Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Μα δεν ειπαμε να μη παρουν... απλα αναρωτιομαστε γιατι αλλαξε αυτο για τους τριτεκνους ενω το 2011 ηταν αλλιως; Καποιο λακο εχει η φαβα! Ο Μητσοτακης σε δηλωσεις ειχε πει οτι πρεπι να επανεξεταστει η μοριοδοτηση των τριτεκνων πολυτεκνων.. τεσπα οτι εγινε εγινε!
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Εγω πιστευω τα κοινωνικα κριτηρια οπως ειπα προς το χειροτερο δυσκολα τα πειραζει κανεις... Παλι, οταν σε μια χωρα σαν την ελλαδα με υπογεννητικότητα στο φουλ, αυτα τα συγκεκριμενα κριτηρια αποτελουν και επιβράβευση που ωφελεί ειτε τον γονεα ειτε το τεκνο.. παρτε σαν απλο, αστοχο μεν, αλλα παραδειγμα, ο φπα στα ακριτικά νησια που ειναι μειωμενος...
Τωρα για τις βασεις κανεις δε ξερει τι θα γινει.. το σεπτεμβρη που θα βγουν οι πινακες θα το δουμε ολοι..
Τωρα για τις βασεις κανεις δε ξερει τι θα γινει.. το σεπτεμβρη που θα βγουν οι πινακες θα το δουμε ολοι..
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Παιδια απαντιστε για τπ δμς που αναφερα απο πανω
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Μα δεν ειπαμε να μη παρουν... απλα αναρωτιομαστε γιατι αλλαξε αυτο για τους τριτεκνους ενω το 2011 ηταν αλλιως; Καποιο λακο εχει η φαβα! Ο Μητσοτακης σε δηλωσεις ειχε πει οτι πρεπι να επανεξεταστει η μοριοδοτηση των τριτεκνων πολυτεκνων.. τεσπα οτι εγινε εγινε!
Μάλλον αυτό θα εννοούσε φίλε μου, να καταργηθούν τα όρια..
Απόφοιτος από Σχολή ΟΑΕΔ δεν δικαιούται να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ειδικών φρουρών;
Γυναίκες στην αστυνομία δεν θέλουν. Είναι απλό δείτε τι έγινε το 2011.Διασωστης31 έγραψε: Γυναίκα γνωστή που είναι στο όριο ηλικίας με 19,5 απολυτηριο θα κάνει αίτηση.Και πάλι με τέτοιο απολυτηριο ήταν εκτός, με τα μόρια της 3τεκνιας θα είναι στους επιτυχόντες.
Με ποιον επικοινωνήσες ακριβώς ; Με κάποιο τμήμα ή με κάποιον αλλον αρμόδιο; προσπαθώ από το πρωί να τηλεφωνήσω στον αριθμό που αναγράφετε στην πρώτη σελίδα της προκυρηξης και είναι κατειλημμένος. ο ξαδελφός μου που υπηρετεί σε ΑΤ μου είπε ότι δεν εχουνε κάποια εξακρίβωση πάνω στο θέμα και θα ενηρωθουν από αύριο αναλυτικότερα. παντως οι αιτήσεις έχουν αρχίσει από σήμερα και από νωρίς το πρωί τα ΑΤ είναι γεμάτα υποψήφιουςΘανος2468 έγραψε: Δεν υπαρχη πηρα τηλ και μ είπαν το δικαιούμαστε ανεξαρτήτως ηλικίας αρκει να ζουν τα αδέρφια
Πριν 4 ωρες εκανα την αιτηση στο αστυνομικο τμημα. Καλη επιτυχια!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Στη δικη μου την περιπτωση που εχει κανει ο πατερας μου με τη μητερα μου δυο παιδια συν εμενα και σε αλλο γαμο η μητερα μου εκανε ενα παιδι. Θεωρουμαι τεκνο τριτεκνης ή πολυτεκνης οικογενειας;
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Πληροφορία.100 άτομα θέλουν για Δίας,50 για δελτα και οι υπόλοιποι θα διανεμηθούν σε μεταγωγων και άλλες υπηρεσίες.
Κανενα πολυμπριζο παιρνει ο διαγωνισμος γιατι με 1600 αποτι καταλαμβαινω δεν παω πουθενα.Ενοω για επιλαχοντας γιατι ενα χιλιαρικο στην
αγορα εργασιας πουθενα δεν βρισκεις παιρνω λιγο πανω απο το βασικο
αγορα εργασιας πουθενα δεν βρισκεις παιρνω λιγο πανω απο το βασικο
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Δεν ισχυει αυτο που λες Tilemos
απογευματινες ώρες και σαββατοκυριακο μπορεί να κάνουμε αίτηση;
Αυτό για την 3 τεκνια ας το ρωτήσει κάποιος σε υπουργείο για σίγουρα γιατί δε ξέρεις τ παίζει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες