ρε κοψτε τις παπαριεσ. Ο ιδιος ο βενιζελος πριν κανα 2 βδομαδες ειπε τα αποτελεσματα θα βγουν σε λιγες μερεσ. Μετα απο 2-3 μερες ειπε η τσαπανιδου τα αποτελεσματα των εποπ θα βγουν μεχρι τελους του μηνα και αμεσως μετα ξεκινανε οι διαδικασιες για αεροπορια και ναυτικο. Κοψτε τις παπαριες για μαρτη και πασχα. Ανχωνονται πολλα παιδια με τις παπαριε σασ. Υπομονη και μεχρι τελους του μηνα θα ξερουμε.helen έγραψε:Πριν απο ενα μηνα σας ειχα πει οτι εμαθα τα αποτελεσματα θα βγουν το πρωτο τριμηνο του 2010 και η καταταξη τελη μαρτιου και με κοροιδευατε. Ελπιζω να μην επαληθευτει.
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ξερετε πιο ειναι το τηλ στο ΓΕΣ για να ρωτησω;
Παιδια ξανατωρησα την ξαδερφη μου που ειναι πενταγωνο και δεν ξερει τιποτα. Πηρα τηλ τον βουλευτη λαμιας μπας και ξερει και το σηκωνει η γραμματεας και περιμενω τηλ να με παρει να του πω αν γνωριζει κατι. Ρε παιδια τι κανουμε ολοι τα ιδια μας λενε υπομονη
γιατι στραβωνουν μερικοι με το πασχα το ειπε ο φιλος ο λακης ετσι του ειπαν ετσι μας ειπε στην τελικη το πασχα φετος πεφτει κ νωρις
αρα κερδισμενοι ειμαστε παλι!

αυτο καταλαβα οτι τα εχουν και περιμενουν εντολη απο το υπουργειοΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Δηλαδη τα εχουν τα αποτελεσματα απλα περιμενουν εντολη για να τα δημοσοιοποιησουν...
mimis25 έγραψε:Ξερετε πιο ειναι το τηλ στο ΓΕΣ για να ρωτησω;
2106553318
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Ρε ουστ ολοι τους μας δουλευουν ολοι μας βασανιζουν γιατι σου λεει εκει στο γ. Ε. Σ κουνιονται για τους επ. Οπ οτι 8ελουν κανουν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
εσυ γιατι δεν του ειπες οτι θα σε πριζω ρε μπαγλαμα ολη μερα τηλ θα σε περνω αν δεν με πεις τι ξερςις και ποτε βγαινουν... Πονεμενη ιστορια παιδια τελικα τα αποτελεσματα...stella έγραψε:Θα σκάσω πια... Πήρα πριν λίγο στο γες και μου είπαν πως δεν έχουν κανα νεωτερο και να παίρνουμε μια φορά την εβδομάδα... Θα μας πεθάνουν πια; Τα ίδια Παντελάκη μου τα ιδια παντελη μου
Και μου ειπαν οτι το εχουν κατεβασει σιγα να μιν το εβγαζα απο το μιαλο μου λεγοντε αυτα
-
Κατσικακι στα κεντρα εκπευδευσης;a typos έγραψε:γιατι στραβωνουν μερικοι με το πασχα το ειπε ο φιλος ο λακης ετσι του ειπαν ετσι μας ειπε στην τελικη το πασχα φετος πεφτει κ νωριςαρα κερδισμενοι ειμαστε παλι!

-
κανενα μπινελικι γιατι δεν τους εριξες;Δημητρα έγραψε:Και μου ειπαν οτι το εχουν κατεβασει σιγα να μιν το εβγαζα απο το μιαλο μου λεγοντε αυτα

Το εκανα, και μετα μου το κλεισανε Που ηταν λογικο. Τι να πω εγω ευχομαι να βγουν νορις γιατι αλλιος θα πανε αυτοι οταν γινει η καταξη
Θα παρω και εγω τωρα! Μισο και θα σας πω
Δεν απαντανε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης