Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Εχω 2710 και με πηραν για κληρωση δεν μου ειπαν αν ειμαι επιτυχοντας η επιλαχων
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
ILIAS KRITI έγραψε:Ρε παιδια μην τρελενεστε. Και εσυ ρε δημητρη μην ανχωνεσαι.Το πεπρωμενο δεν μπορεις να το αποφυγεισ. Ολα καλα θα πανε. Πεσαν μερικα τηλεφωνα για ισιψηφιεσ. Ε και τι εγινε; Καλυτερα που δεν σε πειραν για ισοψηφια. Ουτε εμενα με ειχαν παρει οταν τραβουσα το ιδιο ανχος με σενα. Ομως ολα πηγαν καλα. Με πειραν ενα πρωι απο το αστυνομικο τμημα που ειχα καταθεσει τα χαρτια και μου ειπαν ουι ειμαι μεσα στους επιτυχοντες και πως επρεπε να παω απο κει για να παρω στοιχεια για τους γιατρους και τα αθληματα. Υπομονη ρε μαγκεσ. Παρασκευη βραδυ θα ξερετε.
ετσι ειναι... Ηρεμια παιδια...
A Η B Κατηγορια εισαι με τα 2710
Απο ενιαιο λυκειο ειμαι δεν ξερω τι κατηγορια ανηκω
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 32
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
Ότι νάναι!
Λοιπον μολις εκανα εγραφη. Το θεμα μου ειναι το εξης πηραν σημερα τον αδερφο μου που ειναι απο αλεξανδρουπολη οτι ισοβαθμοι και να παραστει αυτος η νομιμος εκπροσωπος του. Το θεμα ειναι οτι τα ελτα-κουριερ ΑΘΗΝΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ δεν Προλαβαινουν. Θα με δεκτουν με φωτοαντιγραφο; Παω απλα και μονο για να ξερω αν ειναι επιτυχων η επιλαχων.
φιλε και να πας δεν ξερω αν θα το μαθεις... Μπορει και να μην σου πουν τιποτα... Μπορει να εχουν 3 ονοματα π. Χ και να βγαλουν απο τους τρεις τον πρωτο τον δευτερο και μετα τον αλλο... Αυτο μονο, χωρις να πουν κατι αλλο...thankok έγραψε:Λοιπον μολις εκανα εγραφη. Το θεμα μου ειναι το εξης πηραν σημερα τον αδερφο μου που ειναι απο αλεξανδρουπολη οτι ισοβαθμοι και να παραστει αυτος η νομιμος εκπροσωπος του. Το θεμα ειναι οτι τα ελτα-κουριερ ΑΘΗΝΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ δεν Προλαβαινουν. Θα με δεκτουν με φωτοαντιγραφο; Παω απλα και μονο για να ξερω αν ειναι επιτυχων η επιλαχων.
ΕΛΛΑΣ
Δεν πολυ καταλαβα... Δηλαδη η κληρωση δεν θα βγαλει πινακες;
Καλησπερα απο τα παιδια που πηγαν σημερα στο τμημα για ισοβαθμια τους εδωσαν καποιο χαρτι; Η τους ειπαν με ποσα ακομα ατομα ισοβαθμουν; Γιατι εγω ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν ειναι σε θεση το τμημα να ξερει με ποσα ατομα ισοβαθμω...
ΕΛΛΑΣ
Του ειπαν οτι δεν ξερουν με ποσα ατομα ισοβαθμει ή που βρισκεται αρχη μεση τελος. Του δωσαν ενα χαρτι που λεει απλα οτι ισοβαθμει και να παει στην κληρωση αν θελει κτλπ
... ...
... ...
Δεν νομιζω. Δηλαδη γιατι να κανουν κληρωση χωρις να βγαλουν πινακες; Αποψη μου ειναι οτι για να μην γινουν τα κλασικα ελληνικα κολπα με μαιμου κληρωσεις στους ισοβαθμους γιατι του ειπαν οτι αυτα ειναι Κλειδωμενα και δεν του λενε τπτ
Φιλε μου και στην κληρωση να πας δεν θα Μαθεις εαν εισαι επιτυχων η επιλαχων απλα κληρωση θα γινει κ θα φυγετε... Αυτο ενημερωτικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες