Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Είναι υποχρεωτική η άδεια. Και εκπαίδευση να έχει, παύει για εκείνες τις μέρες και συνεχίζεται μετά
Εννοείται ότι παίρνεις άδεια και σίγουρα θα είναι το πρώτο γκρουπ απευθείας από κέντρο
Μην ακούω βλακίες γκρουπάκι όλοι θα πάρουμε δε πάει να είμαστε μέσα και 1 βδομάδα, όσο αναφορά με την ημερομηνία που σας είπα πως θα παρουσιάσουμε δηλαδή γύρω στις 6 Δεκέμβρη βγαίνει αληθινή προς το παρόν αν αναλογιστεί κανεις πως θα θα μας δώσουν περιθώριο 1 βδομάδα αφού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για να παρουσιαστούμε
Μάγκες μου καλησπέρα. Όσοι έχετε άνθρωπο μέσα στο ΓΕΣ και τον έχετε βάλει ρωτήστε τον αν σας πήραν. Εμένα με ενημέρωσαν μόλις ότι με πήραν. Έχουν βγει κάποια αποτελέσματα οπότε Παρασκευή πιστεύω θα ξέρουν όλοι. Ξαναλέω, εγώ τον ρώτησα τον δικό μου, δεν έχουν βγάλει ακόμα επίσημα αποτελέσματα.
33ΜΚ έγραψε:Μην ακούω βλακίες γκρουπάκι όλοι θα πάρουμε δε πάει να είμαστε μέσα και 1 βδομάδα, όσο αναφορά με την ημερομηνία που σας είπα πως θα παρουσιάσουμε δηλαδή γύρω στις 6 Δεκέμβρη βγαίνει αληθινή προς το παρόν αν αναλογιστεί κανεις πως θα θα μας δώσουν περιθώριο 1 βδομάδα αφού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για να παρουσιαστούμε
Πότε λες εσύ αποτελέσματα;
Epson89 έγραψε:Μάγκες μου καλησπέρα. Όσοι έχετε άνθρωπο μέσα στο ΓΕΣ και τον έχετε βάλει ρωτήστε τον αν σας πήραν. Εμένα με ενημέρωσαν μόλις ότι με πήραν. Έχουν βγει κάποια αποτελέσματα οπότε Παρασκευή πιστεύω θα ξέρουν όλοι. Ξαναλέω, εγώ τον ρώτησα τον δικό μου, δεν έχουν βγάλει ακόμα επίσημα αποτελέσματα.
Οπότε βγαίνουν Παρασκευή
Χαίρω πολύ ρε φίλε εγώ ξέρω κανα 2 βδομαδες ότι είμαι μέσα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 25
Epson89 έγραψε:Μάγκες μου καλησπέρα. Όσοι έχετε άνθρωπο μέσα στο ΓΕΣ και τον έχετε βάλει ρωτήστε τον αν σας πήραν. Εμένα με ενημέρωσαν μόλις ότι με πήραν. Έχουν βγει κάποια αποτελέσματα οπότε Παρασκευή πιστεύω θα ξέρουν όλοι. Ξαναλέω, εγώ τον ρώτησα τον δικό μου, δεν έχουν βγάλει ακόμα επίσημα αποτελέσματα.
Εσύ δήλωσες για ο-ς ή ειδικές; Αν δήλωσες ειδικές και έχουν βγει και αυτά τότε όντως είναι θέμα ημερών.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Μόλις πήρα τηλέφωνο το γες και μου είπαν να πάρω αύριο το πρωί τηλέφωνο για να μου πουν τα αποτελέσματα
Είχα κάνει 2 αιτήσεις, παρ όλα αυτά με πήραν Ο-Σ. Οπότε όπλα σώματα επιλέχθηκα. Μια χαρά είναι γιατί από μέσα μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις. Μου είπαν πως Αθήνα έχουν πολλές θέσεις κενές, είτε από εποπ που παραιτήθηκαν, είτε από προηγούμενους οβα που έφυγαν. Γενικά κάποιοι από εμάς να ξέρετε σίγουρα θα πάμε και Αθήνα και στις γύρω περιοχές. Αλλά στην πλειοψηφία παραμεθόριο.
Πότε δηλαδή;
Κενές όπως λες από εποπ δεν υπάρχουν γιατί έστω ότι έφυγαν κάποιοι πήγαν επιλαχόντες και αν έφυγαν επιλαχόντες που πήγαν πήραν τους επόμενους σε σειρά επιλαχόντες όποτε αυτό είναι τελείως ψέμαEpson89 έγραψε:Είχα κάνει 2 αιτήσεις, παρ όλα αυτά με πήραν Ο-Σ. Οπότε όπλα σώματα επιλέχθηκα. Μια χαρά είναι γιατί από μέσα μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις. Μου είπαν πως Αθήνα έχουν πολλές θέσεις κενές, είτε από εποπ που παραιτήθηκαν, είτε από προηγούμενους οβα που έφυγαν. Γενικά κάποιοι από εμάς να ξέρετε σίγουρα θα πάμε και Αθήνα και στις γύρω περιοχές. Αλλά στην πλειοψηφία παραμεθόριο.
Ατομικά Να μάθεις δλδ?
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Από κάθε μία μέρα εμφανίζεται και ένα τρολλ προφίλ όπως τον Στέφαν που άλλαξε όνομα μη τρολαρετε τη ζωή σας και τη ζωή μας που κολάν οι ΕΠΟΠ που παραιτήθηκαν ενώ δεν έχουν τελειώσει ακόμα και δεν έχουν αναλάβει καθήκοντα ως προς τις θέσεις για Αθήνα που είναι βυσματικες μέχρι αηδιας και μετά τουλάχιστον την 7 έτια, τον διορισμό τους και με ένα βύσμα βάρβατο θα διεκδικούσαν θέση για αθηνα πρώτον, δεύτερον που κολλάν οι οβα που παραιτούνται, γενικός το ξέρουμε ότι παραιτούνται εξάλλου όλοι θα είμαστε μέσα μετά την αύξηση θεωρητικά που έγινε και τρίτον οι θέσεις και τα στρατόπεδα στην Αθήνα είναι πολύ λίγες κ λίγα. Αν κάτσεις και αναλογιστείς πόσα στρατόπεδα είναι πόσες ανάγκες πιστεύεις ότι έχουν πάνω από 50 οβα δεν θα παν Αθήνα καμία 40 άτομα κ όλα βυσματικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 7 επισκέπτες