Dokimos350 έγραψε:Η εκπαίδευση θα αρχίσει την Δευτέρα μαζί με την υπογραφή σύμβασης;Γιατί κάποιοι υπογράφουμε την σύμβαση σε πόλη αλλά η υπηρεσία μας είναι σε νησί.
Απ οτι γνωριζω οχι! Δευτερα υπογραφουμε μονο τις συμβασεις και τιποτα αλλο! Ααα μπορει να παρουμε και ρουχα... Για την εκπεδευση θα μας ενημερωσουν απο τους σταθμους που προσληφθηκαμε για το ποτε αρχιζουμε! Σιγουρα ομως ειναι απο βδομαδα! Τριτη τεταρτη κλπ...
D PAP έγραψε: Μαγκες δεν ειμαστε εδω για να τσακωνομαστε! Ας ηρεμησουν τα πνευματα! Συναδελφοι ειμαστε πλεον ολοι μεταξυ μας! Εχουμε κοινο στοχο! Μην ξεφευγουμε! Να ειμαστε ολοι υγυεις και να εχουμε μια καλη αρχη!
Συναδελφοι ειμαστε αδερφε, αλλα πρεπει επιτελους να ξεβρωμισει ο τοπος απ αυτα τα τυπακια που ξερουν κατα γραμμα ολα μας τα δικαιωματα αλλα τιποτα απ τις υποχρεωσεις μας... Αυτοι εχουν ξεφτιλισει ολα τα επαγγελματα οχι μονο του πυροσβεστη.
Καλο ειναι καποιοι να σεβονται τον θεσμο του πυροσβεστη γιατι ειναι κριμα για καποιους αλλους που σεβονται ολο αυτο να βγαινει κακη φημη για το προσωπικο! Ο καθενας να κοιταει την δουλεια του και τελος... ! Φιλικα παντα! Να εχουμε μια καλη αρχη παιδες!
Dokimos350 έγραψε:Η εκπαίδευση θα αρχίσει την Δευτέρα μαζί με την υπογραφή σύμβασης;Γιατί κάποιοι υπογράφουμε την σύμβαση σε πόλη αλλά η υπηρεσία μας είναι σε νησί.
Απ οτι γνωριζω οχι! Δευτερα υπογραφουμε μονο τις συμβασεις και τιποτα αλλο! Ααα μπορει να παρουμε και ρουχα... Για την εκπεδευση θα μας ενημερωσουν απο τους σταθμους που προσληφθηκαμε για το ποτε αρχιζουμε! Σιγουρα ομως ειναι απο βδομαδα! Τριτη τεταρτη κλπ...
Η πυροσβεστική πρέπει να ξεβρωμίσει απο άτομα τα οποία προσπαθούν να αμαυρώσουν το σώμα, πχ εγω είπα κάτι που σε έθιξε ; απλώς εθεσα ενα ερώτημα για να μάθω και να διεκδικώ τα δικαιώματά μου σαν εποχικός ! Εσύ τι ζόρι τραβάς Γεώργιε ; Τράβα πλύνε κανα πιάτο γιατί η ελλαδίτσα μας έχει μπουχτίσει απο άτομα σαν και εσένα που στα καλά καθούμενα δημιουργείς κατάσταση!!! Κομματόσκυλο στρουμφάκι!
Kostasthegreek έγραψε:Συνάδελφος με εσενα ; Με τενεκέδες δεν είμαι συνάδελφος, μόνο με σωστούς ανθρώπους είμαι συνάδελφος. Και κάτι ακόμα νιώθω τόσο άσχημα που σε αυτό το επάγγελμα υπάρχουν τέτοια σκουπίδια ανθρωπάκια σαν εσένα χωριάτη Γεώργιε
Γεωργιε15 με τετοια γλωσσα ακομα δεν μπηκες δεν βλεπω να βγαζεις αντιπυρικη.
Εγω να εισαι σιγουρος οτι θα τη βγαλω, δε με ξερεις και δε ξερεις τι εχω βγαλει γενικα.. αλλα επειδη πολυ ανετο σε βλεπω αν ανηκεις στα τυπακια του συνδικαλισμου αλλαξε ταξτικη γιατι βλεπω να τη βγαζεις την αντιπυρικη στο ΚΑΤ.. εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα, τα παιδια λογω κρισης ξυπνησαν και ειναι λιγοι οι τεμπελοσυνδικαλιστες που απαιτουν μονο δικαιωματα και για υποχρεωση ουτε λογος.. Το ΝΟΥ σου
Kostasthegreek έγραψε:Η πυροσβεστική πρέπει να ξεβρωμίσει απο άτομα τα οποία προσπαθούν να αμαυρώσουν το σώμα, πχ εγω είπα κάτι που σε έθιξε ; Απλώς εθεσα ενα ερώτημα για να μάθω και να διεκδικώ τα δικαιώματά μου σαν εποχικός ! Εσύ τι ζόρι τραβάς Γεώργιε ; Τράβα πλύνε κανα πιάτο γιατί η ελλαδίτσα μας έχει μπουχτίσει απο άτομα σαν και εσένα που στα καλά καθούμενα δημιουργείς κατάσταση! Κομματόσκυλο στρουμφάκι!
Το συνεχιζεις και δεν ειναι υπερ σου! Απ την μια κραζεις ατομα που αμαυρωνουν το σωμα και απ την αλλη γινεσαι ιδιος με αυτους ! Λυπαμαι πραγματικα... Ο καθενας μας κρινεται αυτη τη στιγμη απο τα λεγομενα του... Παρακαλω πολυ να σταματησει εδω! Εληξε ηδη...
Αντε βρε γιωτά ξεβρώμα απο εδω μέσα... Θα φας αναφορες κ εδε με τετοια μυαλα Κ θα σου κοπει η μαγκια. Πολυ σε ανεχτηκαμε δεν εχεις τιποτα να προσφερεις ουτε στο φορουμ κ σιγουρα Απ οτι φαινεται ουτε Κ στο σωμα.