Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
George 98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από George 98 »

Καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι και να το μετανιώσεις παρά να λες ότι δεν το έκανα ποτέ το ξέρω ότι δεν έχει καμία σχέση θητεία με ΕΠΟΠ, κάποιοι θα γλυτώσουν καράβι είτε από τύχη είτε από βύσμα το θέμα είναι ότι 1000 δεν σε δίνουν εύκολα και έξω που φοβάσαι μην σε διώξουν είτε κλείσει η εταιρεία
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

George 98 έγραψε:Καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι και να το μετανιώσεις παρά να λες ότι δεν το έκανα ποτέ το ξέρω ότι δεν έχει καμία σχέση θητεία με ΕΠΟΠ, κάποιοι θα γλυτώσουν καράβι είτε από τύχη είτε από βύσμα το θέμα είναι ότι 1000 δεν σε δίνουν εύκολα και έξω που φοβάσαι μην σε διώξουν είτε κλείσει η εταιρεία
Όταν θα έρθει η μέρα να παίρνει 1000 καθαρά τότε μπορείς να το πεις αυτό!

Πρώτο χρόνο 809 ακριβώς 2ο χρόνο γύρω στα 870 νομίζω

Giannakisriz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Giannakisriz »

Όπως τα λέει ο 33ΜΚ είναι 1000 δεν είναι. Για μένα δοκίμασε το ναι αλλά δεν είναι όλα για τα χρήματα να ξέρεις και έξω μπορείς να βρεις δουλειά με πολύ καλά χρήματα. Μην τα βλέπετε ότι όλα είναι για τα λεφτά ειδικά στο πν γιατί έτσι πηγαν πολλοί και έφυγαν δυστυχώς.
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από OTI NA NE »

33ΜΚ έγραψε:
George 98 έγραψε:Καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι και να το μετανιώσεις παρά να λες ότι δεν το έκανα ποτέ το ξέρω ότι δεν έχει καμία σχέση θητεία με ΕΠΟΠ, κάποιοι θα γλυτώσουν καράβι είτε από τύχη είτε από βύσμα το θέμα είναι ότι 1000 δεν σε δίνουν εύκολα και έξω που φοβάσαι μην σε διώξουν είτε κλείσει η εταιρεία
Όταν θα έρθει η μέρα να παίρνει 1000 καθαρά τότε μπορείς να το πεις αυτό!

Πρώτο χρόνο 809 ακριβώς 2ο χρόνο γύρω στα 870 νομίζω

Μετα πλευσιμα θα φτασεις τα 1000 και τα παιρνεις μονο οταν λυνει καβους το καραβι

Τα καθαρα ειναι αυτα που σου εγραψε ο 33ΜΚ

Βλεπω τα ξερεις καλυτερα... Απο μενα...

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καλή υπομονή σε όσους πάνε ΠΝ εύχομαι!Και όσο για ΑΡΜ να είστε προετοιμασμενοι καλά αν σας αρέσει το ταξίδι και η θάλασσα καλά θα περάσετε, αν βλέπετε καράβι και λέτε δεν ανεβαίνω με τίποτα, έχετε το μυαλό σας στη στεριά και ότι αυτό συνεπάγεται δυστυχώς δε θα βγάλετε ούτε πρώτο χρόνο! Όπως και να χει τα λέω αυτά για να είμαστε ρεαλιστές, καλή υπομονή και πάλι!

Vas17
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vas17 »

Μια ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος. Οταν βγήκε η προκήρυξη έκανα αρκετά γρήγορα τις εξετάσεις και μετά δώσανε την παράταση με αποτέλεσμα να έχει περάσει αρκετός καιρός. Λετε να έχω κάποιο θέμα;
hra10
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από hra10 »

Όχι δεν έχεις θέμα
Vas17
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Vas17 »

Ωραιαα, σε ευχαριστώ!
DimitrisK02
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από DimitrisK02 »

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση (γιατί λογικά έχω καταλάβει κάτι λάθος) : Τις εξετάσεις τις κάνω πριν μπω;(Το ξέρω, είναι χαζό που δεν το πηρα χαμπάρι εξ' αρχής).

Επίσης, τις εξετάσεις τις κάνω σε στρατιωτικό ή πολιτικό προσωπικό; Θα πρέπει να πάω με στολή, σε περίπτωση που τις κάνω στο ΝΝΑ;(απολύομαι 3/9)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisK02 την Τρί Αύγ 16, 2022 11:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DimitrisK02
Στρατιώτης
Στρατιώτης

DimitrisK02 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση (γιατί λογικά έχω καταλάβει κάτι λάθος) : Τις εξετάσεις τις κάνω πριν μπω;(Το ξέρω, είναι χαζό που δεν το πηρα χαμπάρι εξ' αρχής).

Επίσης, τις εξετάσεις τις κάνω σε στρατιωτικό ή πολιτικό προσωπικό; Θα πρέπει να πάω με στολή, σε περίπτωση που τις κάνω στο ΝΝΑ;(απολύομαι 3/9)

*στρατιωτικό ή πολιτικό νοσοκομείο

Άβαταρ μέλους
gobot
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από gobot »

DimitrisK02 έγραψε:*στρατιωτικό ή πολιτικό νοσοκομείο
Αδερφε οι εξετασεις γινονται ειτε σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο. Τωρα επειδη κανεις θητεια δεν ξερω αμα γινεται σε στρατιωτικο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Αύγ 17, 2022 10:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DimitrisK02
Στρατιώτης
Στρατιώτης

gobot έγραψε:
DimitrisK02 έγραψε:*στρατιωτικό ή πολιτικό νοσοκομείο
Αδερφε οι εξετασεις γινονται ειτε σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο. Τωρα επειδη κανεις θητεια δεν ξερω αμα γινεται σε στρατιωτικο.

Έγινε φίλε σε ευχαριστώ.

Navyseal
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Navyseal »

Καλησπέρα ομάδα με καλέσανε και μένα με 510 μόρια αλλά δεν θα παρουσιαστώ γιατί έχω υπάρξει οβα και τα πράγματα είναι δύσκολα στα καράβια θέλει δύναμη ψυχής για να αντέξεις εκεί μέσα με τον ψυχολογικό πόλεμο που σου κάνουν. Καλή επιτυχία σε όσους περάσουν και καλή δύναμη σε όσους πάνε φρεγάτες αυτές οι δουλιες δεν είναι για όλους.
Kwstasves
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kwstasves »

Καλησπέρα φίλε το ίδιο και εγώ έχω καλεστεί σαν Αρμενιστής αλλά δεν θα παρουσιαστώ ούτε εγώ στις πκε γιατί έμαθα ότι η ειδικότητα του Αρμενιστή είναι μόνο καράβι και δεν νομίζω να αντέξω άσχετα που για να πατήσω στεριά αν θα πατήσω πότε θα είναι μετά από πολλά χρόνια. Καλή επιτυχία σε αυτούς που θα παρουσιαστούν στις πκε
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Navyseal έγραψε:Καλησπέρα ομάδα με καλέσανε και μένα με 510 μόρια αλλά δεν θα παρουσιαστώ γιατί έχω υπάρξει οβα και τα πράγματα είναι δύσκολα στα καράβια θέλει δύναμη ψυχής για να αντέξεις εκεί μέσα με τον ψυχολογικό πόλεμο που σου κάνουν. Καλή επιτυχία σε όσους περάσουν και καλή δύναμη σε όσους πάνε φρεγάτες αυτές οι δουλιες δεν είναι για όλους.

Καλησπερα φιλε μου

Ολα αυτα που λες ειναι σεβαστα εχω ενα ερωτημα ομως

Αφου το περασες σαν ΟΒΑ και δεν σου αρεσε την αιτηση γιατι την εκανες στο ΠΝ;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες