Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Gpap95 »

Επίσης ποιος σου είπε player ότι είναι στη φάση ισοβαθμιων; Πήραν κανέναν τηλέφωνο από εδώ μέσα και δε το ξέρουμε; Όπως επίσης έχω γνωστούς και κάνεις τους δε δέχτηκε τηλεφώνημα για ισοβαθμίες. Δεν είπα ότι είναι απαραίτητο να ισοβαθμεις, αλλά δε μπορεί σε κανέναν εδώ μέσα να μην έχουν πάρει τηλέφωνο.
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Panellas93 »

Για να δούμε άντε υπομονή
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

Ο player ηταν κατηγορηματικος, με 1000% σιγουρια απο τον τροπο που το διατυπωσε, οτι την πεμπτη που μας περασε θα εβγαιναν τα αποτελεσματα, κατι τετοιο βεβαια δε συνεβει ! Παρολα αυτα συνεχιζει να αναφερει πως η βαση ειναι τα 3270 και ξερει κιολας και σε ποια φαση βρισκεται η καταμετρηση των αιτησεων !νομιζω πως δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστος.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Είπα εγώ ότι πήραν τηλέφωνο ρε γκασμα; Λέω ότι τώρα βλέπουν ποιοι ισοβαθμούν ώστε να αρχίσουν να ενημερώνουν.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Player7 έγραψε:Είπα εγώ ότι πήραν τηλέφωνο ρε γκασμα;Λέω ότι τώρα βλέπουν ποιοι ισοβαθμούν ώστε να αρχίσουν να ενημερώνουν.

Μίλα λίγο πιο όμορφα αγορίνα μου, θα σκίσεις κάνα καλσόν.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Δε φοράω καλσόν, κάνει ζέστη!
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από nikos521 »

player ξερεις την βαση της Β;
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Panellas93 »

Gpap✌️ +1
AthComando
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Αξιωματικός

Δημοσίευση από AthComando »

Κοπειτε μάγκες
Geor211
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Geor211 »

Player7 έγραψε:Είπα εγώ ότι πήραν τηλέφωνο ρε γκασμα;Λέω ότι τώρα βλέπουν ποιοι ισοβαθμούν ώστε να αρχίσουν να ενημερώνουν.

Τι να πω ρε. Να κάθεσαι να κοροϊδεύεις κόσμο ότι ξέρεις τις βάσεις! Κρίμα!

panos2123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panos2123 »

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση εγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βγάλω 2ο απολυτηριο; Πχ να παω σε κάποιο επαλ ή σε κάποιο βραδινό και ας συμμετέχω με το 20% στις προκυρηξεις. Τα σχολεία ανοίγουν κάθε Πέμπτη οπότε σαν πρώτη φαση είπα να ρωτησω εσας μήπως ξερει κανεις κάτι
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Εχει ο καθενας το αγχος του εδω μεσα μεχρι να δει τους πινακες, να δει αν περασε στους 400 η εστω στους 600, και ερχεται ενας μπαγλαμας απο το πουθενα και πεταει ενα "κοπειτε μαγκες". Ο κομμενος απο τη ζωη. Σαν αουτσαιντερ και μαλιστα με ψευδονυμο κομαντο. Κλαιω. Ενταξει μεγαλε την ειπες την ατακα σου αισθανθηκες καλυτερα σαν "κομαντο"; Σου μεγαλωσε κανα 2 εκατοστα τωρα;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

panos2123 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση εγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βγάλω 2ο απολυτηριο; Πχ να παω σε κάποιο επαλ ή σε κάποιο βραδινό και ας συμμετέχω με το 20% στις προκυρηξεις. Τα σχολεία ανοίγουν κάθε Πέμπτη οπότε σαν πρώτη φαση είπα να ρωτησω εσας μήπως ξερει κανεις κάτι
Αν έχεις απολυτήριο γενικού λυκείου, μπορείς να πας επαλ το οποίο είναι στη περίπτωση σου 2 χρόνια.2α και 3η λυκείου δηλαδή το οποίο σου δίνει πτυχίο επαλ ειδικότητας και απολυτήριο. Αν θες όμως να συμμετάσχεις σε προκηρύξεις με το 20% θα μετράει ο βαθμός του πτυχίο σου από το επαλ και όχι το απολυτήριο σου.

AthComando
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Αξιωματικός

Δημοσίευση από AthComando »

Φίλε μου πανέξυπνε αυτό το είπε για την βλακεία που υπάρχει εδώ μέσα, ο ένας ξέρει τις βάσεις από τον θείο του και ο άλλος κόβει φτερά παιδιών με χαμηλότερα μόρια.
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκδ »

Gpap95 έγραψε:
panos2123 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση εγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βγάλω 2ο απολυτηριο; Πχ να παω σε κάποιο επαλ ή σε κάποιο βραδινό και ας συμμετέχω με το 20% στις προκυρηξεις. Τα σχολεία ανοίγουν κάθε Πέμπτη οπότε σαν πρώτη φαση είπα να ρωτησω εσας μήπως ξερει κανεις κάτι
Αν έχεις απολυτήριο γενικού λυκείου, μπορείς να πας επαλ το οποίο είναι στη περίπτωση σου 2 χρόνια.2α και 3η λυκείου δηλαδή το οποίο σου δίνει πτυχίο επαλ ειδικότητας και απολυτήριο. Αν θες όμως να συμμετάσχεις σε προκηρύξεις με το 20% θα μετράει ο βαθμός του πτυχίο σου από το επαλ και όχι το απολυτήριο σου.

Όπως έκανα εγώ 🙋🏻‍♂️

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες