Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Χαχαχαχαχ δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Αν είναι δυνατόν. Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Φιλαράκο έχεις την ημερομηνία που θα βγουν τα αποτελέσματα; Αν όχι ίσως στης 31 Φεβρουαρίου τότε θα βγουν.
Επειδη καποιοι ειναι πολυ "πονηροι", εγω ειμαι πιο πονηρος. Οι τελικοι πινακες θα βγουν στην ωρα τους. Αυτοι οι "πονηροι" λοιπον προσπαθουν να κατευθυνουν αλλου το ολο θεμα με μπουρδολογίες, προσφυγές, δικηγορους, Αρειους Παγους, δε ξερω κι εγω τι, με σκοπο να δημιουργησουν παραπλανηση ωστε καποια παιδια που περασαν και τραπεζα και σε αλλες προκυρηξεις, να πανε στις αλλες προκυρηξεις μπας και απελευθερωθουν καποιες θεσεις για τραπεζα και τις καβατζώσουν. Ελεος δηλαδη, ελεος...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
SGT Folley έγραψε:Φιλαράκο έχεις την ημερομηνία που θα βγουν τα αποτελέσματα; Αν όχι ίσως στης 31 Φεβρουαρίου τότε θα βγουν.
Λογικά κάνεις χαβαλέ λέγοντας για νέα προκήρυξη τον Αύγουστο. Είναι η μόνη προκήρυξη που έχει γίνει προσφυγή για κενά ; Είδατε πολλές να ακυρώνονται ; Τα φιλαράκο και οι ειρωνείες στους φίλους σου κομμάντο. 😉
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Folley ξεκινα delivery Αγορι μου... Ειναι μακρύ το καλοκαίρι... Γιατι ασχολείσαι με μ@@... Σε βλέπω άνεργο μια ζωή και θα περιμένεις να βγει καινούργια Προκυρηξη ακόμη...
-
- Posts in topic: 145
ο αρχηγό σας ποτέ θα βγει απ το λαγούμι... Εξαφανίστηκε τελευταία.SGT Folley έγραψε:Φιλαράκο έχεις την ημερομηνία που θα βγουν τα αποτελέσματα; Αν όχι ίσως στης 31 Φεβρουαρίου τότε θα βγουν.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Nic27 έγραψε:Επειδη καποιοι ειναι πολυ "πονηροι", εγω ειμαι πιο πονηρος. Οι τελικοι πινακες θα βγουν στην ωρα τους. Αυτοι οι "πονηροι" λοιπον προσπαθουν να κατευθυνουν αλλου το ολο θεμα με μπουρδολογίες, προσφυγές, δικηγορους, Αρειους Παγους, δε ξερω κι εγω τι, με σκοπο να δημιουργησουν παραπλανηση ωστε καποια παιδια που περασαν και τραπεζα και σε αλλες προκυρηξεις, να πανε στις αλλες προκυρηξεις μπας και απελευθερωθουν καποιες θεσεις για τραπεζα και τις καβατζώσουν. Ελεος δηλαδη, ελεος...
Είσαι ωραίος. Να και κάποιος που μίλησε.
-
Υπάρχει προσφυγή στον Άρειο Πάγο είναι θέμα χρόνου να βγει άκυρη.
-
Κομάντο απλά τα πράγματα αν έχεις πληροφορίες πες μας ημερομηνίες. Αλλιώς τίποτα δεν είναι σίγουρο.karaflas325 έγραψε:SGT Folley έγραψε:Φιλαράκο έχεις την ημερομηνία που θα βγουν τα αποτελέσματα; Αν όχι ίσως στης 31 Φεβρουαρίου τότε θα βγουν.
Λογικά κάνεις χαβαλέ λέγοντας για νέα προκήρυξη τον Αύγουστο. Είναι η μόνη προκήρυξη που έχει γίνει προσφυγή για κενά ; Είδατε πολλές να ακυρώνονται ; Τα φιλαράκο και οι ειρωνείες στους φίλους σου κομμάντο. 😉
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Folley πες μας τα μόρια σου Λίγο να δούμε τελικά πόσο Κάτω στο πίνακα εισαι. Γιατι έχεις πάρει μεγάλα Κιάλια... Η στην καλύτερη Των περιπτώσεων Δεν μπορούσες Να κάνεις χαρτια.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
SGT Folley έγραψε:Υπάρχει προσφυγή στον Άρειο Πάγο είναι θέμα χρόνου να βγει άκυρη.
Η προσφυγή ξερεις για ποιο λογο έγινε; Ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος πρόσληψης φρουρών δημοσιων χώρων/εγκαταστάσεων; Γιατί αρχικά για τα μόρια από τα σώματα ασφαλείας λέγανε.
-
- Posts in topic: 145
Άρειος πάγος που είναι ρε παιδιά τς τσ
Ναι γι αυτό έγινε, για να βγει η προκηρυξη μέσω ασεπ με ΔΕ Φύλαξης!
Μη καθεστε να αναλωνεστε... Οσοι ειμαστε μεσα, ειμαστε μεσα. Καντε τις προπονησεις σας και τα μυαλα στη θεση τους! ) Ετσι ειναι η ζωη καποιος μπαινει αλλος μενει απ εξω. Διορισμοι θα γινουν τα επομενα χρονια, οποτε οσοι δεν περασαν σ αυτη, συμβουλη μου, μαζεψτε πτυχια για μορια και καλες επιτυχίες παίδες!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Θα γελάσουμε πολύ στους πίνακες. Ελπίζω όσοι σχολιάζουν να τα πούμε στις διαδικασίες. Καλό βράδυ κύριοι 🤘🏼💪🏼😉
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες