Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Παιδια ερχονται εκλογες, σιγα μη κοψει προσληψεις για να τις δωσει στις πανελληνιες! Αμα το παρουν πισω ολο αυτο με την ΟΠΠΙ, θα ισοδυναμει με πολιτικη ηττα!
Όσες και να προκύψουν πρέπει να κάτσουν και ένα μεγάλο διάστημα στην σχολή, μιλάμε για 18χρονα που δεν έχουν βγάλει ακόμα στρατό και θα τον περάσουν στη αστυνομίαglock έγραψε:Δεν έχω πληροφορίες από πολιτικό γραφείο. Σας λέω ότι λένε στο σωματείο. Σημαντικό, είναι πόσες θέσεις αστυφυλάκων θα προκύψουν από τις πανελλαδικές.
Τις θεσεις για τα παιδια των πανελληνιων τις αυξησε περυσι, δεν γινεται καθε χρονο να τους κανουν το χατιρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Πέμ Μαρ 11, 2021 10:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετά την επίθεση του Ντούμα ς'ον Γέρακαρακο, η ποασυ κάνει προσπάθειες για να μην πάρει άλλους εφ... Φέτος έτσι κ αλλιώς ο Χρυσοχοΐδης έχει τάξει κοντά στις χίλιες θέσεις αστυφυλάκων.
Δεν καταλαβες για ποιο λογο το κανει; Πολεμος μεταξυ Συνδικαλιστων χωρις τελος εδω και χρονια το ιδιο γινεται. Αστυνομια δυο ταχυτητων.
Glock ενώ μου άρεσαν όλα όσα ανεβαζες και μιλούσες με γεγονότα, το τελευταίο διάστημα για κάποιο ανεξήγητο λόγο είσαι μέσα στον αρνητισμό για τα πάντα. Για τις θέσεις για τη προκήρυξη για όλα. Αν βάλουν 1000 άτομα Αστυφυλάκων, οι βάσεις θα πάνε 10.000. Θα μπει μέσα η κουτσή Μαρία. Άστο αυτό. Εγώ δε διάβασα πουθενά για ακύρωση, πουθενά για παραίτηση, πουθενά για τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που διάβασα μετά το επεισόδιο στη νέα Σμύρνη, είναι ότι ο υπουργός είπε ότι η διαδακασια προχωράει κανονικότητα σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα και αν δε σου φτάνει αυτό, το είπε και ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα του στη τηλεόραση. Ότι πρέπει να καθαρίσουν τα πανεπιστήμια από όλα αυτά που γίνονται. Δηλαδή ποιος άλλος πρέπει να το πει για να σας κάνει να είστε σίγουροι ότι θα βγει; Απορώ πραγματικά. Εδώ έχουν εγκριθεί και τα κονδύλια.
Δε χωρανε και 1000 αστυφυλακες και 1000 εφ! Η ποασυ δεν ειναι κυβερνηση για να σταματησει καποια προκηρυξη δεν εχει τη δυναμη.
Φίλε μου καλημέρα. Εγώ να βοηθήσω θέλω καθώς γνωρίζω ότι πολλοί προτιμούν να μην μπλέξουν στα πανεπιστήμια. Και όσον αφορά για τα άτομα τι να σου πώ δεν έμαθα γιαυτό και έβαλα τα δυο νούμερα που ακούγονται στις ειδήσεις. Αλλά δε πειράζει τέλος πάντων. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
Φιλικά το λέω. Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις σε ότι και αν γίνει. Κάποιοι θέλουν, κάποιοι όχι. Τα γεγονότα τι λένε; Νομοσχέδιο, ΦΕΚ νομοσχέδιο, έγκριση κονδυλίου από Σταικούρα, επιβεβαίωση υπουργού, επιβεβαίωση πρωθυπουργού. Τώρα τι ψάχνετε να Βρείτε, δε μπορώ να καταλάβω πραγματικά!
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Ρε μάγκες για να σας βοηθήσω όλους ! Κανένας εν ενεργεία αστυνομικός δεν θα αφήσει τον οπλισμό του για. Να πάει στην οππι! Επιπλέον οι αστυφύλακες όπως έγραψαν πιο πάνω άμα πάνε να κάνουν πρακτική στα πανεπιστήμια το θεωρώ ακατόρθωτο, πιο πιθανό είναι να πάρει την ομάδα που είναι για τις διαδηλώσεις και να τους βάλει εκεί μέχρι να γίνει η προκήρυξη, ωστόσο θεωρώ ότι κανένας δεν θα πάει μέχρι να πάρει τους ε. Φ. Καλός η κακός οι εφ είναι ο τροχός της αμάξης στις πιο σημαντικές υπηρεσίες ! Αναμονή
Κατάλαβες τι έγραψες; Που θες και να βοηθήσεις; Ρε μάγκες κανεις εν ενεργεία αστυνομικός δεν θα αφήσει τον οπλισμό του να παει στην οππι''... Εισαι με τα καλα σου?1ον θα πάνε αν τους στείλουν και κατα 2ον αν αφήσουν τον οπλισμό δεν θα θιχτεί και κάνεις. Φαγοθηκατε με τον οπλισμό εδω μεσα. Να σας δω 5 χρόνια διας ποιο δόντι απο Αυτά που έχετε θα χρησιμοποιήσετε να φύγετε απο την Ζούγκλα... Εδω υπαρχουν παντελονατοι άντρες που αν τους κατσει μια απόσταση ειτε σε νησι ειτε αλλου κανουν τούμπες. Εξω απο το χορό πολλοί χορεύουν. Κ να χαρείτε μην ξεκινάτε τούς οπλισμους...1ο ετος δωρο νεροπιστολο κ πολυ ειναι
Ο. Π. Κ. Ε
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Φαίνεται δεν κατάλαβες τι έγραψα αγαπητέ μου, εσύ νεροπιστολο έχεις ; Χαλαρώστε εδώ μέσα μια άποψη γραφή ο άλλος και αμέσως, αδιάφορο για τον οπλισμό προσωπικά δεν έχω τέτοια κάψα !
Λοιπόν, όπως λένε δεν ήταν Ε. Φ Αλλά από πανελλήνιες και δεύτερον, λογικά η Δράση παίρνει εντολές από αξιωματικούς πρώτου ενεργήσει... Οποτε δεν κολλάει πουθενά η και καλά ελλιπής εκπαίδευση των Ε. Φ... Οποτε δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για την εκπαίδευση Ε. Φ 🤔
-Bildakoss-
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Λοιπον η προκηρυξη ειναι σε καλο δρομο δεν εχω ακουσει διαβασει κατι επισημο για ακυρωση η αναβολη. Η συνδικαλιστες δεν αποφασιζουν προσπαθουν να επηρεασουν την κυβερνηση. Η 200 ενενεργεια αστυνομικοι περνουν μεταθεση για οππι θα ειναι και μετα της προσληψεις εκει.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Για τον οπλισμο ψαχτειτε να μαθεται τον νομο για τα δικαιωματα των αστυνομικων. Περα του υπερεσιακου που τους δινει η υπηρεσια μπορουν να αγορασουν ιδιωτικο οπως οριζει ο νομος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες