Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Σ αυτό τη σελίδα λέει θα μάθουμε όταν φύγουμε από την Τρίπολη σε ποια μόναδα θα πάμε. Άρα δεν θα ξέρουμε απο πριν που θα μας στείλουν και επίσης λέει ανάλογα που δηλώσαμε; Παίζει να πάμε στη πόλη μας;
170 επειδή άκουσα για ειδικότες όπως του γιατρού δεν είχαν αιτήσεις
170 επειδή άκουσα για ειδικότες όπως του γιατρού δεν είχαν αιτήσεις
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αλανια γνωστός μου στρατιωτικός με είπε ότι λογικά θα βγουν Παρασκευή τα αποτελέσματα.. τι να πω μακάρι να αληθεύει να μπούμε σιγά σιγά σε μια σειρα!!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ξέρει κανείς αν θα κόψουν αερονομους... μήπως έχουν κάνει παραπανω άτομα από όσα έλεγε η εγκύκλιος..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Σε μια σειρά; Αν ισχύει αυτό μας βλέπω να τρέχουμε πανικόβλητοι για να νοικιάσουμε σπίτι τελευταία στιγμή αλλά τέλος πάντων..ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ έγραψε: Αλανια γνωστός μου στρατιωτικός με είπε ότι λογικά θα βγουν Παρασκευή τα αποτελέσματα.. τι να πω μακάρι να αληθεύει να μπούμε σιγά σιγά σε μια σειρα!!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μια απορια ρε παιδια. Στους μονιμους (ισως και εποπ) ενα μερος του ενοικιου το πληρωνει ο στρατος. Παιζει να ισχυει κατι τετοιο και για οβα;

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγώ αυτό πρώτη φορά το ακούω.Alex 1997 έγραψε: Μια απορια ρε παιδια. Στους μονιμους (ισως και εποπ) ενα μερος του ενοικιου το πληρωνει ο στρατος. Παιζει να ισχυει κατι τετοιο και για οβα;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 48
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Alex 1997 έγραψε:Μια απορια ρε παιδια. Στους μονιμους (ισως και εποπ) ενα μερος του ενοικιου το πληρωνει ο στρατος. Παιζει να ισχυει κατι τετοιο και για οβα;
κανενα ενοικιο δε πληρωνει ο στρατος, και σε ΣΟΑ να μεινει καποιος πληρωνει κατι το μηνα.
Επισης στο κεντρο που θα πατε, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να βρειτε σπιτι, θα μενετε μεσα. Οταν σας δωσουν το φυλλο πορειας για τη μοναδα, θα χετε αρκετες μερες να βρειτε σπιτι εκει που θα σας στειλουν
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Και γω αυτό πιστεύω. Αλλά αν ισχύουν αυτά που λένε τα παιδιά ότι θα μπούμε 29 του μήνα για να μας ξεπεταξουν να το πω έτσι και να πάρουμε φύλλο πορείας με την εσσο του Μαΐου δεν νομιζω ότι θα έχουμε πολύ χρόνο.Διασωστης31 έγραψε:Alex 1997 έγραψε:Μια απορια ρε παιδια. Στους μονιμους (ισως και εποπ) ενα μερος του ενοικιου το πληρωνει ο στρατος. Παιζει να ισχυει κατι τετοιο και για οβα;
κανενα ενοικιο δε πληρωνει ο στρατος, και σε ΣΟΑ να μεινει καποιος πληρωνει κατι το μηνα.
Επισης στο κεντρο που θα πατε, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να βρειτε σπιτι, θα μενετε μεσα. Οταν σας δωσουν το φυλλο πορειας για τη μοναδα, θα χετε αρκετες μερες να βρειτε σπιτι εκει που θα σας στειλουν
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Chris lok έγραψε: Και γω αυτό πιστεύω. Αλλά αν ισχύουν αυτά που λένε τα παιδιά ότι θα μπούμε 29 του μήνα για να μας ξεπεταξουν να το πω έτσι και να πάρουμε φύλλο πορείας με την εσσο του Μαΐου δεν νομιζω ότι θα έχουμε πολύ χρόνο.
Άσε που πρέπει να βρεις και κάτι φθηνό. Γιατί σπίτι βρήσκεις σε μια μέρα, αλλά αν δίνεις 200 ευρώ μόνο για το ενοίκιο... Πάνε τα λεφτά. Ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι, μια Ρεντίνα θα σε βγάλει απένταρο.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπέρα. Μολις με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν μένω στο πατρικό μου και μου είπαν ότι σήμερα ήρθε το απορριπτικό. Αργησαν λίγο...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φίλε για ποιο λόγο απορριπτικο αν επιτρέπεται;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φιλε τι ειδηκοτητα εισαι και τι σωμα και σ εστειλαν τοσο αργα απορρυπτικο;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πάνω από 3 χρόνια απολυμένος. Ειχα κάνει και υπεύθυνη δήλωση όταν έκανα τα χαρτιά.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Κατάλαβα φίλε. Ευχομαι καλή τύχη από εδώ και πέρα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες