Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

George13G έγραψε:Δυστυχως αυτο που κανεις δεν σε τιμαει Χρηστο. Μαλλον δεν εχεις καθολου προσωπικοτητα για να αντδρας συνεχεια ετσι επιθετικα, ειρωνικα, προκλητικα και να προκαλεις εναν γενικο αναβρασμο. Παρατηρω καθημερινα τα νεα εγω και αλλοι ποσοι εδω μεσα και το μονο που παρατηρω απο εσενα ειναι να δημιουργεις ενα αρνητικο κλιμα. Λυπαμαι για εσενα ειλικρινα... Ευχομαι να τα βρεις μπροστα σου αυτα που κανεις εδω μεσα.
Δεν θα κατσω να χαλασω το ηδη χαλασμενο νημα για να σου απαντησω οπως σου αρμοζει. Με την σειρα μου ομως θα σου ευχηθω να βρεις ενα καλο ψυχολογο να σε βοηθησει. Αν δεν σε βοηθησει καποιος, δεν βλεπω να περνας τα ψυχοτεχνικα ουτε απ'εξω απο την πορτα.

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Μη δίνεις σημασία Χρησταρα! Άσε το κόσμο να λέει κακίες. Ελάχιστοι μιλάνε με επιχειρήματα, ένας εισαι σίγουρα εσυ! Μη σε νοιάζει καθόλου τι λένε.
Ramb0 No8
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Ramb0 No8 »

Δεν επιτρέπεται να εύχεστε άσχημα πράγματα ειδικά στον Χρήστο που προσπαθεί στο site... Εδώ δεν ευχήθηκα εγώ στον φίλο μου τον Mortar που είμαι άνθρωπος των σπηλαίων και ξεφεύγω λίγο παραπάνω... Κάτι άλλο... Αν υπάρχει δίπλωμα σκάφους. Σε ειδικότητα κυβερνήτης ταχύπλοων σκαφών παίρνει έξτρα μόρια;
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Ραμπο τώρα λύθηκε το θέμα από πλευράς μου. Καλή καρδιά και κακώς ξεφύγαμε. Εύχομαι τα καλύτερα ειλικρινά. Για την ερώτηση σου δε γνωρίζω συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Αλλά λογικά αν περάσεις σε τέτοια ειδικότητα θα μετράει μετά
dimipetro93
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dimipetro93 »

Επειδη βιαδαζω που ρωτανε για τις ηλικιες... Στα σαιτ λενε οτι ειναι μεχρι το 28ο ετος της ηλικιας... Θεωρω οτι οριο Που θα δινει μεχρι και τους γενηθεντες στης 31/12/1993
Dimitrismrs
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dimitrismrs »

Λογικά, αφού θα βγεί το νέο έτος πρέπει να πιάσει και του 93 αν δεν κάνω λάθος
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Οι 93αρηδες κατά 90% δεν θα είμαστε μέσα στην προκήρυξη, μην τα ξαναλέμε! Έτσι αποφασίσανε αυτοί που μας κυβερνάνε και έτσι θα γίνει, πάμε παρακάτω παιδες! Όσο αναφορά τις λογομαχίες είναι κρίμα τέτοιες μέρες να τσακώνεστε, ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας... Μη τα ξαναλέμε 😎
dimipetro93
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dimipetro93 »

Γτ οι 93ριδες εκτος; Μεχρι και τα 28 εγω τον απριλιο του 22 θα εχω γινει 29... Και ενας φιλος μου που ειχε δηλωσει αστυνομια ηταν 28 και μεχρι τα 28 γινοταν
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Μια ερώτηση καθώς δεν το διευκρινησαν. Για τους έγγαμους με τέκνο/α έχει αναφερθεί κάτι περί μοριοδοτησης η οτιδήποτε άλλο?
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Όχι δεν υπάρχει κάποιου είδους μοριοδότηση.
Άβαταρ μέλους
Loxias2κ21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Loxias2κ21 »

Για να τελειωσει η παρεξηγηση εδω. Ζητω συγγνωμη στον Χρηστο απλα λαμβανω οτι αυτο εδειχνε στα παιδια που ρωτουσα. Οπως και ο Μορταλ με τα περι ψευτικα προφιλ. Τελος παντων το θετικο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι ενδιαφερομενοι για ΕΠΟΠ και γενικα για τα σωματα ασφαλειας και αυτο μονο καλο ειναι. Δυστυχως ειναι η πιεση και του οριου ηλικιας που ειμαι το 93 οποτε συγχωρεστε μεΕικόνα
Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

Η ειδικοτητα αυτη δυστυχώς ειχε και πιστεύω θα εχει αρκετά υψηλή βαση
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

George13G έγραψε:Για να τελειωσει η παρεξηγηση εδω. Ζητω συγγνωμη στον Χρηστο απλα λαμβανω οτι αυτο εδειχνε στα παιδια που ρωτουσα. Οπως και ο Μορταλ με τα περι ψευτικα προφιλ. Τελος παντων το θετικο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι ενδιαφερομενοι για ΕΠΟΠ και γενικα για τα σωματα ασφαλειας και αυτο μονο καλο ειναι. Δυστυχως ειναι η πιεση και του οριου ηλικιας που ειμαι το 93 οποτε συγχωρεστε μεΕικόνα
Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη, απλα πρεπει να σε προβληματισει το γεγονος οτι ευχεσαι τα χειροτερα σε καποιον (ποσο μαλλον χωρις να τον ξερεις). Πραγματικα σπαω το κεφαλι μου να δω τι σε ενοχλησε τοσο πολυ πανω σε αυτο που ειπα για να φτασεις στο σημειο να μου ριχνεις καταρα. Τελος παντων προχωραμε και ολα καλα.

fanis

Δημοσίευση από fanis »

M.A.R.C.H. έγραψε:Η ειδικοτητα αυτη δυστυχώς ειχε και πιστεύω θα εχει αρκετά υψηλή βαση

από που το συμπέρανες;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Arxisminias και 2 επισκέπτες