B.G.L έγραψε:Η ψηφοφορία για την αλλαγή ηλικίας έγινε αλλά η προκήρυξη ξαφνικά δεν ακούγεται να βγαίνει. Υπάρχει δυσαρέσκεια από τους πολίτες για την διάκριση της ηλικίας διάβασα σε κάποια σαιτ
Αυτά τα σίτες αν μπορείς παρέθεσε τα εδώ να τα διαβάσουμε, γιατί εγώ δεν είδα πουθενά δυσαρέσκεια από πολίτες 😎😂
Λες και ξέρουνε τι τους γίνεται ρε φιλε; Από μήνα σε μήνα το πάνε, κάποια στιγμή θα βγει... Αν πάει για νέο έτος αλήθεια πιστεύω ούτε Ιανουάριο θα βγει έτσι όπως το πάνε!
Politis1994 έγραψε:Το μόνο που σώζει τους 93αρηδες είναι να βγει πριν τη πρωτοχρονιά. Πράγμα σχεδόν τελειωμένο. Παπαριες έλεγε ο γεεθα...
Ποια πρωτοχρονιά να βγει;
30 έχει ο μήνας σήμερα!
Εγώ πιστεύω ότι θα βγουν από Μάρτη και μετα.
Σιγά μην την βγάλει τον Ιανουριο να του σκάσουν τόσες πρόσφυγες από 93.
Σταδιακά μια μια απ' τον Μάρτη και μετά.
Καθαρα προσωπική εκτίμηση.
καλύτερα μακάρι κιόλας. Θα είναι αδικία για εσας του 93 να την ΧΑΣΕΤΑΙ για λίγες μέρες... Και εμείς θα έχουμε προετοιμαστει καλύτερα. Αν δεν βγει τώρα μακάρι να αργήσει
Politis1994 έγραψε:Το μόνο που σώζει τους 93αρηδες είναι να βγει πριν τη πρωτοχρονιά. Πράγμα σχεδόν τελειωμένο. Παπαριες έλεγε ο γεεθα...
Ποια πρωτοχρονιά να βγει;
30 έχει ο μήνας σήμερα!
Εγώ πιστεύω ότι θα βγουν από Μάρτη και μετα.
Σιγά μην την βγάλει τον Ιανουριο να του σκάσουν τόσες πρόσφυγες από 93.
Σταδιακά μια μια απ' τον Μάρτη και μετά.
Καθαρα προσωπική εκτίμηση.
καλύτερα μακάρι κιόλας. Θα είναι αδικία για εσας του 93 να την ΧΑΣΕΤΑΙ για λίγες μέρες... Και εμείς θα έχουμε προετοιμαστει καλύτερα. Αν δεν βγει τώρα μακάρι να αργήσει
Πρέπει να σπαταλήσατε αρκετή φαιά ουσία για να έχετε την εντύπωση ότι θα "έτρεχα" στον δικηγόρο για λίγες μέρες αλλά δεν "έτρεχα" για τα 3 χρόνια διαφοράς στο ηλικιακό.
Sefis έγραψε:Καλύτερα, μην τρέχετε και σε δικηγόρους😎
Δεν θέλει κόπο Σήφη μου.
Τρόπο θέλει!
Είμαι από αυτούς που δεν πιστευουνε ότι θα κινηθείς νομικά, μπορεί να πέφτω έξω αλλά αυτό πιστεύω. Άτομο το οποίο θέλει να κινηθεί νομικά δεν το διατυμπανίζει 1 μήνα πριν βγει η προκήρυξη και επίσης πιστεύω ότι από τη στιγμή που το λες θα έπρεπε να εισαι πιο διαβασμένη. Λες θα πατήσεις στο ηλιακό και δεν ξέρω κ γω τι και δεν γνωρίζεις καν αν ψηφίστηκε το ηλιακό όριο. Θα σε παρακαλούσα να μην δίνεις ελπίδες σε αλλά παιδιά, και να μην τους παρακινείς να κυνηγήσουνε το όνειρο τους δικαστικώς γιατί πιστεύω είναι χάσιμο χρόνου και χρήματος... Αυτά και στα λέει τελείως φιλικά ένας 93αρης.
Sefis έγραψε:Αναφέρω και ξανά αναφέρω τη λέξη «πιστεύω» για να μην παρεξηγηθω... Απλά θέλω να δώσω και στους καχύποπτους εδώ μέσα ότι εκφέρω απλά την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!