεις πτυχίο μετράει για τα μόρια το πτυχίο. Σε παλιότερα μνμτα διάβασα που υπολογίζατε και πτυχίο και απολυτήριο για τα μόρια. Τελίκα τι είναι σωστό; Σύμφωνα με το παρακάτω link έχω 450 μορια.Hope to have a chance Εικόνα https://www.armyvoice.gr/2020/12/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%80-%CF%86%CE%B5%CE%BA-%CE%BF%CE%B2%CE%B1/

Εκει που ζηταει απολ. Λυκειου θα βαλεις μονο αυτο αντι για πτυχιο.
Εκει που ζηταει πτυχιο, θα βαλεις το αντιστοιχο πτυχιο σου.
Οσον αφορα αυτο με το " 1ο ετος " κτλπ, με τα μεχρι τωρα δεδομενα δεν υπαρχει καποια εξηγηση.
Προσωπικα πιστευω πως θα ισχυει για τις ειδικοτητες που θελουν τα πτυχια, οποτε καποιος που εχει το πτυχιο θα παρει τα 350 του ΙΕΚ πχ και αν καποιος εχει περασει απλα τα μαθηματα αλλα δεν εχει παρει το πτυχιο τοτε θα τα παρει μειωμενα, δηλαδη τα 250.

Αυτα που λεγαμε ειναι με τα παλια δεδομενα, πλεον ισχυουν οτι διαβασες και βλεπεις.
Καλη σου επιτυχια !
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

GK1 έγραψε:Μη με μπερδεύεις με άλλον. Πίσω στο θέμα μας 1500 οβα καλά είναι νόμιζα περισσότεροι

Καθολου καλα δεν ειναι, διοτι οι ΟΒΑ θα δηλωσουν για ΕΠΟΠ και ειναι απολυτα φυσιολογικο.

Δεν υπαρχει περιπτωση καποιος ΟΒΑ τωρα μεσα, με τα μορια που τους δινει ο Παναγιωτοπουλος να μη κανει τα χαρτια του για ΕΠΟΠ.

Ο ανταγωνισμος πλεον, Δεν θα ειναι πολιτες με πολιτες, αλλα ΟΒΑ με Πολιτες.
Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

Είμαι στο τελευταίο έτος το σπουδών μου, δεν έχω το πτυχίο στα χέρια μου δυστυχώς. Οπότε σύμφωνα με το άρθρο που έβαλα στο μνμ μου έχω 350 επειδή σπουδάζω κ έχω μαζέψει σχεδόν όλες τις Δ. Μονάδες του τμήματος. Άν προλάβω την προκύρηξη και πάρω πτυχίο σε αυτήν την εξεταστική θα είναι σίγουρα καλύτερα. Απο κεί και πέρα έχω Αγγλικά Β2 και πολυτεκνία αλλα νομίζω πως δεν θα πάρω μόρια απο εκεί αν χρειαστεί να δώσω χαρτί απο την ομοσπονδία πολυτέκνων και όχι απλά μια οικογενειακή κατάσταση απο ΚΕΠ ή Δήμο. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

GK1 έγραψε:Πολίτες είναι αφού στις άλλες δε χάνουν τα μόρια τις ειδικότητας ;

Δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου.

ΟΒΑ υπαρχουν σχεδον σε ολλες τις ειδικοτητες αυτη τη στιγμη μεσα, που τις δινουν και σε στρατιωτες.
Οι μονες ειδικοτητες που δεν εχουν ΟΒΑ αυτη τη στιγμη μεσα, ειναι ελαχιστες που δεν δινουν ουτε σε στρατιωτες παρα μονο σε μονιμα στελεχη.
Ramb0 No8
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Ramb0 No8 »

Ένας με πτυχίο ΑΕΙ και με μια απλή θητεία πιστεύω είναι σε καλύτερη μοίρα από έναν ΟΒΑ με πτυχίο ΕΠΑΛ...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

chrusa έγραψε:Είμαι στο τελευταίο έτος το σπουδών μου, δεν έχω το πτυχίο στα χέρια μου δυστυχώς. Οπότε σύμφωνα με το άρθρο που έβαλα στο μνμ μου έχω 350 επειδή σπουδάζω κ έχω μαζέψει σχεδόν όλες τις Δ. Μονάδες του τμήματος. Άν προλάβω την προκύρηξη και πάρω πτυχίο σε αυτήν την εξεταστική θα είναι σίγουρα καλύτερα. Απο κεί και πέρα έχω Αγγλικά Β2 και πολυτεκνία αλλα νομίζω πως δεν θα πάρω μόρια απο εκεί αν χρειαστεί να δώσω χαρτί απο την ομοσπονδία πολυτέκνων και όχι απλά μια οικογενειακή κατάσταση απο ΚΕΠ ή Δήμο. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Εφοσον εισαι πολυτεκνη, γιατι να μη λαβεις τα μορια της πολυτεκνιας;
Μου μοιαζει απιθανο αυτο...
Ramb0 No8
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Ramb0 No8 »

Υπομονή παιδιά ο παπάς περνάει αύριο... Πολλοί θα φύγετε από εδώ! Με αγάπη και χαμόγελο πάντα!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Με τα μορια που τους δινουν + με τα μορια της ειδικοτητας, δεν χρειαζονται καν ξενες γλωσσες ή πτυχια ή διπλωματα.

Σιγουρα ομως, δεν λεω πως οι πολιτες δεν εχουμε ελπιδα, απλα θα υπαρχει ενας καλος ανταγωνισμος.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ramb0 No8 έγραψε:Υπομονή παιδιά ο παπάς περνάει αύριο... Πολλοί θα φύγετε από εδώ! Με αγάπη και χαμόγελο πάντα!

Ραμπο, κλαιω με τις ατακες σου σημερα.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

Διότι αν δεν κάνω λάθος δεν αρκεί το χαρτί οικογενειακής κατάστασης, χρειάζεται και βεβαιώση απο την ομοσπονδία πολυτέκνων και δυστυχώς δεν έχει κάνει τα χαρτιά της η οικογένεια μου. Οπότε αν χρειάζεται αυτό το επιπλέον χαρτί δεν μπορώ να αποδείξω οτι είμαι απο πολύτεκνη οικογένεια. Ελπίζω να αρκεί το οικογενειακής κατάστασης. Εφόσον και εκεί φαίνονται τα τέκνα της οικογένειας Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrusa την Δευ Ιαν 04, 2021 8:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
j_tsili
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από j_tsili »

Δηλαδή πόσα είναι τα μέγιστα μόρια που μπορεί να μαζέψει κάποιος ρε παιδιά; Γιατί έχω μπερδευτεί... Με πτυχίο Γεωλογίας (ΑΕΙ), Αγγλικά C2 τι μόρια έχω δηλ; Επίσης την ώρα της αίτησης λογικά θα έχω διανύσει μόνο 2 μήνες από τη θητεία μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος j_tsili την Δευ Ιαν 04, 2021 8:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I'm John and I'm good ;-)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες