Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
Εγω δεν τους πιστευω, βουλευτες δεν κανουν πολλα. Σκεψου το κ ετσι, αν πανε ολοι σε βουλευετες ποσους θα βοηθησουν κ αυτοι; Δεν θα εισαι ο μονος που θα πηγε στον συγκεκριμενο. Εκτος αν εισαι τοσο κοντινο του ατομο που πραγματικα προσπαθησει
Δηλαδη παλι Παραμύθι Τρωω. Αν ειναι Δυνατόν Μωρέ... Τους Βαρέθηκα... Παλι παιζει ρολο το Μέσο Τωρα ;
Πάντα παίζει ρόλο το βύσμα κακά τα ψέμματα μην σε παραμυθιάζουνε ένα πολύ μικρό ποσοστό μπαίνει αξιοκρατικά. Όσο αυτό για το βύσμα που έχει κάποιος. Πάντα βοηθάει πιο πολλοί κόσμο το κόμμα που έιναι από κάτω
Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει το δικαιωμα της ενστασης και το δικαιωμα να ζηταει καποιος τα δικαιολογητικα καποιου αλλου τι ψαχνετε να βρειτε... Μπαινουμε μεσα και βλεπουμε μονο το δικο μας ονομα στα αποτελεσματα. Και που ξερουμε εμεις ποσα και πως εβγαλε καποια μορια καποιος. Εκει μπαινει το βισμα και δε ρωταει κανεναν! Σωστα;
σε μια μονο προκυρηξη ισχυει η ενσταση στα σωματα ασφαλειας. Στους ειδικους φρουρους! Πουθενα αλλου! Ουτε πυροσβεστικες κλπ! Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστο
σε μια μονο προκυρηξη ισχυει η ενσταση στα σωματα ασφαλειας. Στους ειδικους φρουρους! Πουθενα αλλου! Ουτε πυροσβεστικες κλπ! Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστο
Για τιποτα να μην ειμαστε σιγουροι... Πολλοι ειναι αυτοι που θα φανε φολα. Ενω πιστευουν οτι θα τους βοηθηση το μεσον τους.(γνωμη μ)
εποπ=βισμα=τοσο απλα τα πραγματα... δυστηχως ετσι ειναι δεν μπορουμε εμεις να αλλξουμε το κρατος επειδη καποιοι εχουν σπουδασει κατι παραπανω... και κατα την γνωμη μου αν τελειωνα πολυτεχνειο η κατι πολυ ανωτερο σιγα μην πηγαινα να δωσω για εποπ... υπαρχουν και αλλες στρατιοτικες σχολες πολυ πιο καλυτερες οπως σμυ, σεε, στυα, σσας και αλλες πολλεσ... αλλα και αμα το καλοσκεφτεις ο στρατος εχεις αμεση αναγκη απο ατομα πολυ μορφωμενα για διαφορες ειδικοτιτες καλες του γραφειου τι να πω τωρα... ο καθενας βεβαια να βολευτει θελει και κατα την γνωμη μου καλα κανει!
-
- Συνταγματάρχης
Σιγουρα καποιοι μπαινουν με βυσμα αλλα πολλοι με την αξια τους. Να φανταστειτε φετος υπηρχε κοπελα που ηταν εμφανισιακα λες κ ηταν γεννημενη για το στρατο με πατερα που ασχολειτε με τα πολιτικα κ την εκοψαν στα ψυχολογικα.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 28
Ελα οσο το συζηταμε τοσο αφριζουμε, αν δεν βγουνε τα αποτελεσματα να τα δουμε τσαμπα θα μιλαμε για βισματα για μεσα για εξω και τσαμπα θα σκαμε, γιατι μονο θα μιλαμε και τιποτε αλλο
-
- Λοχαγός
xameleon έγραψε:Απλα σας ξαναλεω πρεπει πρωτα να ψηφηστει το καινουριο νομοσχεδιο που θα καταργειτε η συνεντευξη, ακομη το Συζητάνε Δεν εχει υπογραφει τιποτα, επισης μην ξεχνατε πως τωρα ειναι και ο προυπολογισμος του κρατους... Σημερα Πήρανε Οι δικοι μου μια γνωστη μας η οποια εχει αποστρατευτει ηταν στο γες για 15 χρονια και ξερει τι γινετε μεσα, πηρε λοιπον τηλ στα γραφεια του γες στους Γνωστούς Της και της ειπανε αποτελεσματα μετα τα Χριστούγεννα ! Αν ειναι δυνατον ρε, εμενα μετα τις 13 μου ειχανε πει τωρα εμαθα και αυτο τι να πω...
σιγουρα τα αποτελεσματα μετα τα χριστουγεννα η η καταταξη μετα τα χριστουγεννα; Μηπως μπερδευτηκες;
-
- Συνταγματάρχης
δικιο εχεις! Παντως γνωμη μου οτι φετος αν καποιος εχει τα μορια θα μπει κ διχως βυσμαGary έγραψε: Ελα οσο το συζηταμε τοσο αφριζουμε, αν δεν βγουνε τα αποτελεσματα να τα δουμε τσαμπα θα μιλαμε για βισματα για μεσα για εξω και τσαμπα θα σκαμε, γιατι μονο θα μιλαμε και τιποτε αλλο
-
- Λοχαγός
Το κακο ειναι οτι δε ξερω τα μορια μου, το κερατο μου μεσα

DjPanahs έγραψε:Για τιποτα να μην ειμαστε σιγουροι... Πολλοι ειναι αυτοι που θα φανε φολα. Ενω πιστευουν οτι θα τους βοηθηση το μεσον τους.(γνωμη μ)
Κανεις δεν ειναι σιγουρος για τιποτα κ εγω που εχω βαλει μεσον το βλεπω δυσκολα να μπαινω. ΕΠΟΠ σημαινει η επικρατησει του ποιου δυνατου βισματος.
Εχει καταντησει πολυ ψυχοφθορο καθε μερα να ακουμε διαφορετικες εικασιες για το τι θα συμβει... Ο καθενας με το βυσμα του και τις δηθεν πληροφοριες του... Καλο θα ηταν να παψετε να τρομοκρατειτε τον κοσμο και να τον κανετε να ελπιζει Αδικα μεχρι Να απογοητευτει παλι. Κανεις Δεν ξερει ποτε θα βγουν, ουτε οι υψηλοβαθμοι στο ΓΕΣ ουτε οι πολιτικοι. Ας αφησουμε τα πραγματα να κυλησουν και ας περιμενουμε, το μονο που μας εμεινε ειναι η υπομονη. Και η λογικη οτι συντομα σε οριζοντα 15ημερου θα εχουμε νεοτερα.
Τάκη μου, μονο ο χρονος μπορει να σε διαψευσει ή να σε επιβεβαιωσει. Κανενας απο εμας δεν γνωριζει τι εχει ο καθε πολιτικος στο κεφάλι του. Αλλα να σου θυμησω για να μην ξεχνιωμαστε εδω το θεμα Αναφέρεται Στο Βυσμα κ οχι Στα αποτελέσματα.
Γι αυτο το εσβησα Μαρινα μου. Ευχαριστω για την απαντηση παντως
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης