Δεν θα κατσω να χαλασω το ηδη χαλασμενο νημα για να σου απαντησω οπως σου αρμοζει. Με την σειρα μου ομως θα σου ευχηθω να βρεις ενα καλο ψυχολογο να σε βοηθησει. Αν δεν σε βοηθησει καποιος, δεν βλεπω να περνας τα ψυχοτεχνικα ουτε απ'εξω απο την πορτα.George13G έγραψε:Δυστυχως αυτο που κανεις δεν σε τιμαει Χρηστο. Μαλλον δεν εχεις καθολου προσωπικοτητα για να αντδρας συνεχεια ετσι επιθετικα, ειρωνικα, προκλητικα και να προκαλεις εναν γενικο αναβρασμο. Παρατηρω καθημερινα τα νεα εγω και αλλοι ποσοι εδω μεσα και το μονο που παρατηρω απο εσενα ειναι να δημιουργεις ενα αρνητικο κλιμα. Λυπαμαι για εσενα ειλικρινα... Ευχομαι να τα βρεις μπροστα σου αυτα που κανεις εδω μεσα.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Μη δίνεις σημασία Χρησταρα! Άσε το κόσμο να λέει κακίες. Ελάχιστοι μιλάνε με επιχειρήματα, ένας εισαι σίγουρα εσυ! Μη σε νοιάζει καθόλου τι λένε.
Δεν επιτρέπεται να εύχεστε άσχημα πράγματα ειδικά στον Χρήστο που προσπαθεί στο site... Εδώ δεν ευχήθηκα εγώ στον φίλο μου τον Mortar που είμαι άνθρωπος των σπηλαίων και ξεφεύγω λίγο παραπάνω... Κάτι άλλο... Αν υπάρχει δίπλωμα σκάφους. Σε ειδικότητα κυβερνήτης ταχύπλοων σκαφών παίρνει έξτρα μόρια;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Ραμπο τώρα λύθηκε το θέμα από πλευράς μου. Καλή καρδιά και κακώς ξεφύγαμε. Εύχομαι τα καλύτερα ειλικρινά. Για την ερώτηση σου δε γνωρίζω συγγνώμη.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Αλλά λογικά αν περάσεις σε τέτοια ειδικότητα θα μετράει μετά
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Επειδη βιαδαζω που ρωτανε για τις ηλικιες... Στα σαιτ λενε οτι ειναι μεχρι το 28ο ετος της ηλικιας... Θεωρω οτι οριο Που θα δινει μεχρι και τους γενηθεντες στης 31/12/1993
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Λογικά, αφού θα βγεί το νέο έτος πρέπει να πιάσει και του 93 αν δεν κάνω λάθος
Οι 93αρηδες κατά 90% δεν θα είμαστε μέσα στην προκήρυξη, μην τα ξαναλέμε! Έτσι αποφασίσανε αυτοί που μας κυβερνάνε και έτσι θα γίνει, πάμε παρακάτω παιδες! Όσο αναφορά τις λογομαχίες είναι κρίμα τέτοιες μέρες να τσακώνεστε, ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας... Μη τα ξαναλέμε 😎
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Γτ οι 93ριδες εκτος; Μεχρι και τα 28 εγω τον απριλιο του 22 θα εχω γινει 29... Και ενας φιλος μου που ειχε δηλωσει αστυνομια ηταν 28 και μεχρι τα 28 γινοταν
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Μια ερώτηση καθώς δεν το διευκρινησαν. Για τους έγγαμους με τέκνο/α έχει αναφερθεί κάτι περί μοριοδοτησης η οτιδήποτε άλλο?
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Όχι δεν υπάρχει κάποιου είδους μοριοδότηση.
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 11
Για να τελειωσει η παρεξηγηση εδω. Ζητω συγγνωμη στον Χρηστο απλα λαμβανω οτι αυτο εδειχνε στα παιδια που ρωτουσα. Οπως και ο Μορταλ με τα περι ψευτικα προφιλ. Τελος παντων το θετικο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι ενδιαφερομενοι για ΕΠΟΠ και γενικα για τα σωματα ασφαλειας και αυτο μονο καλο ειναι. Δυστυχως ειναι η πιεση και του οριου ηλικιας που ειμαι το 93 οποτε συγχωρεστε με

- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
Η ειδικοτητα αυτη δυστυχώς ειχε και πιστεύω θα εχει αρκετά υψηλή βαση
Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη, απλα πρεπει να σε προβληματισει το γεγονος οτι ευχεσαι τα χειροτερα σε καποιον (ποσο μαλλον χωρις να τον ξερεις). Πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να δω τι σε ενοχλησε τοσο πολυ πανω σε αυτο που ειπα για να φτασεις στο σημειο να μου ριχνεις καταρα. Τελος παντων προχωραμε και ολα καλα.George13G έγραψε:Για να τελειωσει η παρεξηγηση εδω. Ζητω συγγνωμη στον Χρηστο απλα λαμβανω οτι αυτο εδειχνε στα παιδια που ρωτουσα. Οπως και ο Μορταλ με τα περι ψευτικα προφιλ. Τελος παντων το θετικο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι ενδιαφερομενοι για ΕΠΟΠ και γενικα για τα σωματα ασφαλειας και αυτο μονο καλο ειναι. Δυστυχως ειναι η πιεση και του οριου ηλικιας που ειμαι το 93 οποτε συγχωρεστε με
M.A.R.C.H. έγραψε:Η ειδικοτητα αυτη δυστυχώς ειχε και πιστεύω θα εχει αρκετά υψηλή βαση
από που το συμπέρανες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Arxisminias και 2 επισκέπτες