Ranger Τι να πω!! Είναι λίγες οι θέσεις δυστυχώς!!
Και θα καπαρωθου οι θέσεις απ έφεδρους+ειδικες δυναμεις 1000 μόρια θ πάρουν!! Εγω μόνο ειδηκες δύναμης εχω κ Γ κατηγορία δηπλωμα κ περιμένω ν μ έρθει η μηχανή δύσκολο πολύ δεν ελπίζω καθόλου
Crocop απο ποια περιοχη εισαι; Καλα δεν υπαρχουν τοσοι δεα εδ... το προβλημα στη μεγαλη βαση θα ειναι το οριο ηλικιας. Αν ειναι 32 τοτε ναι θα ειναι μεγαλη!
Πιστεύω πως έχεις αρκετές Νικ... Δεν θα είναι κ τόσο τραγικά τα πράγματα.. Φυσικά θα έχει αιτήσεις αλλά όχι κ τις τρελές.. Δεν είναι ειδικοί φρουροί.. κ στην 6κ εντάξει δεν έπεσε κ το σύστημα από τις αιτήσεις
Είναι πολλά τα μόρια μετά από τόσες προκηρύξεις... έφυγαν αρκετά άτομα!!! Ίσως να είναι κ έτσι.. Είναι κ νωρίς βέβαια να μιλάμε για μόρια από την στιγμή που δε γνωρίζουμε την μοριοδότηση την ίδια..
Crocop Δεν παίζει ρόλο μόνο το όριο ηλικίας γτ θα είναι σε ξεχωριστούς νόμους δηλ αν θες εσύ ν πας Χαλκιδα πχ κ ζητάει 20 άτομα εκεί ξ βάσει θα είναι ταβάνι!! Δεν είναι ενιαία η προκήρυξη όπως οι ειδικοί φρουροί.. Δεν ξέρω αν με πιάνεις τι θέλω να πω...
Είναι ψηλό Τζακ ποτ η προκήρυξη Δηλαδή εσύ μπορείς να δηλώσεις στο Μαλανδρίνο και εκεί να δηλώσουν μόνο 12 οπότε και με 1.500 μόρια μπαίνεις καταλάβες;