Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Καλημερα σας, παρουσιαζομαι αυλωνα υγειονομικο αλλα θελω ειδικες δυναμεις, απο το υγειονομικο περνα κλιμακιο?
θοδωρης έγραψε:Το κλιμακιο ερχεται πριν ή μετα την ορκομωσια;
Πριν φιλε, μαζι με την ορκομωσια παιρνετε και την αναλογη μεταθεση !
Γεια σας ειμαι 18 χρόνων και περιμένω πως κ πως να μου ερθει το χαρτι για να παρουσιαστω... θελω να μπω ουκ δεν εχω καποιο μεσω κ μου λενε πως ειναι δυσκολο... οταν πηγα περιοδευων μου ειπαν οτι με εβαλαν στρατο ξηρας απο εκει μπορώ να μπω ουκ ;
Καλημέρα παιδιά. Χρόνια πολλά. Στις 16/1 παρουσιάζομαι μεγάλο πεύκο και θέλω από μικρός αλεξίπτωτα. Έχω αρκετά γυμνασμένο σώμα και πιστεύω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Τώρα όταν γίνονται τα αθλήματα και μία στις δέκα δεν επιλεγώ για αλεξίπτωτα μετά συνεχίζω σε κάποια μονάδα ειδικών δυνάμεων (Λοκ, Μακ, Πεζοναύτες) ή πάω απευθείας πεζικό;
Δεν κόβεσαι γενικώς από τις Ειδικές Δυνάμεις εκτός και αν το ζητήσεις εσύ. Θα σου δώσουν απλά μετάθεση για άλλη μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο παίζει ρόλο το ύψος για την εισαγωγή στις ειδικές δυνάμεις (; ) ... Λέτε με ύψος 1,63 και βάρος στα 64kg να με πάρουν ή δεν έχω ελπίδες; Από αθλήματα κτλ δεν έχω πρόβλημα πάντως.
Δεν υπάρχει όριο ύψους και τα κιλά σου είναι μια χαρά για τις Ειδικές Δυνάμεις.
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Καλήσπερα φίλε Δεν έχεις θέμα με το ύψος, Θα σε πάρουν, απο εκεί και πέρα το θέμα είναι καθαρά δικό σου, κατά πόσο δηλαδή θα την παλέψεις κυρίως στις πορείες όπου σε φόρτο θα κουβαλάς σχεδόν το μισό σου βάρος. Θύμαμαι ότι είχαμε ένα παλικάρι με τα δικά σου χαρακτηριστικά και στην πενηντάρα ζορίστηκε πολυ και δεν την έβγαλε, την δεύτερη φόρα όμως πείσμωσε πολύ και την έβγαλε. Εξάρτάται λοιπόν απο σενα και πόσο πολυ το θες.
-
- Στρατιώτης
Τέλεια, ευχαριστώ για την Απάντηση.D.Y.K έγραψε:Δεν υπάρχει όριο ύψους και τα κιλά σου είναι μια χαρά για τις Ειδικές Δυνάμεις.
-
- Στρατιώτης
Πραγματικά, το ύψος και βάρος είναι τα μόνο που με ανησυχούσαν ώστε να πάω ΕΔ, στα υπόλοιπα ασκήσεις κτλ μπορώ να τα καταφέρω, πείσμα και θέληση υπάρχει, ειλικρινά θα έκανα οτιδήποτε για να πάρω τον πράσινο μπερέ.Laskaris έγραψε:Καλήσπερα φίλε Δεν έχεις θέμα με το ύψος, Θα σε πάρουν, απο εκεί και πέρα το θέμα είναι καθαρά δικό σου, κατά πόσο δηλαδή θα την παλέψεις κυρίως στις πορείες όπου σε φόρτο θα κουβαλάς σχεδόν το μισό σου βάρος. Θύμαμαι ότι είχαμε ένα παλικάρι με τα δικά σου χαρακτηριστικά και στην πενηντάρα ζορίστηκε πολυ και δεν την έβγαλε, την δεύτερη φόρα όμως πείσμωσε πολύ και την έβγαλε. Εξάρτάται λοιπόν απο σενα και πόσο πολυ το θες.
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Ωράιος. Τέτοια νοοτροπία να έχεις φίλε και μην φοβάσαι τιποτα.
Καλησπερα απο μενα να σας ρωτησω σορρυ αν ειμαι λιγο off topic! Η πορειες ειναι απλο περπατημα; Η γρηγορο βημα; Γιατι ποτε μου δν μπορεσα να καταλαβω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης