Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Καλά εσύ βλέπεις παντού εχθρούς.

Άμα νομίζεις ότι η wordpress ενδιαφέρεται για τους 'ισχυρούς της Ελλάδας' πρόβλημά σου.

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 20

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από alexissak »

Εσυ που εξακολουθεις να επιμενεις οτι δεν Ειναι καθολου περιεργη η χρονικη στιγμη που εγινε το περιστατικο κ επιμενεις να λες οτι βλεπω παντου εχθρους μαλλον εισαι εκτος τοπου κ χρονου ή δεν θελεις να αποδεχτεις την αληθεια.
Λιγες φορες ιστορικα εχει αποδειχθει εκ των υστερων οτι ξένες ''δυναμεις'' επιρρεαζουν, οσο μπορουν, τα δρομενα στο εσωτρικο της χωρας. Μηπως ξεχνας την εποχη του Γ. Παπανδρεου οταν τα ''εσπασε'' με την ΕΚΟ του Τζον ΠΑΠΑΣ με αποτελεσμα το πραξικοπημα κ τα μυστηκα εμβασματα απο ελλαδα προς αυτον ως ευχαριστηριο; Το οτι δεν ξεχνω κ βαζω το μυαλο μου να δουλευει δεν συμαινει οτι βλεπω φαντασματα κ εχθρους. Ανοιξε λιγο τα ματια σου κ μην ξεχνας την ιστορια ή μερος αυτης που μπορει να μην σου αρεσει. Οι ξενες δυναμεις δυστυχως ΠΑΝΤΑ επιρρεαζαν και ΘΑ επιρρεαζουν την ΕΛΛΑΔιτσα μας.
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ !
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να μάθεις ανάγνωση. Προφανώς για να ψηφίζεις αμόρφωτους δεν ξέρεις να διαβάζεις, αλλά προσπάθησε...

yandr έγραψε:
SREK έγραψε:Οπως κάποιος προανεφερε το οτι το site κατεβηκε μολις αναριχηθηκε σε επιπεδο επισκεψιμοτητας πολυ ψηλοτερα απο αλλα γνωστα site δεν νομιζω να ειναι απλα τυχαιο.
Φυσικά και δεν είναι τυχαία η στιγμή. Προφανώς έγινε από κάπου επίσημη καταγγελία. Καμία σημασία δεν έχει πότε έγινε, αλλά αν έγινε σωστά.

Εάν χρεάζεσαι κάποια επεξήγηση στα παραπάνω θα σε βοηθήσω.

SREK έγραψε:
Λιγες φορες ιστορικα εχει αποδειχθει εκ των υστερων οτι ξένες ''δυναμεις'' επιρρεαζουν, οσο μπορουν, τα δρομενα στο εσωτρικο της χωρας. Μηπως ξεχνας την εποχη του Γ. Παπανδρεου οταν τα ''εσπασε'' με την ΕΚΟ του Τζον ΠΑΠΑΣ με αποτελεσμα το πραξικοπημα κ τα μυστηκα εμβασματα απο ελλαδα προς αυτον ως ευχαριστηριο;

Πραγματικά δεν έχω καμία απολύτως ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Δεν βγάζει κανένα νόημα όλο αυτό που γράφεις.

Θαυμάζω βέβαια την ορθογραφία του υπερ-πατριώτη και φυσικά τα (όπως πάντα) μυστικά εμβάσματα που μόνο οι οπαδοί της χρυσής αυγής γνωρίζουν.

Έτσι είναι αυτά τα μυστικά. Μόνο οι γνώστες τα γνωρίζουν.

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Θα κανω ορισμενες παρατηρησεις επι προσωπικου αν κ αυτο ουδεποτε Θα το επιθυμουσα κ ιδιαιτερα προς το προσωπο του διαχειρηστη, του προσωπου δηλαδη που μας φιλοξενει στο εν λογω site.
- Η επιθεση λοιπον προς τον συνομιλητη με αιτία τα τυχων ορθογραφικα του λαθη δειχνει την ελειψη επιχειρηματων με προφανες σκοπο την προσβολη κ μειωση της προσωπικοτητας του αλλου.
-Τα πολιτικα πιστευω του καθενος κ οι αποψεις του δηλωνονται, εστω κ ανωνυμα, στο παρον site με σκοπο τον δαλογο κ την αντιπαραβολη διαφορων αποψεων κ οχι με σκοπο ο καθενας να χαρακτιριζει τον αλλο αμορφωτο ή ανιστοριτο ή χαζο ή αδαη για τα πιστευω του αυτα.
-Οποιος γνωριζει ορθογραφια κ συντακτικο δεν ειναι περισσοτερο ελληνας απο καποιον που δεν γραφει σωστα, ουτε η ψηφος ή η γνωμη του ειναι πιο ισχυρη. Χαρακτηρισμοι ''υπερ-πατριωτες'' ειναι τουλαχιστον γελιοι κ δειγμα επιθετικης στασης που καταστρεφει τον διαλογο.
- Τις κρισεις του τυπου ''αν εχετε μυαλο δεν θα ψηφισετε ΧΑ'' παρακαλω κρατηστε τις για τον εαυτο σας. Κανεις δεν αναφερε ''οποιος ψηφιζει ΠΑΣΟΚ ειναι αμετανοητος... '' κ αλλες τετοιες μικροπρεπειες.
- Αν γνωριζετε καποια ιστορικα γεγονοτα που διαψευδουν τα εμβασματα της χουντας προς την ΕΚΟ Κ την αντιπαραθεση του τοτε προθυπουργου (1965) Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με τον Τζον ΠΑΠΑΣ να τα αναφερετε διοτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ -αλλα αν μου το επιτρεπετε- εγω τα γνωριζω διαφρετικα.
Επειδη θελω να βαλω ενα τελος σε ολα τον ανουσιο διαλογο δυο ατομων με διαφορετικα πιστευω, τα οποια δεν αναλυονται μεσω internet, κ επειδη με ολη την σταση μου σε αυτο το site τα δυο ετη που το παρακολουθω Εχω σχηματισει μια καλη αποψη για αυτο, θα αναφερω τα εξης σε σχεση με την απαντηση σας.

Γνωριζω αναγνωση κ ευχαριστω για την βοηθεια αλλα -νομιζω- τα καταφερνω σχετικα καλα.
Ωστοσο σας εχω υποψιν μου κ σε οποιο προβλημα αντιμετωπισω, σχετικα με την οποια εξηγηση της δυσνοητης για το ταπηνο μου επιπεδο γραφης σας, θα απευθυνθω αμεσα σε εσας...
Τα εμβασματα που προανεφερα κ δηλωνετε οτι μονο οι οπαδοι της ΧΑ γνωριζουν σας ενημερωνω οτι δυστυχως για εσας οι οπαδοι αυτοι δεν το παραδεχονται ουτε τα αναγνωριζουν. Μαλλον οι οπαδοι αντιθετης παραταξεις το παραδεχονται. Αν κρινω οτι ειστε απο αυτους μαλλον δεν ξερετε καλα τα ιστορικα γεγονοτα.
Τελος την αποψη σας για τα περι του Τι ακριβως μυστικα γνωριζουν οι '' γνωστες'' το αφηνω στους αναγνωστες να κρινουν οι οποιοι πιστευω διαβαζουν ιστορια σε περισσοτερα απο ενα βιβλια κ θα εχουν σχηματισει μια πιο αντικειμενικη αποψη απο καποιον που διαβαζει ιστορια επιλεκτικα ΜΟΝΟ απο εναν συγγαφεα της γνωστης κ επικειμενης σε εσας παραταξης.
Τελος ο διαχειρηστης τα γνωριζει ολα κ οποιαδηποτε αντιθετη αποψη ειναι κατακριτεα. Ανυποστατη, απαραδεκτη και μπορουμε να την χλευασουμε ολοι δημοσια.
Οποιος ψηφισει λοιπον ΧΑ (μπρρρρρρρρρρρρ) ειναι αμορφωτος, ανιστοριτος κ θελει το κακο της χωρας μας.
Οι δημοσκοπισεις κανουν τραγικοτατο λαθος σχετικα με τις δημοσκοπησεις που δειχνουν ποσοστα της ταξης του 5-6 % για την ΧΑ κ ο λαος πρεπει να διορθωσει την ψηφο του.

Κυριε YANDR πραγματικα λυπαμαι για το επιπεδο που δειχνεται κ η οποια επιθεση δεχομαι στο προσωπο μου με υβρις κ ειρωνια σιγουρα ειναι κατακριταια κ ανεπιτρεπτη. Δεν εχω καμια διαθεση να αντιπαρατεθω μαζι σας αλλα με προκαλειτε προσωπικα ενω εξαπολειτετε επιθεση εναντιον ΟΛΩΝ των ελλληνων ψηφοφορων της ΧΑ. Ψηφιστε οτι θελετε αλλα μην ξεχνατε οτι Η γνωμη του καθενος ειναι σεβαστη.
Σε κανενα μηνυμα μου δεν καταφερθηκα εναντιον κανενος κομμουνιστη η ψευτοδημοκρατη κ παρακαλω κ εσεις να πραξετε το ιδιο απεναντι μου κ να σεβαστητε τις αποψεις μου οπως κ εγω τις δικες σας.

Με την καλημερα μου θα σας παροτρηνα να βαζατε κ μια ειδοποιηση στη αρχικη σελιδα του site ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΡΟΝΙΜΑΤΑ ή ΕΞΩ Η ΧΑ και πραγματικα ηθελα να δω ποσο θα επεφταν τα στατιστηκα επισκεψιμοτητας.

Ολα λοιπον τα μελη θα πρεπει να σας ρωτησουν τι πρεπει να ψηφισουν οστε να κριθουν αξιοι απο εσας...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

SREK έγραψε:
Με την καλημερα μου θα σας παροτρηνα να βαζατε κ μια ειδοποιηση στη αρχικη σελιδα του site ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΡΟΝΙΜΑΤΑ ή ΕΞΩ Η ΧΑ και πραγματικα ηθελα να δω ποσο θα επεφταν τα στατιστηκα επισκεψιμοτητας.
Με 36 σελίδες θέμα για τη χρυσή αυγή μάλλον διαψεύδεται ο παραπάνω ισχυρισμός.

Σε κάθε περίπτωση, προφανώς ο καθένας ψηφίζει ότι θέλει και κανένας δεν το αμφισβήτησε.

Από εκεί και πέρα, η ψήφιση εμφανώς αμόρφωτων νοσταλγών του χίτλερ ή του στάλιν (προσωπικά δεν κάνω κανένα διαχωρισμό στα δύο άκρα και θεωρώ ότι ενώνονται) για εμένα μπορεί να γίνει αντικείμενο σχολιασμού και ειρωνείας.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μετά από τόσες ομιλίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής η καραμέλα περί Χίτλερ συνεχίζεται, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Τώρα αυτά περί μορφώσεως των βουλευτών η των μελών του κόμματος όποιος θέλει μπορεί να βρει πληροφορίες μέσω google.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Greek_Army έγραψε:Μετά από τόσες ομιλίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής η καραμέλα περί Χίτλερ συνεχίζεται, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Τώρα αυτά περί μορφώσεως των βουλευτών η των μελών του κόμματος όποιος θέλει μπορεί να βρει πληροφορίες μέσω google.

Αναρωτιέμαι αν τα εννοείς αυτά που λες.

Θα μας βγάλεις μορφωμένο τον εγέρθουτο;

Θα μας πείσεις ότι δεν θαυμάζουν τον Χίτλερ;

Θα υποστηρίξεις ότι οι άνθρωποι αυτοί θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι, αν κάτσεις και ακούσεις ομιλίες από τηλεοπτικές εκπομπές που ήτανε καλεσμένοι θα σου λυθεί η απορία, αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούνε να σε βγάλουν από το αδιέξοδο (βασικά κανείς δεν μπορεί) και δεν έχουνε μόνο προτάσεις για το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, έχουνε και για την ΑΟΖ και για άλλα εξίσου σοβαρά προβλήματα της χώρας μας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Greek_Army έγραψε:αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούνε να σε βγάλουν από το αδιέξοδο

Αυτό λέω και εγώ.

Greek_Army έγραψε: (βασικά κανείς δεν μπορεί)

Εδώ διαφωνώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Άποψη σου Εικόνα Φυσικά αναφέρομαι στους τωρινούς πολιτικούς αρχηγούς γιατί γενικά σίγουρα θα υπάρχει κάποιος/οι
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Προφανώς την άποψή μου εκφράζω.

Αλλά ακόμη και αν δεν υπάρχει κανένας που να λύσει τον γόρδιο δεσμό, σίγουρα ο Μιχαλολιάκος βρίσκεται στον πάτο των προτιμήσεών μου για διαχείρισης της κατάστασης.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Χρυσή Αυγή

Ποιο κάτω από την Παπαρήγα δεν είναι, η οποία δηλώνει ότι δεν θέλει να κυβερνήσει παρόλα αυτά παίρνει πάντα ένα υψηλό ποσοστό... Εικόνα
Μαριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μαριος »

Μη σου φαίνεται λοιπόν παραξενο yandr που οι αστυνομικοι είναι τακιμακια με τους χρυσαυγίτες.για να δεις που οδεύουμε...

αφιερωμένο για srek

Περισσότεροι από ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»! Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει από την ανάλυση των ψήφων σε εκλογικά τμήματα της πρωτεύουσας-κυρίως στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στην Καισαριανή- όπου ψηφίζουν μαζικά περίπου 5.000 αστυνομικοί που υπηρετούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.

Στα περισσότερα από τα τμήματα στα οποία ψηφίζουν οι αστυνομικοί -όπως κι άλλοι πολίτες- το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» κυμαίνεται από 19-24% κι είναι το μεγαλύτερο που παρατηρείται σε ολόκληρη την πρωτεύουσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η οργάνωση σε περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμονας ή η Κυψέλη, όπου θεωρείται ότι έχει ισχυρά ερείσματα, συγκεντρώνει ποσοστό από 15 έως 18%!

Η ανάλυση των ψήφων που έλαβε η «Χρυσή Αυγή» σε 11 εκλογικά τμήματα της Α΄ Αθηνών είναι εντυπωσιακή. Σ΄αυτά ψηφίζουν - με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους- χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε υπηρεσίες όπως η Άμεση Δράση, η ΔΙΑς, η Ασφάλεια Αττικής κι άλλες. Τα τμήματα αυτά- από το 806 ως και το 816 εκλογικό τμήμα-, βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα στην οδό Αμπελακίων 24 και στην οδό Πανόρμου, κοντά στην έδρα του Μεγάρου της ΕΛ. Ας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στα εν λόγω τμήματα η «Χρυσή Αυγή» έρχεται πρώτο κόμμα και το ποσοστό της κυμαίνεται από 18,64% (στο 813ο εκλογικό τμήμα) έως 23,67% (στο 816ο εκλογικό τμήμα). Επιπλέον η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστά 23,08% στο 811ο εκλογικό τμήμα,22,7% στο 808ο εκλογικό τμήμα και 22,2 στο 806ο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω σε εκλογικά τμήματα της οδού Τσόχα, όπου δεν ψηφίζουν οι αστυνομικοί, το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» πέφτει στο 12-14%. Αν συνυπολογισθεί ότι κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, όπως προκύπτει εξάλλου και από τους εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα κι ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σ΄αυτά κυμαίνεται από 20% ως 30% επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε με την σχετική αναγωγή το ποσοστό των αστυνομικών που ψηφίζουν «Χρυσή Αυγή» κινείται μεταξύ του του 45% και του 59%.

Εκτός τούτου, σε τέσσερα αστυνομικά τμήματα της Καισαριανής, που βρίσκονται δίπλα στην έδρα των ΜΑΤ, όπου και πάλι ψήφισαν αστυνομικοί της συγκεκριμένης αστυνομικής δύναμης, η «Χρυσή Αυγή» καταλαμβάνει ποσοστό από 13 έως 19%. Το ποσοστό αυτό είναι εξ ίσου εντυπωσιακό αν συσχετισθεί με το γεγονός ότι σε γειτονικά εκλογικά τμήματα στην περιοχή του Βύρωνα η δύναμη της «Χρυσής Αυγής» είναι από 7% ως 10%.

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Σιγουρα ο καθενας εχει τις δικες του πολιτικες αποψεις που εκφραζονται ελευθερα και αυτο ακριβως ειναι το ωραιο της Δημοκρατιας που παρεχει πανω απ'όλα ελευθερια λογου. Ομως σε καθε περιπτωση πρεπει να σεβαστουμε την γνωμη καθενος που εκφραζετε με την ψηφο του. Αν εσυ βλεπεις καποιον πολιτικο να εχει σωστα επιχειρηματα κ λογικο - ρεαλιστικο σχεδιο διαφυγης απο την κριση κ πιστευεις σε αυτον το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να προσπαθησεις να μας πεισεις οτι εχει δικιο ωστε να σε ακολουθησουμε. Δεν ειναι επιχειρημα να μην ψηφιζεις καποιο κομμα γιατι ειναι Ναζι ή φασιστες κ διαφοροι τετοιοι χαρακτηρισμοι που στρεφονται ατομικα εναντιον των υποψηφιων βουλευτων κ ψηφοφορων προσβαλοντας τους αδιακριτως. Αν εχεις προταση κανε την. Ειμαστε μεγαλοι κ πολιτικα κατασταλαγμενοι ωστε να κανουμε διαλογο ακουγοντας προτασεις μηπως κ βρεθει μια λυση στο προβλημα της χωρας μας. Δεν ανεχομαι ομως απο κανεναν να χαρακτηριζει τους ψηφοφορους μιας ορισμενης παραταξης ως αμορφτους - υπερπατριωτες - αγραμματους κ αλλα κοσμιτικα επιθετα λογο της επιλογης τους. Οποιος εχει αντιθετη αποψη την Στηριζει με επιχειρηματα. Αυτος ειναι πολιτισμενος διαλογος. Οχι ομως να προτρεπετε τον κοσμο μην ψηφιζετε ΧΑ γιατι Ειπε ο Μπαμπης ο ''σουγιας'' η, ο Μητσος ο ''Κατσαβιδας'' ή ο τακης ο ''Μπαλτας''' οτι δηθεν οι ΧΑ θα δειρει τν κοσμο ή θα αναστισει τον Χιτλερ.
Τουλαχιστον αυτην την περιοδο ας ειμαστε λιγο σοβαροι κ να προβαλουμε ΣΩΣΤΕΣ προτασεις ωστε να σωθει η χωρα κ να αφησουμε τα φρονιματα κ κολληματα ετων που ειχαμε ή τυχων ''υποχρεωσεις'' που πρεπει να εκπληρωσουμε με την ψηφο μας για τα επομενα χρονια.

Οσο για το γεγονος οτι μεγαλο μερος των αστ/κων ειναι προσκημενο στην ΧΑ δεν θα το διαψευσω, αν κ δεν ειμαι ο καθ'ολα αρμοδιος για κατι τετοιο. Προσωπικα μου φεναιται λογικη επιλογη σε σχεση με τις λοιπες υπαρχουσες.
Το περιεργο θα ηταν να ψηφιζαν αστ/κοι ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδη αυτους που θελουν να καταργησουν ουσιαστικα την αστυνομια (δυναμεις κατααστολης). Να αφοπλισουν τους αστ/κους κ να τους ντυσουν σαν δημοτικους υπαλληλους. Να αφησουν τους αλλοδαπους ελευθερους μεσα στην χωρα μας. Ξεχνατε τον Δεκεμβριο 2008 κ την σταση του κ ΤΣΙΠΡΑ που απο το 16@ δημοσκοπικα που κατειχε επεσε στο 4%; Ξεχνατε την ΜΑΡΦΙΝ τον 5/2009; Ξεχνατε οτι πολλοι συγγενεις ακομα κ παιδια βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ εχουν συλληφθει για συμμετοχη σε αναρχικες ομαδες ή ακομα κ για συμμετοχη σε ληστειες ή τρομοκρατικες οργανωσεις; Ξεχνατε οτι μελη του ΣΥΡΙΖΑ κατεθεσαν υπερ της 17 Ν; Να σας γνωρισω οτι σε περιπτωση οποιασδηποτε συλληψης - προσαγωγης ατομων του γνωστου χωρου προστρεχουν αμεσα πολιτικοι Κ δικηγοροι του ΣΥΡΙΖΑ στα οικια ΑΤ προκειμενου να υπερασπιστουν τα κελεπουρια τους. Τελος σχετικη δηλωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφερει την αποδυναμωση του ΕΛ. Στρατου για χαρη της οικονομιας με τους τουρκους να καιροφυλακτουν. Αλλα ειπαμε να το ρισκαρουμαι.
Ας ειμαστε λογικοι ποιος αστ/κος θα ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ οταν βλεπει καθε μερα την εγκληματικοτητα να αυξανετε κ αντι η πολιτεια Να προτειθεται να του δοσει δυναμη ωστε να την παταξει, αντιθετως να ανακοινωνει στο προεκλογικο του πλανο την αποδυναμωση της ΕΛ. ΑΣ;
Τωρα για ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ τι να σχολιασω; Αυτοι μας καταντησαν ετσι. Αν τους ψηφισω θα νιωσω κ εγω οπως το 32 % ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ! Οχι δεν θα παρω.
Οσο για Καμμενο δεν με ενθουσιαζει. Τελος για τα λοιπα αριστερα κομματα δεν θα κανω καν αναφορα.
Οποτε καταλαβαινετε γιατι η αστυνομια στρεφεται προς την ΧΑ. Νιωθουμε οτι μονο αυτοι μας καταλαβαινουν κ εχουν επιγνωση της τραγικης καταστασης που επικρατει στην χωρα κ ΕΚΤΟΣ του οικονομικου προβληματος. Βλεπε ΑΟΖ, εθνικη κυριαρχια, λαθρομεταναστευση.
Τελος σε μια πορεια ΧΑ με παραλληλη αντιπορεια των αντιεξουσιαστων στον ιδιο περιπου χωρο την ιδια στιγμη, οταν μπαινει η αστυνομια αναμεσα τους, ο καθε αστυνομικος που νομιζετε θα εχει γυρισμενη την πλατη του (ελατε λιγο στην θεση ενος ΜΑΤατζη κ σκεφτειτε το σκηνικο) . Σιγουρα προς τα εκει που κινδυνευει λιγοτερο. Σε καμια περιπτωση δεν θα γυρ (... συνεχίζεται ...)
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Γυρναγα την πλατη μου προς την πλευρα των αναρχικων οταν καθενας απο αυτους κραταει 5 μολοτωφ,10 καδρονια κ 20 κοτρωνες ετοιμα να μου τα πεταξει κ να με κανει λαμπαδα. Σιγουρα θα προτιμουσα ΠΟΛΥ περισσοτερο να γυρναγα την πλατη μου σε εναν ΧΑ, αποεδεχομενως τις οποιες συνεπειες, μη εχοντας αλλη επιλογη, ωστε να εχω μπροστα μου τους αναρχικους οι οποιοι θα με κανουν να χορευω πεντοζαλι απο τις μολοτωφ που θα εκτοξευουν κανοντας με κινητο στοχο. Δεν λεω κ η ΧΑ εχει κανει επισοδεια οπως προσφατως στην πατρα αλλα σιγουρα μικροτερης εντασης κ σε περιπτωσεις που ακομα κ εγω θα ηθελα να αντιδρασω με τον ιδιο τροπο.
Οπως εχει καταντησει το πραγμα πλεον ακομα κ οι συνταξιουχοι οταν κανουν πορειες πολυ πιθανο ειναι δυστυχως να διαταχθουμε να τους ριξουμε δακρυγονα με την ευθυνοφοβια που διακατεχει καποιους υψηλοβαθμους της ΕΛ. ΑΣ οι οποιοι βλεπουν το φαντασμα των επισοδειων κ της παρεκτροπης της καταστασης ΠΑΝΤΟΥ κ ΠΑΝΤΑ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης