Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από D PAP »

Dokimos350 έγραψε:Η εκπαίδευση θα αρχίσει την Δευτέρα μαζί με την υπογραφή σύμβασης;Γιατί κάποιοι υπογράφουμε την σύμβαση σε πόλη αλλά η υπηρεσία μας είναι σε νησί.

Απ οτι γνωριζω οχι! Δευτερα υπογραφουμε μονο τις συμβασεις και τιποτα αλλο! Ααα μπορει να παρουμε και ρουχα... Για την εκπεδευση θα μας ενημερωσουν απο τους σταθμους που προσληφθηκαμε για το ποτε αρχιζουμε! Σιγουρα ομως ειναι απο βδομαδα! Τριτη τεταρτη κλπ...

Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από D PAP »

Γιωργος15 έγραψε:
D PAP έγραψε: Μαγκες δεν ειμαστε εδω για να τσακωνομαστε! Ας ηρεμησουν τα πνευματα! Συναδελφοι ειμαστε πλεον ολοι μεταξυ μας! Εχουμε κοινο στοχο! Μην ξεφευγουμε! Να ειμαστε ολοι υγυεις και να εχουμε μια καλη αρχη!
Συναδελφοι ειμαστε αδερφε, αλλα πρεπει επιτελους να ξεβρωμισει ο τοπος απ αυτα τα τυπακια που ξερουν κατα γραμμα ολα μας τα δικαιωματα αλλα τιποτα απ τις υποχρεωσεις μας... Αυτοι εχουν ξεφτιλισει ολα τα επαγγελματα οχι μονο του πυροσβεστη.

Καλο ειναι καποιοι να σεβονται τον θεσμο του πυροσβεστη γιατι ειναι κριμα για καποιους αλλους που σεβονται ολο αυτο να βγαινει κακη φημη για το προσωπικο! Ο καθενας να κοιταει την δουλεια του και τελος... ! Φιλικα παντα! Να εχουμε μια καλη αρχη παιδες!

Thanos777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Thanos777 »

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος από Π. Υ Ναυπλίου σε ποια κλιμάκια πάνε οι εποχικοί?
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από ydneas »

D PAP έγραψε:
Dokimos350 έγραψε:Η εκπαίδευση θα αρχίσει την Δευτέρα μαζί με την υπογραφή σύμβασης;Γιατί κάποιοι υπογράφουμε την σύμβαση σε πόλη αλλά η υπηρεσία μας είναι σε νησί.

Απ οτι γνωριζω οχι! Δευτερα υπογραφουμε μονο τις συμβασεις και τιποτα αλλο! Ααα μπορει να παρουμε και ρουχα... Για την εκπεδευση θα μας ενημερωσουν απο τους σταθμους που προσληφθηκαμε για το ποτε αρχιζουμε! Σιγουρα ομως ειναι απο βδομαδα! Τριτη τεταρτη κλπ...

εννοείς αυτή ή την άλλη βδομάδα;
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Η πυροσβεστική πρέπει να ξεβρωμίσει απο άτομα τα οποία προσπαθούν να αμαυρώσουν το σώμα, πχ εγω είπα κάτι που σε έθιξε ; απλώς εθεσα ενα ερώτημα για να μάθω και να διεκδικώ τα δικαιώματά μου σαν εποχικός ! Εσύ τι ζόρι τραβάς Γεώργιε ; Τράβα πλύνε κανα πιάτο γιατί η ελλαδίτσα μας έχει μπουχτίσει απο άτομα σαν και εσένα που στα καλά καθούμενα δημιουργείς κατάσταση!!! Κομματόσκυλο στρουμφάκι!
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από D PAP »

ydneas έγραψε:
D PAP έγραψε:

εννοείς αυτή ή την άλλη βδομάδα;

Αυτη την βδομαδα φιλε!

Γιωργος15
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Γιωργος15 »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
Kostasthegreek έγραψε:Συνάδελφος με εσενα ; Με τενεκέδες δεν είμαι συνάδελφος, μόνο με σωστούς ανθρώπους είμαι συνάδελφος. Και κάτι ακόμα νιώθω τόσο άσχημα που σε αυτό το επάγγελμα υπάρχουν τέτοια σκουπίδια ανθρωπάκια σαν εσένα χωριάτη Γεώργιε

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Γεωργιε15 με τετοια γλωσσα ακομα δεν μπηκες δεν βλεπω να βγαζεις αντιπυρικη.

Εγω να εισαι σιγουρος οτι θα τη βγαλω, δε με ξερεις και δε ξερεις τι εχω βγαλει γενικα.. αλλα επειδη πολυ ανετο σε βλεπω αν ανηκεις στα τυπακια του συνδικαλισμου αλλαξε ταξτικη γιατι βλεπω να τη βγαζεις την αντιπυρικη στο ΚΑΤ.. εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα, τα παιδια λογω κρισης ξυπνησαν και ειναι λιγοι οι τεμπελοσυνδικαλιστες που απαιτουν μονο δικαιωματα και για υποχρεωση ουτε λογος.. Το ΝΟΥ σου
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από D PAP »

Kostasthegreek έγραψε:Η πυροσβεστική πρέπει να ξεβρωμίσει απο άτομα τα οποία προσπαθούν να αμαυρώσουν το σώμα, πχ εγω είπα κάτι που σε έθιξε ; Απλώς εθεσα ενα ερώτημα για να μάθω και να διεκδικώ τα δικαιώματά μου σαν εποχικός ! Εσύ τι ζόρι τραβάς Γεώργιε ; Τράβα πλύνε κανα πιάτο γιατί η ελλαδίτσα μας έχει μπουχτίσει απο άτομα σαν και εσένα που στα καλά καθούμενα δημιουργείς κατάσταση! Κομματόσκυλο στρουμφάκι!

Το συνεχιζεις και δεν ειναι υπερ σου! Απ την μια κραζεις ατομα που αμαυρωνουν το σωμα και απ την αλλη γινεσαι ιδιος με αυτους ! Λυπαμαι πραγματικα... Ο καθενας μας κρινεται αυτη τη στιγμη απο τα λεγομενα του... Παρακαλω πολυ να σταματησει εδω! Εληξε ηδη...

Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από D PAP »

Thanos777 έγραψε:Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος από Π. Υ Ναυπλίου σε ποια κλιμάκια πάνε οι εποχικοί;

Δεν σας ενημερωσαν χθες;

Thanos777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ήμουν από τους τελευταίους και πήρα ότι έμεινε!
Thanos777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Thanos777 έγραψε:Ήμουν από τους τελευταίους και πήρα ότι έγμεινε!
μήπως είναι κάπου αναρτημένα γι'αυτό ρωταω
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά είπαν πουθενά πότε ξεκινάμε εκπαίδευση;
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από D PAP »

Thanos777 έγραψε:
Thanos777 έγραψε:Ήμουν από τους τελευταίους και πήρα ότι έγμεινε!
μήπως είναι κάπου αναρτημένα γι'αυτό ρωταω

Δεν το γνωριζω αυτο. Μπορεις να μαθεις αυριο που θα πας να υπογραψεις την συμβαση...

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Αντε βρε γιωτά ξεβρώμα απο εδω μέσα... Θα φας αναφορες κ εδε με τετοια μυαλα Κ θα σου κοπει η μαγκια. Πολυ σε ανεχτηκαμε δεν εχεις τιποτα να προσφερεις ουτε στο φορουμ κ σιγουρα Απ οτι φαινεται ουτε Κ στο σωμα.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

ydneas έγραψε:Παιδιά είπαν πουθενά πότε ξεκινάμε εκπαίδευση;

Άμεσα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες