Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Ναι φιλε wolf εσυ επιλέγεις ότι θες πχ το c2 θα εξεταστείς και αυτοί η θα σου δώσουν το c2 η c1 η b2 δεν αποτυνχάνεις αναλόγος το επιπεδό σου πέρνεις ένα πτυχίο εγώ είχα δηλώσει για b2 και με δώσαν c1+
Αlex σορρυ φίλε αν σε ζαλίζω, απλά αφού πήρες το c1 δηλαδή το Advanced που είναι ένα σκαλί πιο κάτω από proficiency, τι μόρια σου μέτρησαν; Γιατί πχ εποπ το Lower δίνει 80 και το proficiency (c2) 160, για το c1 δεν ξέρω τι βαθμολογία παιζει
Απλά όσοι ήθελαν για εποπ και είχαν σκοπό να δώσουν αγγλικά για τα μόρια, έπρεπε ήδη να το έχουν κάνει. Όπως είπα για εξετάσεις τον Δεκέμβριο πλήρωσα ήδη ένα μήνα τώρα. Και το έψαξα πιο πριν γιατι δεν ήθελα να περάσουν 3μηνες για να πάρω τα αποτελέσματα
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Mark στην προκηρυξη για ειδικους φρουρους περισυ που εκανα το μετρησαν σαν c1 δεν θυμαμαι ακριβως τα μορια τωρα για εποπ δεν ξερω πρώτη φορά θα κάνω τα χαρτια μου φέτος
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
200 μορια πηρες στους ΕΦ για το C1!
Το 2009 δεν έπαιρνες μόρια αν είχες επίπεδο C1. Αναγνώριζε μόνο το Lower ή το Proficiency.
Συνεπώς, όσοι είχαν Advanced το 2009 λάμβαναν τα 80 μόρια.
Λογικά αυτό θα αλλάξει τώρα.
Συνεπώς, όσοι είχαν Advanced το 2009 λάμβαναν τα 80 μόρια.
Λογικά αυτό θα αλλάξει τώρα.
Υπάρχει περιπτωση και στον στρατό ξηράς να ζητηθεί ECDL ως βασική προυποθεση οπως ζητήθηκε σχεδόν σ λες τις ειδικοτητες για ΠΝ ακόμα και για τεχνίτες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Νοέμ 27, 2020 3:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Το LRN που αναφερθηκε και ειναι καινουριο ειναι πολυ ευκολο το εδωσε ενας φιλος μου το καλοκαιρι μετα απο χρονια ενασχολησης με τα αγγλικα. Εκανε μαθηματα ενα διμηνο και το εδωσε μετα απο 5-6 μηνες. Αναγνωριζεται κανονικα απο το κρατος αλλα καλο ειναι να το ψαξει κανεις πριν για σιγουρια.
Teth ναι είναι είναι εύκολο νομίζω αλλά αν δεν έχεις ιδέα από αγγλικά δεν μπορείς να δώσεις έτσι. Κρίμα τα λεφτά. Απλά τώρα δεν προλαβαίνεις να δώσεις λογικά. Δεν ξέρω τι παίζει με εξετάσεις τον Ιανουάριο, αλλά κοιτάξτε σε πόσο καιρό έρχεται το χαρτί. Γιατί θες κάνα 2-3μηνο συνηθως
Εγώ επειδή άκουγα ένα χρόνο τώρα που έλεγαν για εποπ, πήγα πήρα το ecdl και τον Δεκέμβριο αγγλικά για να προλάβω να έχω το χαρτί τον Ιανουαριο
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Ρε παιδες, ο ΔΥΚ ειπε να του δωσετε πληροφοριες οσοι δινετε, οχι να του λετε ποτε θα δωσετε εσεις ή οι φιλοι σας. Δωστε του πληροφοριες σχετικα με τον χρονο, το χρημα, την ολη διαδικασια γενικα ή ακομα και που να απευθυνθει, αν ειστε ευχαριστημενοι με το προγραμμα που δινετε !
Υ. Γ προς ΔΥΚ ... Αδεφλε γενικα για proficiency αν θελεις 100% επιτυχια θελει καποιους μηνες. Τα προγραμματα που λενε σε 1-2 μηνες οτι δινουν, τις περισσοτερες φορες ειναι τοσο ταχυρυθμα που χανεσαι ή αλλα ειναι απατη (σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις) . Οταν εδωσα εγω πριν πολλαααααα χρονια βεβαια, εκανα εναν χρονο περιπου.
Υ. Γ προς ΔΥΚ ... Αδεφλε γενικα για proficiency αν θελεις 100% επιτυχια θελει καποιους μηνες. Τα προγραμματα που λενε σε 1-2 μηνες οτι δινουν, τις περισσοτερες φορες ειναι τοσο ταχυρυθμα που χανεσαι ή αλλα ειναι απατη (σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις) . Οταν εδωσα εγω πριν πολλαααααα χρονια βεβαια, εκανα εναν χρονο περιπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Παρ Νοέμ 27, 2020 4:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Παιδια σχετικα με το ecdl εχω πτυχιο πληροφορικης απο επαλ πιανεται σαν ecdl;
Μα δίνουμε πληροφορίες για το κάθε πτυχίο. Εγώ είπα τι τιμές παίζουν και ποια είναι εύκολο. Αλλά όπως είπα είναι και καθαρά προσωπική άποψη σε ποιον φαίνεται εύκολο και ποιο όχι. Πχ τώρα είδα στο Internet για Lrn πτυχίο.
Εξετάσεις 23 Ιανουαρίου και αποτελέσματα σε περίπου 10βδομαδες (δηλαδη 2,5μηνες)
Εξετάσεις 23 Ιανουαρίου και αποτελέσματα σε περίπου 10βδομαδες (δηλαδη 2,5μηνες)
Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Σίγουρα έτσι είναι.
Ανάλογα φυσικά και με την επαφή που έχει ο καθένας με το άθλημα.
Εγώ απέχω χρόνια, γι'αυτό ψάχνω κάτι εύκολο και σχετικά γρήγορο γιατί πλέον λόγω ηλικίας, ούτε έχω την διάθεση, ούτε την διαύγεια για τρέλες.
Εσύ ποιο έδωσες;
Alex δες εδώ αν αναγνωρίζεται. Νομίζω είσαι οκ. Αν και δεν ξέρουμε αν θα το έχουν προαπαιτουμενο το ecdl για κάποιες θέσεις ή αν θα μοριοδοτειται. https://www.foititikanea.gr/%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1/10828-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CE%B5%CF%80
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες