Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ούτε καν φίλε είναι πολύ λίγα τα μόρια σου.. μα καλά τι έχεις μόνο απολυτήριο;
Ο. Π. Κ. Ε
Υπαρχει καπιο προβλημα που γουσταρω τα οπλα. Δεν θελω να βλαψω κανεναν αν μπω θελω να κανω τη δουλεια μου οσο πιο επαγελματικα μπορω. Η συλογη πυροβολων οπλων εινα χομπυDea pz έγραψε:Φιλικά πάντα με αυτά μυαλά μην πας να μπεις στο σώμαΑλεκος ΔΕΑ ΠΖ έγραψε: Μπορουμε να παρουμε πρωσοπικο πιστολι στην υπηρεσια. Μπορουμε να φερουμε περιστροφο. Ειναι πιο ευκολο για αυτους που ειναι στα σωματα ασφαλειας να αποοκτησουν πυροβολο οπλο. Αν ξερει καπιο απο τα παιδια που ηπηρετουν;
δημοκρατια εχουμε ο καθενας μπορει να εχει το χομπυ εμενα μου αρεσει η σκποποβολη. Αν και μαλλον θα μπω γιατι εχω 2557
Χαχα xantho ήθελα να το πω αλλά λέω θα με πουν κακο!! Ειλικρινά δε καταλαβαίνω αν το λένε μερικοί εδώ μέσα σοβαρά ή απλά μας δουλεύουν για να το παίξουν κάποιοι!!!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Με 2860 ουτε μυρωδια απο τη σχολη δε παιρνεις.. μη κανεις καν τον κοπο να μαζεψεις τα χαρτια. Τζαμπα η ταλαιπωρια!
Στην προκυρηξη τ αναγράφει ξεκάθαρα... να έχεις εκπληρώσει ΥΗΝ στρατιωτική σ θητεία κ να μην υπηρετείς στον χρόνο υποβολής της αίτησης... αν παραιτηθεί ... δεν ξέρω αν μπορεί .. αλλά σίγουρα όχι όσο είσαι εποπ η οβα η στρατιώτης θητείας... διάβαστε την προκgreenalexyo έγραψε: Οι ΟΒΑ και οι ΕΠΟΠ που υπηρετούν ήδη στον στρατό μπορούν άραγε να κάνουν τα χαρτιά τους ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Οι ΟΒΑ λογικά δεν μπορούν.
Όχι φίλεSpik έγραψε: Παιδιά εγώ που έχω 2860 μόρια λέτε να έχω ελπίδες, έστω και στους επιλαχόντες;
fsafa έγραψε:Λοιπόν θα μπω στον κόπο να τα γράψω όλα μια φορά... Όποιος θέλει αποθηκεύει το μήνυμα.
1. Στο τμήμα σας δίνουν να συμπληρώσετε την αίτηση υποψηφιου προς πρόσληψη ως ειδικού φρουρού (Υπόδειγμα Α) στην προκήρυξη είναι στο τέλος.
2. Σας δίνουν 3 υπεύθυνες δηλώσεις που και αυτές υπάρχουν στην προκήρυξη κάτω ακριβώς από την αίτηση.
3. Δύο φωτογραφίες τύπου ταυτότητας, στο πίσω μέρος κάθε φωτογραφίας πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας.
4. Φωτοαντίγραφο βεβαίωσης ΑΜΚΑ.
5. Φωτοαντίγραφο Τίτλου σπουδών.
6. Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού ξένης γλώσσας (Όλοι οι τίτλοι σπουδών ξένης γλώσσας πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα).
7. Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού τύπου Α που πρέπει να αναγράφεται και η Σωματική ικανότητα.
8. Φωτοαντίγραφο και των δύο (2) όψεων της κατεχόμενης άδειας οδήγησης (μοτοποδηλάτου, μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου), στο οποίο να εμφαίνεται ευκρινώς η ημερομηνία έκδοσης και λήξης της άδειας, καθώς και η εκδούσα Αρχή.
9. Φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης
Υ. Γ Ο, τι τίτλο ξένης γλώσσας έχετε θέλουν επίσημη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα, πάτε σε ένα δικηγόρο και σας τα μεταφράζει, αρκεί βέβαια να έχει και ο ίδιος πτυχία ξένης γλώσσας (το λέω για μερικούς που ίσως να μην έχουν μόνο αγγλικά, αλλά πχ ιταλικά η γαλλικά η γερμανικά.
Αυτά είχα καταθέσει εγώ το 2011 μη με ρωτάτε για πολύτεκνους και τριτεκνους. Δεν είμαι τίποτα από τα δύο οπότε και δεν το έψαξα.
Αυτά και καλή επιτυχία και μακάρι να μπούνε όσοι το θέλουν πραγματικά ή και όσοι πιστεύουν ο, τι μπορούν να αντέξουν την στολή
υπηρετησα πυροβολικό προσκομιζω το τύπου α;
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19794&PN=1&RN=3 Ψηφίστε και αφήστε τα χαζά
Μπορεις να βγάλεις βεβαίωση του ΑΜΚΑ σου από το amka.gr
Comando 2ΜΑΛ χωρίς κάποια εμπάθεια ως προς το πρόσωπό σου, ίσως μια μερική καχυποψία από αυτά που έγραψες... Θελω να σε ρωτήσω κάτι καλόπροαιρετα...
Πιστεύεις εσύ ότι με 9 μήνες στρατό και ειδικά στις ελληνικές "ειδικές δυνάμεις" έχεις γίνει κομάντο;
Και εγώ υπηρέτησα 9 μήνες, έκανα όλες τις ασκήσεις, έριξα σχεδόν με όλα τα όπλα συμπεριλαμβανομένου και γκλοκ 17...
Δεν αισθάνομαι ότι έγινα κομαντο, ούτε ότι είχα ουσιαστική εκπαίδευση...
Τα καψώνια δεν κάνουν το κομάντο, ούτε πόσες κάμψεις παίρνεις (16χρονοι αθλητές χωρίς να έχουν τα πάει στρατό παίρνουν και κάνουν πολλά περισσότερα από μας στο κομμάτι γυμναστικής και φυσικής κατάστασης)
Κομάντο γίνεσαι με συνεχή ουσιαστική εκπαίδευση πάνω σε όλα τα αντικείμενα...
Κατοικημενες περιοχές, ανταρτοπολεμος, αμφιβιες επιχειρήσεις, πτώσεις με ελευθέρας, στατικού υμαντα, χειρισμό όλων των ειδών των όπλων (όχι μόνο μ4), τακτικές περιπολων, νοσοκομων μάχης και χίλια δυο αλλά τα οποία ούτε καν μάθαμε...
Κομάντο δεν γίνεσαι με έναν μπερε και φωτογραφίες με μπλουζάκια και συνθήματα...
Ένα ελαφρύ πεζικό ήμασταν με λίγο παραπάνω "εκπαίδευση/καψώνι"
Για να μην θρηνούμε θύματα πρεπει να υπάρχει πρώτα αυτογνωσία και μετά όλα τα άλλα...
Πιστεύεις εσύ ότι με 9 μήνες στρατό και ειδικά στις ελληνικές "ειδικές δυνάμεις" έχεις γίνει κομάντο;
Και εγώ υπηρέτησα 9 μήνες, έκανα όλες τις ασκήσεις, έριξα σχεδόν με όλα τα όπλα συμπεριλαμβανομένου και γκλοκ 17...
Δεν αισθάνομαι ότι έγινα κομαντο, ούτε ότι είχα ουσιαστική εκπαίδευση...
Τα καψώνια δεν κάνουν το κομάντο, ούτε πόσες κάμψεις παίρνεις (16χρονοι αθλητές χωρίς να έχουν τα πάει στρατό παίρνουν και κάνουν πολλά περισσότερα από μας στο κομμάτι γυμναστικής και φυσικής κατάστασης)
Κομάντο γίνεσαι με συνεχή ουσιαστική εκπαίδευση πάνω σε όλα τα αντικείμενα...
Κατοικημενες περιοχές, ανταρτοπολεμος, αμφιβιες επιχειρήσεις, πτώσεις με ελευθέρας, στατικού υμαντα, χειρισμό όλων των ειδών των όπλων (όχι μόνο μ4), τακτικές περιπολων, νοσοκομων μάχης και χίλια δυο αλλά τα οποία ούτε καν μάθαμε...
Κομάντο δεν γίνεσαι με έναν μπερε και φωτογραφίες με μπλουζάκια και συνθήματα...
Ένα ελαφρύ πεζικό ήμασταν με λίγο παραπάνω "εκπαίδευση/καψώνι"
Για να μην θρηνούμε θύματα πρεπει να υπάρχει πρώτα αυτογνωσία και μετά όλα τα άλλα...
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Ανδρεας έγραψε:Ρε παιδια ασχετο αλλα αυτες οι κολοπανελινιες τι σχεση εχουν με τα σωματα ασφαλειας. Πρεπει να γραψω ενα καρω μορια για κανω αυτο που γουσταρα απο παιδι να μπω στην αστυνομια. Πραγματικα πρεπει να αναθεωριθει η εισοδος στα σωματα ασφαλειας. Οι περισοτεροι δηλωνουν την αστυνομια ος γκαβαντσα σε περιπτωση που δεν πιασουν τα μορια για μια αλλη σχολη μονο και μονο για την επαγελματικη αποκατασταση.
Ας ηρεμησουν λιγο οι τονοι. ολοι χρησιμοι ειναι. αλιμονο σε οσους πιστευουν πως το σωμα χρειαζεται μονο ατομα που εχουν υπηρετησει ειδικες δυναμεις.
Xanthos έγραψε:Ούτε καν φίλε είναι πολύ λίγα τα μόρια σου. Μα καλά τι έχεις μόνο απολυτήριο;
Χαχαχα ναι απολυτήριο με 28.6! Σορρυ είπα να τρολλάρω κι εγώ αφού το κάνουν τόσοι πολλοί. Καλή επιτυχία σε όλους/όλες!
Για κάποιους ο Σεπτέμβριος θ είναι καλός μήνας... από Δεκεμβρίου ξεχαστεί μηχανές ΔΙ. ΑΣ. Δελτα. κλπ.. γθα ρκετι καιρό τμήματα κεντρικά. σκοπιες. φρουρηση πρεσβειών.. μεταγωγές... έτσι για να μπείτε λίγο στο κλίμα της αστυνομίας... ξεχαστεί πιστόλια κλπ. γιατι. ΕΔε. πρόστιμα τα. διαθεσιμότητα.. είναι πολύ εύκολο να πάρετε... θα με θυμηθείτε. Μετά από δύο βδομάδες θα απομυθοποιήσει τα παντα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
26 ψήφοι για 3000+, Α ρε πλανεμενοι θέλετε να άγχωσετε κόσμο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες