Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

Είναι υποχρεωτική η άδεια. Και εκπαίδευση να έχει, παύει για εκείνες τις μέρες και συνεχίζεται μετά
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Leop »

Εννοείται ότι παίρνεις άδεια και σίγουρα θα είναι το πρώτο γκρουπ απευθείας από κέντρο
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Μην ακούω βλακίες γκρουπάκι όλοι θα πάρουμε δε πάει να είμαστε μέσα και 1 βδομάδα, όσο αναφορά με την ημερομηνία που σας είπα πως θα παρουσιάσουμε δηλαδή γύρω στις 6 Δεκέμβρη βγαίνει αληθινή προς το παρόν αν αναλογιστεί κανεις πως θα θα μας δώσουν περιθώριο 1 βδομάδα αφού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για να παρουσιαστούμε
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Epson89 »

Μάγκες μου καλησπέρα. Όσοι έχετε άνθρωπο μέσα στο ΓΕΣ και τον έχετε βάλει ρωτήστε τον αν σας πήραν. Εμένα με ενημέρωσαν μόλις ότι με πήραν. Έχουν βγει κάποια αποτελέσματα οπότε Παρασκευή πιστεύω θα ξέρουν όλοι. Ξαναλέω, εγώ τον ρώτησα τον δικό μου, δεν έχουν βγάλει ακόμα επίσημα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

33ΜΚ έγραψε:Μην ακούω βλακίες γκρουπάκι όλοι θα πάρουμε δε πάει να είμαστε μέσα και 1 βδομάδα, όσο αναφορά με την ημερομηνία που σας είπα πως θα παρουσιάσουμε δηλαδή γύρω στις 6 Δεκέμβρη βγαίνει αληθινή προς το παρόν αν αναλογιστεί κανεις πως θα θα μας δώσουν περιθώριο 1 βδομάδα αφού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για να παρουσιαστούμε

Πότε λες εσύ αποτελέσματα;

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Epson89 έγραψε:Μάγκες μου καλησπέρα. Όσοι έχετε άνθρωπο μέσα στο ΓΕΣ και τον έχετε βάλει ρωτήστε τον αν σας πήραν. Εμένα με ενημέρωσαν μόλις ότι με πήραν. Έχουν βγει κάποια αποτελέσματα οπότε Παρασκευή πιστεύω θα ξέρουν όλοι. Ξαναλέω, εγώ τον ρώτησα τον δικό μου, δεν έχουν βγάλει ακόμα επίσημα αποτελέσματα.

Οπότε βγαίνουν Παρασκευή

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Χαίρω πολύ ρε φίλε εγώ ξέρω κανα 2 βδομαδες ότι είμαι μέσα
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από tethoras355 »

Epson89 έγραψε:Μάγκες μου καλησπέρα. Όσοι έχετε άνθρωπο μέσα στο ΓΕΣ και τον έχετε βάλει ρωτήστε τον αν σας πήραν. Εμένα με ενημέρωσαν μόλις ότι με πήραν. Έχουν βγει κάποια αποτελέσματα οπότε Παρασκευή πιστεύω θα ξέρουν όλοι. Ξαναλέω, εγώ τον ρώτησα τον δικό μου, δεν έχουν βγάλει ακόμα επίσημα αποτελέσματα.

Εσύ δήλωσες για ο-ς ή ειδικές; Αν δήλωσες ειδικές και έχουν βγει και αυτά τότε όντως είναι θέμα ημερών.

Special forces 2020
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Special forces 2020 »

Μόλις πήρα τηλέφωνο το γες και μου είπαν να πάρω αύριο το πρωί τηλέφωνο για να μου πουν τα αποτελέσματα
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Epson89 »

Είχα κάνει 2 αιτήσεις, παρ όλα αυτά με πήραν Ο-Σ. Οπότε όπλα σώματα επιλέχθηκα. Μια χαρά είναι γιατί από μέσα μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις. Μου είπαν πως Αθήνα έχουν πολλές θέσεις κενές, είτε από εποπ που παραιτήθηκαν, είτε από προηγούμενους οβα που έφυγαν. Γενικά κάποιοι από εμάς να ξέρετε σίγουρα θα πάμε και Αθήνα και στις γύρω περιοχές. Αλλά στην πλειοψηφία παραμεθόριο.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πότε δηλαδή;
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Epson89 »

Τι πότε;
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Epson89 έγραψε:Είχα κάνει 2 αιτήσεις, παρ όλα αυτά με πήραν Ο-Σ. Οπότε όπλα σώματα επιλέχθηκα. Μια χαρά είναι γιατί από μέσα μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις. Μου είπαν πως Αθήνα έχουν πολλές θέσεις κενές, είτε από εποπ που παραιτήθηκαν, είτε από προηγούμενους οβα που έφυγαν. Γενικά κάποιοι από εμάς να ξέρετε σίγουρα θα πάμε και Αθήνα και στις γύρω περιοχές. Αλλά στην πλειοψηφία παραμεθόριο.
Κενές όπως λες από εποπ δεν υπάρχουν γιατί έστω ότι έφυγαν κάποιοι πήγαν επιλαχόντες και αν έφυγαν επιλαχόντες που πήγαν πήραν τους επόμενους σε σειρά επιλαχόντες όποτε αυτό είναι τελείως ψέμα

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Leop »

Ατομικά Να μάθεις δλδ?
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από El AR »

Από κάθε μία μέρα εμφανίζεται και ένα τρολλ προφίλ όπως τον Στέφαν που άλλαξε όνομα μη τρολαρετε τη ζωή σας και τη ζωή μας που κολάν οι ΕΠΟΠ που παραιτήθηκαν ενώ δεν έχουν τελειώσει ακόμα και δεν έχουν αναλάβει καθήκοντα ως προς τις θέσεις για Αθήνα που είναι βυσματικες μέχρι αηδιας και μετά τουλάχιστον την 7 έτια, τον διορισμό τους και με ένα βύσμα βάρβατο θα διεκδικούσαν θέση για αθηνα πρώτον, δεύτερον που κολλάν οι οβα που παραιτούνται, γενικός το ξέρουμε ότι παραιτούνται εξάλλου όλοι θα είμαστε μέσα μετά την αύξηση θεωρητικά που έγινε και τρίτον οι θέσεις και τα στρατόπεδα στην Αθήνα είναι πολύ λίγες κ λίγα. Αν κάτσεις και αναλογιστείς πόσα στρατόπεδα είναι πόσες ανάγκες πιστεύεις ότι έχουν πάνω από 50 οβα δεν θα παν Αθήνα καμία 40 άτομα κ όλα βυσματικα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 7 επισκέπτες