Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Επίσης ποιος σου είπε player ότι είναι στη φάση ισοβαθμιων; Πήραν κανέναν τηλέφωνο από εδώ μέσα και δε το ξέρουμε; Όπως επίσης έχω γνωστούς και κάνεις τους δε δέχτηκε τηλεφώνημα για ισοβαθμίες. Δεν είπα ότι είναι απαραίτητο να ισοβαθμεις, αλλά δε μπορεί σε κανέναν εδώ μέσα να μην έχουν πάρει τηλέφωνο.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Για να δούμε άντε υπομονή
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Ο player ηταν κατηγορηματικος, με 1000% σιγουρια απο τον τροπο που το διατυπωσε, οτι την πεμπτη που μας περασε θα εβγαιναν τα αποτελεσματα, κατι τετοιο βεβαια δε συνεβει ! Παρολα αυτα συνεχιζει να αναφερει πως η βαση ειναι τα 3270 και ξερει κιολας και σε ποια φαση βρισκεται η καταμετρηση των αιτησεων !νομιζω πως δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστος.
Είπα εγώ ότι πήραν τηλέφωνο ρε γκασμα; Λέω ότι τώρα βλέπουν ποιοι ισοβαθμούν ώστε να αρχίσουν να ενημερώνουν.
Μίλα λίγο πιο όμορφα αγορίνα μου, θα σκίσεις κάνα καλσόν.Player7 έγραψε:Είπα εγώ ότι πήραν τηλέφωνο ρε γκασμα;Λέω ότι τώρα βλέπουν ποιοι ισοβαθμούν ώστε να αρχίσουν να ενημερώνουν.
Δε φοράω καλσόν, κάνει ζέστη!
player ξερεις την βαση της Β;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Gpap✌️ +1
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Αξιωματικός
Κοπειτε μάγκες
Τι να πω ρε. Να κάθεσαι να κοροϊδεύεις κόσμο ότι ξέρεις τις βάσεις! Κρίμα!Player7 έγραψε:Είπα εγώ ότι πήραν τηλέφωνο ρε γκασμα;Λέω ότι τώρα βλέπουν ποιοι ισοβαθμούν ώστε να αρχίσουν να ενημερώνουν.
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση εγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βγάλω 2ο απολυτηριο; Πχ να παω σε κάποιο επαλ ή σε κάποιο βραδινό και ας συμμετέχω με το 20% στις προκυρηξεις. Τα σχολεία ανοίγουν κάθε Πέμπτη οπότε σαν πρώτη φαση είπα να ρωτησω εσας μήπως ξερει κανεις κάτι
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Εχει ο καθενας το αγχος του εδω μεσα μεχρι να δει τους πινακες, να δει αν περασε στους 400 η εστω στους 600, και ερχεται ενας μπαγλαμας απο το πουθενα και πεταει ενα "κοπειτε μαγκες". Ο κομμενος απο τη ζωη. Σαν αουτσαιντερ και μαλιστα με ψευδονυμο κομαντο. Κλαιω. Ενταξει μεγαλε την ειπες την ατακα σου αισθανθηκες καλυτερα σαν "κομαντο"; Σου μεγαλωσε κανα 2 εκατοστα τωρα;
Αν έχεις απολυτήριο γενικού λυκείου, μπορείς να πας επαλ το οποίο είναι στη περίπτωση σου 2 χρόνια.2α και 3η λυκείου δηλαδή το οποίο σου δίνει πτυχίο επαλ ειδικότητας και απολυτήριο. Αν θες όμως να συμμετάσχεις σε προκηρύξεις με το 20% θα μετράει ο βαθμός του πτυχίο σου από το επαλ και όχι το απολυτήριο σου.panos2123 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση εγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βγάλω 2ο απολυτηριο; Πχ να παω σε κάποιο επαλ ή σε κάποιο βραδινό και ας συμμετέχω με το 20% στις προκυρηξεις. Τα σχολεία ανοίγουν κάθε Πέμπτη οπότε σαν πρώτη φαση είπα να ρωτησω εσας μήπως ξερει κανεις κάτι
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Αξιωματικός
Φίλε μου πανέξυπνε αυτό το είπε για την βλακεία που υπάρχει εδώ μέσα, ο ένας ξέρει τις βάσεις από τον θείο του και ο άλλος κόβει φτερά παιδιών με χαμηλότερα μόρια.
Gpap95 έγραψε:Αν έχεις απολυτήριο γενικού λυκείου, μπορείς να πας επαλ το οποίο είναι στη περίπτωση σου 2 χρόνια.2α και 3η λυκείου δηλαδή το οποίο σου δίνει πτυχίο επαλ ειδικότητας και απολυτήριο. Αν θες όμως να συμμετάσχεις σε προκηρύξεις με το 20% θα μετράει ο βαθμός του πτυχίο σου από το επαλ και όχι το απολυτήριο σου.panos2123 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση εγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βγάλω 2ο απολυτηριο; Πχ να παω σε κάποιο επαλ ή σε κάποιο βραδινό και ας συμμετέχω με το 20% στις προκυρηξεις. Τα σχολεία ανοίγουν κάθε Πέμπτη οπότε σαν πρώτη φαση είπα να ρωτησω εσας μήπως ξερει κανεις κάτι
Όπως έκανα εγώ 🙋🏻♂️
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες