Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

wolver έγραψε:Εγω το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οι λιγες θεσεις αν επαιρναν τοσα ατομα οσα επρεπε δεν θα υπηρχε καμια γκρινια πιστεψτε με! Αλλα ποτε δεν βλεπουμε το πραγματικο προβλημα και στο τελος καταληγουμε να τσακωνομαστε μεταξυ μας και καποιοι αλλοι να μας γκρεμιζουν τα ονειρα δινοντας 250 θεσεις αυτο εχω να πω εγω!

Έλεος με την γκρίνια.

Αν σκεφτείς λογικά και καταλάβεις σε ποια χώρα βρίσκεσαι και το σημαντικότερο σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται η συγκεκριμένη χώρα ίσως καταλάβεις γιατί παίρνουν μόνο τόσα άτομα.

Τα οποία φυσικά δεν είναι λίγα. Το ότι είστε πολλοί εσείς που θέλετε να μπείτε δεν σημαίνει ότι οι θέσεις είναι λίγες.

250 και πάλι καλά να λέτε που δίνουν έτσι.

Γιατί μερικοί νομίζεται ότι τα λεφτά για την στέγαση και διαμονή των δόκιμων, οι μισθοί και τον εξοπλισμό φυτρώνουν στα δέντρα.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από wolver »

Εσυ ρε φιλε δεν εχεις να μας πεις και κατι αλλο εχεις γινει κουραστικος πλεον! Εμεις λεμε ποιο θα ηταν το ιδανικο να γινει και τ ελπιζουμε να γινει να μας λειπουν ατομα σαν και σενα που το μονο π κανουν ειναι να τα βλεπουν μαυρα στην ζωη τους και να τα μεταδιδουν και στους αλλους!
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

Σωστες οι αποοψεις ομως τι να γινει που δεν προκειται και να γινουν πραγματικοτητα; Οσον αφορα τις αλλες ευρωπαικες χωρες πιστευω πως δεν μπορουμε να συγκριθουμε γτ αυτη ειναι σε αλλο επιπεδο γενικα γι αυτο και γινονται ολα αυτα αν ημασταν και εμεις αυστρια χωρις οικονομικα προβληματα και υπηρχε απορροφηση στις εργασιες ο καθενας θα εκανε τις επιλογες του αναλογα με τον ενδιαφερον του. Ο μονος τροπος ειναι ν το παλεψουμε οσοι θελουμε πραγματικα το ν κατηγορουμε το συστημα αυτο δεν προκειται ν μας κανει, ποτε αστυνομους πυροσβεστες στρατιωτικους. Μερικες φορες πρεπει να πας κοντρα στο ρευμα και ισως η εποχη μας αποτελει την τρανη αποδειξη
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

JohnTehGreek έγραψε:
wolver έγραψε:Εγω το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οι λιγες θεσεις αν επαιρναν τοσα ατομα οσα επρεπε δεν θα υπηρχε καμια γκρινια πιστεψτε με! Αλλα ποτε δεν βλεπουμε το πραγματικο προβλημα και στο τελος καταληγουμε να τσακωνομαστε μεταξυ μας και καποιοι αλλοι να μας γκρεμιζουν τα ονειρα δινοντας 250 θεσεις αυτο εχω να πω εγω!

Έλεος με την γκρίνια.

Αν σκεφτείς λογικά και καταλάβεις σε ποια χώρα βρίσκεσαι και το σημαντικότερο σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται η συγκεκριμένη χώρα ίσως καταλάβεις γιατί παίρνουν μόνο τόσα άτομα.

Τα οποία φυσικά δεν είναι λίγα. Το ότι είστε πολλοί εσείς που θέλετε να μπείτε δεν σημαίνει ότι οι θέσεις είναι λίγες.

Γιατί μερικοί νομίζεται ότι τα λεφτά για την στέγαση και διαμονή των δόκιμων, οι μισθοί και τον εξοπλισμό φυτρώνουν στα δέντρα.

σαφως και δεν φυτρωνουν εκει ομως φυτρωνουν στα σκαφη στα εστιατορια και σε ολα οσα εκαναν οι πολιτικοι και οχι μονο τοσα χρονια στα σωματα υπαρχουν τεραστιες ελλειψεις οχι μονο σε εμψυχο δυναμκιο αλλα και σε υλικο. Τα ατομα που χρειαζονται τοσο για τον δρομο οσο και για τα γραφεια ειναι πολλα. Ειναι απλοαν δεις ποσοι φευγουν καθε χρονο και ποσοι μπαινουν θα καταλαβεις οτι οι αριθμοι ειναι δυσαναλογοι κια σε λιγα χρονια θα ψαχνεις ατ με κυαλια ζω στην πατρα την τριτη μεγαλυτερη πολη της χωρας και βλεπω συνεχεια τους ιδιους ζηταδες και διας να κυκλοφορουν σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την πολη ακομη και στην περιοχη μ που ειναι μακρυα απο το κεντρο μετα ομως οταν αυξανεται η εγκληματηκοτητα φταιει ο μπατσος οταν πιανει φωτια και αργει τομπυροσβεστικο φταει ο πυροσβεστης αμ δεν φταινε αυτοι αλλοι φταινε και εμεις μοιρολογουμε μονοι μας αν τα 25 δεν ειναι λιγα τα 2500 που επαιρναν τι ηταν; Προφανως και ειανι ποολυ λιγα και αυτο το λενε ολοι...

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Terminator »

TZITZIKAKOS έγραψε:
AlexG7 έγραψε:Ετσι ειναι, οχι μονο με τους πολυτεκνους αλλα με ολες τις ειδικες κατηγοριες. Αν δεν πιασουν την βαση της γενικης σειρας τοτε συνεχιζουν για τις "ειδικες" θεσεις
Noμοι και τερτιπια του ΠΑΣΟΚ που τους ειχε καθιερωσει για να παιρνουν ψηφους και δυστυχως εχουν μεινει και χωριζουν τους υποψηφιους σε εξυπνους και σε κοροιδα. Που ειναι η ισοτημια; Στην προσβαση για την Ακαδημαικη εκπαιδευση που ειναι η εισαγωγη στην ανωτερη και ανωτατη εκπαιδευση δεν πρεπει ολοι να εχουν τις ιδιες ευκαιριες; Δεν ειναι παρανομο αυτο; Ο ενας να διαγωνιζετε σε μια προκυρηξη 250 ατομων για 180 θεσεις και ο αλλος και για τις 250; Σε ποια χωρα της ευρωπης συμβαινει κατι τετοιο; Το καλοκαιρι φιλοξενουσα κατι φιλους απο την αυστρια χωρα μελος τις ευρωπαικης ενωσης και συζητουσα μαζι τους γιατι και αυτοι ηταν μαθητες αυτη την γελοιοτητα που συμβαινει εδω. Οι ανθρωποι κουφαθηκαν μολις τους το ειπα και γελουσαν. Μαλιστα μου ειπαν οτι τετοιοι διαχωρισμοι δεν υπαρχουν σε καμια χωρα της ευρωπαικης ενωσης γιατι του ενος ο πατερας δουλευει στις βρυξελες στην ευρωπαικη ενωση και τα ξερει αυτα Και αν καποιος προσφυγει στο ευρωπαικο δικαστηριο θα δικαιωθει. Η μονη κατηγορια που υπαρχει σε αυτους ειναι μονο οταν ενα παιδι ειναι ορφανο και απο τους δυο γονεις εχει μπονους για να μπει στο δημοσιο ως ειδικη κατηγορια.

Τζιτζικάκο δεν είμαστε Ιστοσελίδα παραπόνων εδώ και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Κατανοώ τον πόνο σου και την αγανάκτηση απο το ελληνικό κράτος απο εκεί και πέρα η πολυτεκνία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα με το σύνταγμα του 1975 και οποιαδήποτε ενέργεια νομική προσβολής του δικαιώματος αυτού γίνεται μόνο στα εθνικά δικαστήρια (διοικητικά) και εν συνεχεία στο ευρωπαικό δικαστήριο το οποίο είναι υπεύθυνο για την ερμηνεία του ευρωπαικού δικαίου και την εφαρμογή του στα κράτη-μέλη της ΕΕ και οι αποφάσεις είναι δεσμευτικές.

Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

JohnTehGreek έγραψε:

Έλεος με την γκρίνια.

Βρε τζον σαν εκπρόσωπος του τοσκα μιλησες χαχχαχα... μηπως να του στειλω κ επιστολή ν του πω ευχαριστώ κ οτι είναι πολλες οι 250 κ ν παρει 100; Χαχχα ελεος.

Να ξέρεις γίνονται αλλου προσλήψεις που δν τις ξέρει κανείς. Κ γίνονται εκτός πανελλαδικών φυσικά... από τις πανελληνιες δν έχουν να επωφεληθούν καπως καθώς ολοι μπαίνουν μ την αξια τους κ γι αυτο χεστηκαν κ τις εχουν κοψει τόσο πολυ... ετσι οπως το πες μου ρθε ν κλαψω κ ν δωσω στο τοσκα εγω το μηνιάτικο του... χχαχα λολ

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

JohnTehGreek έγραψε:

Έλεος με την γκρίνια.

Με συγχωρεις αλλα θα το πω ! Κατι τετοιους σαν και εσενα θελει το συστημα και οι πολιτικοι μας δηλαδη προβατα που θα συμβιβαζονται με οτι ξεροκοματο τους πεταν να φανε ! Δεν ειναι λογια σωστα αυτα που Λες εδω στο φορουμ εκτος αν πολιτικα εισαι του καθεστωτως που εχει αρχισει η δυση του και δεν θελουν οι οπαδοι του να το πιστεψουν. Τοτε παω πασο ενταξει !
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Terminator έγραψε:
TZITZIKAKOS έγραψε:
AlexG7 έγραψε:Ετσι ειναι, οχι μονο με τους πολυτεκνους αλλα με ολες τις ειδικες κατηγοριες. Αν δεν πιασουν την βαση της γενικης σειρας τοτε συνεχιζουν για τις "ειδικες" θεσεις
Noμοι και τερτιπια του ΠΑΣΟΚ που τους ειχε καθιερωσει για να παιρνουν ψηφους και δυστυχως εχουν μεινει και χωριζουν τους υποψηφιους σε εξυπνους και σε κοροιδα. Που ειναι η ισοτημια; Στην προσβαση για την Ακαδημαικη εκπαιδευση που ειναι η εισαγωγη στην ανωτερη και ανωτατη εκπαιδευση δεν πρεπει ολοι να εχουν τις ιδιες ευκαιριες; Δεν ειναι παρανομο αυτο; Ο ενας να διαγωνιζετε σε μια προκυρηξη 250 ατομων για 180 θεσεις και ο αλλος και για τις 250; Σε ποια χωρα της ευρωπης συμβαινει κατι τετοιο; Το καλοκαιρι φιλοξενουσα κατι φιλους απο την αυστρια χωρα μελος τις ευρωπαικης ενωσης και συζητουσα μαζι τους γιατι και αυτοι ηταν μαθητες αυτη την γελοιοτητα που συμβαινει εδω. Οι ανθρωποι κουφαθηκαν μολις τους το ειπα και γελουσαν. Μαλιστα μου ειπαν οτι τετοιοι διαχωρισμοι δεν υπαρχουν σε καμια χωρα της ευρωπαικης ενωσης γιατι του ενος ο πατερας δουλευει στις βρυξελες στην ευρωπαικη ενωση και τα ξερει αυτα Και αν καποιος προσφυγει στο ευρωπαικο δικαστηριο θα δικαιωθει. Η μονη κατηγορια που υπαρχει σε αυτους ειναι μονο οταν ενα παιδι ειναι ορφανο και απο τους δυο γονεις εχει μπονους για να μπει στο δημοσιο ως ειδικη κατηγορια.

Τζιτζικάκο δεν είμαστε Ιστοσελίδα παραπόνων εδώ και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Κατανοώ τον πόνο σου και την αγανάκτηση απο το ελληνικό κράτος απο εκεί και πέρα η πολυτεκνία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα με το σύνταγμα του 1975 και οποιαδήποτε ενέργεια νομική προσβολής του δικαιώματος αυτού γίνεται μόνο στα εθνικά δικαστήρια (διοικητικά) και εν συνεχεία στο ευρωπαικό δικαστήριο το οποίο είναι υπεύθυνο για την ερμηνεία του ευρωπαικού δικαίου και την εφαρμογή του στα κράτη-μέλη της ΕΕ και οι αποφάσεις είναι δεσμευτικές.

Ενταξει Terminator το σταματω εδω και συγνωμη για την οργη μου ! Ευχαριστω πολυ για την νομιμη οδο που μου υπεδειξες οτι μπορει να ακολουθησει καποιος.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

EΑν θέλετε να υπάρχει συντονισμένη ενέργεια σε βάρος της ειδικής κατηγορίας συλλογικά φτιάχνεται ενα γκρουπάκι 50-100 άτομα (μέσω fb) όπως έγινε με τις θέσεις στις κανονικές σχολές το 2014 προσφεύγεται και δικαιώνεστε και τα εξοδα ισομοιράζονται
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Terminator έγραψε:EΑν θέλετε να υπάρχει συντονισμένη ενέργεια σε βάρος της ειδικής κατηγορίας συλλογικά φτιάχνεται ενα γκρουπάκι 50-100 άτομα (μέσω fb) όπως έγινε με τις θέσεις στις κανονικές σχολές το 2014 προσφεύγεται και δικαιώνεστε και τα εξοδα ισομοιράζονται
Nαι καταπληκτικη ιδεα εγω προσωπικα επιθυμω να το ξεκινησω γιατι η αδικια δεν μου αρεσει.

Τωρα με τους αλλους ειναι το θεμα πως θα βρεθουμε και να γνωστοποιησουμε το θεμα;

Προτεινεις να δημιουργηθει μια νεα σελιδα στο φορουμ για ενημερωση του κοσμου που τους αφορα να δηλωσουν ως αρχη

Τουλαχιστον 2- 3 ατομα και μετα να προχωρησουμε στο fb; Σαν μια πρωτη ερευνα που εκανα βρηκα και δικηγορο που το αναλαμβανει
και ειναι ειδικευμενος σε τετοια ζητηματα ενω μου ειπε και καποιες λεπτομερειες σημαντικες που πρεπει να προσεχθουν
για να αρχισει καποιος την διαδικασια.

Αν ακουει κανενας ενδιαφερομενος ας μου στειλει μυνημα για περαιτερω επεξηγησεις.
DIMITRISPOL
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DIMITRISPOL »

Φιλε ειδα ενα μηνυμα σου που λες οτι το 10% των πολυτεκνων ειναι αντισυνταγματικο. Φιλε σοβαρα τωρα ξες τι λες ; Το συνταγμα οριζει ειδικη μεταχειρηση στους πολυτεκνους. Ξες πως ειναι να εχεις να φροντισεις 5 παιδια και τι εξοδα εχει μια τετοια οικογενεια; Και μαλιστα σε χωρα που εχει σοβαρο προβλημα υπογενετικοτητα με 500.000 εκτρωσεις το χρονο ! Μαλλον δεν ξερεις τι λες περι ισοτητας. Λυπαμαι πραγματικα...

Υ. Γ. Το προβλημα δεν ειναι οι θεσεις πολυτεκνων αλλα των τριτεκνων που ΚΑΚΩΣ θεωρουνται πολυτεκνοι.

TZITZIKAKOS έγραψε:
Terminator έγραψε:EΑν θέλετε να υπάρχει συντονισμένη ενέργεια σε βάρος της ειδικής κατηγορίας συλλογικά φτιάχνεται ενα γκρουπάκι 50-100 άτομα (μέσω fb) όπως έγινε με τις θέσεις στις κανονικές σχολές το 2014 προσφεύγεται και δικαιώνεστε και τα εξοδα ισομοιράζονται
Nαι καταπληκτικη ιδεα εγω προσωπικα επιθυμω να το ξεκινησω γιατι η αδικια δεν μου αρεσει.

Τωρα με τους αλλους ειναι το θεμα πως θα βρεθουμε και να γνωστοποιησουμε το θεμα;

Προτεινεις να δημιουργηθει μια νεα σελιδα στο φορουμ για ενημερωση του κοσμου που τους αφορα να δηλωσουν ως αρχη

Τουλαχιστον 2- 3 ατομα και μετα να προχωρησουμε στο fb; Σαν μια πρωτη ερευνα που εκανα βρηκα και δικηγορο που το αναλαμβανει
και ειναι ειδικευμενος σε τετοια ζητηματα ενω μου ειπε και καποιες λεπτομερειες σημαντικες που πρεπει να προσεχθουν

Αν ακουει κανενας ενδιαφερομενος ας μου στειλει μυνημα για περαιτερω επεξηγησεις.
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

DIMITRISPOL έγραψε:Φιλε ειδα ενα μηνυμα σου που λες οτι το 10% των πολυτεκνων ειναι αντισυνταγματικο. Φιλε σοβαρα τωρα ξες τι λες ; Το συνταγμα οριζει ειδικη μεταχειρηση στους πολυτεκνους. Ξες πως ειναι να εχεις να φροντισεις 5 παιδια και τι εξοδα εχει μια τετοια οικογενεια; Και μαλιστα σε χωρα που εχει σοβαρο προβλημα υπογενετικοτητα με 500.000 εκτρωσεις το χρονο ! Μαλλον δεν ξερεις τι λες περι ισοτητας. Λυπαμαι πραγματικα...

Υ. Γ. Το προβλημα δεν ειναι οι θεσεις πολυτεκνων αλλα των τριτεκνων που ΚΑΚΩΣ θεωρουνται πολυτεκνοι.

TZITZIKAKOS έγραψε:

Στην αστυνομια οι Τριτεκνοι ανηκουν στο 4%(8 θεσεις) των θεσεων ενώ οι πολύτεκνοι στο 6%(20 θεσεις) στο στρατο εχουν την ιδια βαση πολύτεκνοι κ τριτεκνοι.

Εικόνα

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

-28 θεσεις απο την γενικη σειρα και ας εχουν γραψει αλλοι καλυτερα και πιο ψηλα. Ωραια πραγματα ! Δικαια και αξιοκρατικα ! Ολοι ισες ευκαιρειες αυτο θα πει ισονομια ΧΑ ΧΑ ΧΑ !
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Το παρον τοπικ κλειδώνεται οι πανελλήνιες 2016 τελείωσαν τα μόρια βγήκαν οπότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του τοπικ αυτού
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες