Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Ησυχία στο νήμα σήμερα, πήγε ο ΥΕΘΑ για εμβολιασμό😂 από αύριο πάλι θα ελπίζουμε 😂
Από τα σιτες μην περιμένεις προκοπή, μέρα παρά μέρα και κάτι διαφορετικό απλά για το κλικ
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Μην ανεβαζετε site χωρις να τα διαβαζετε πρωτα... Ακομα και την μοριοδοτηση που εχει δημοσιευθει λαθος την εχει...
Ανεβαζουμε οτι νεο αρθρο υπαρχει πλεον και ο καθενας κρινει αν θα το διαβασει-παρει στα σοβαρα η οχι.Δε γινεται να μην ανεβαζουμε το ενα, να μην μιλαμε για το αλλο, να μη ρωταμε για το παρα αλλο.
Αμα ειναι ετσι ας κλειδωσει το θεμα και να ανεβασει το λινκ με το φεκ οταν βγει ο διαχειριστης. Ηρεμα νεοι.
Αμα ειναι ετσι ας κλειδωσει το θεμα και να ανεβασει το λινκ με το φεκ οταν βγει ο διαχειριστης. Ηρεμα νεοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Τρί Δεκ 29, 2020 2:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 11
Δυστυχως αυτο που κανεις δεν σε τιμαει Χρηστο. Μαλλον δεν εχεις καθολου προσωπικοτητα για να αντδρας συνεχεια ετσι επιθετικα, ειρωνικα, προκλητικα και να προκαλεις εναν γενικο αναβρασμο. Παρατηρω καθημερινα τα νεα εγω και αλλοι ποσοι εδω μεσα και το μονο που παρατηρω απο εσενα ειναι να δημιουργεις ενα αρνητικο κλιμα. Λυπαμαι για εσενα ειλικρινα... Ευχομαι να τα βρεις μπροστα σου αυτα που κανεις εδω μεσα.
Παίδες ας ηρεμήσουμε, δεν είπε και κάτι το τραγικό ο Χρηστος! Όντως το άρθρο που ανέβασε έχει ένα μικρό λάθος στην μοριοδότηση των ΑΕΙ ΤΕΙ αλλά όλα τα αλλά ήταν μια χαρά. Όπως και να έχει, τα σίτες απλά ανεβαζουνε για τα κλικς
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
George13G έγραψε:Δυστυχως αυτο που κανεις δεν σε τιμαει Χρηστο. Μαλλον δεν εχεις καθολου προσωπικοτητα για να αντδρας συνεχεια ετσι επιθετικα, ειρωνικα, προκλητικα και να προκαλεις εναν γενικο αναβρασμο. Παρατηρω καθημερινα τα νεα εγω και αλλοι ποσοι εδω μεσα και το μονο που παρατηρω απο εσενα ειναι να δημιουργεις ενα αρνητικο κλιμα. Λυπαμαι για εσενα ειλικρινα... Ευχομαι να τα βρεις μπροστα σου αυτα που κανεις εδω μεσα.
Για πιο λογο να μιλησεις ετσι για εναν ανθρωπο που δεν τον ξες καν ; Εχει χαθει η μπαλα εδω μεσα ο καθενας οτι θελει λεει βριζει ριχνει καταρες. Παρακαλω τον διαχειριστη να παρει μετρα γιατι εχει ξεφυγει η κατασταση εδω Και αρκετες μερες και χανετε το νοημα της συζητησης, καθε μερα τα ιδια γινονται και διαβαζουμε συνεχως μηνύματα που δεν εχουν να κανουν με την προκηρυξη αλλα με προσβολες και βρισιες λες και εχουμε να χωρισουμε κατι. Με καλη διαθεση παντα διοτι οπως ειπα δεν εχουμε να χωρισουμε κατι και ειμαστε και αγνωστοι που γραφουμε πισω απο ενα υπολογιστη. Καλη καρδια και καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια ευχομαι.
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 11
Ηλια προσωπικα δεν εχω με κανεναν κατι. Ενημερωνομαι συνεχως οπως πολλοι εδω μεσα. Βλεπω ομως συνεχεια 2 ατομα να ειρωνευονται με τροπο και να προκαλουν αναβρασμο. Ενα παραδειγμα ειναι οτι μου ειπαν οτι εχω πολλα προφιλ χωρις καν να ξερω τον λογο που ανεφεραν κατι αντιστοιχο. Δεν εβρισα ουτε ειπα καποια κακια οπως ανεφερες...
Ποσο λεται μα κυμανθει η βαση; Με 300 μορια τι λεται θα μπω;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
George13G έγραψε:Δυστυχως αυτο που κανεις δεν σε τιμαει Χρηστο. Μαλλον δεν εχεις καθολου προσωπικοτητα για να αντδρας συνεχεια ετσι επιθετικα, ειρωνικα, προκλητικα και να προκαλεις εναν γενικο αναβρασμο. Παρατηρω καθημερινα τα νεα εγω και αλλοι ποσοι εδω μεσα και το μονο που παρατηρω απο εσενα ειναι να δημιουργεις ενα αρνητικο κλιμα. Λυπαμαι για εσενα ειλικρινα... Ευχομαι να τα βρεις μπροστα σου αυτα που κανεις εδω μεσα.
Ευχεσαι σε εναν ανθρωπο να βρει τι ;
Το μονο που κανει ο Χρηστος ειναι να παραθετει τον συνδεσμο των Μοριων και μια στο τοσο καποιο νεο.
Στα fake profile που αναφερεσαι ειναι λογικο ολοι να ειναι επιφυλακτικοι διοτι κανετε ερωτησεις πανω σε πραγματα που γραφει και εξηγει ξεκαθαρα, το ΦΕΚ μεσα.
Καραντινα ειμαστε, διαβαστε το ΦΕΚ και επειτα ρωτηστε τι δεν καταλαβατε, μη τα περιμενετε ολα στο πιατο απο αλλους.
Υ. Γ
Ντροπη σου να ευχεσαι σε καποιον, που δεν γνωριζεις την πορεια του στο φορουμ, να βρει ασχημα πραγματα μπροστα του.
Με αυτη τη λογικη, ουτε 1 μηνα δεν θα αντεξεις στο Στρατευμα και στο λεω 101%.
Τετοιες συμπεριφορες μεσα, τις βλεπουν οι ανωτεροι και οι σειρες σου και σε πατανε κατω.
Μαθε να ακους, να σεβεσαι και να εισαι ευγενικος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Δεκ 29, 2020 4:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια ερωτηση. Σχετικα με τις βεκ απο ιδιωτικα ιεκ γνωριζει κανεις; Πχ εγω εκανα 2 χρονια τεχνικος δικτυων και τηλεποικοινωνιων σε ιδιωτικο ιεκ και στο τελος πηρα βεβαιωση επαγγελματικης καταρτισης. Αυτο αυτοι το δεχονται ως αποφοιτηση απο ιεκ η πρεπει να εχεις και καποια πιστοποιηση εοπεπ κλπ;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Mαλλον εσένα δεν τιμάει ολο αυτο που κάνεις χωρις λόγο. Δεν φτάνει που ενημερώνει ο Χρήστος και ο κάθε Χρήστος εδω μεσα ενώ θα μπορούσε να μην δίνει σημασία, ευχεσαι κι ολας να βρει μπροστά του αρνητικά πραγματα που ακόμα δεν εχω καταλάβει τα αρνητικά που έχει κάνει. Τραγικό σε βρίσκω, δεν θα σου ευχηθω άσχημα πράγματα γιατί έχεις ηδη ψυχολογικά προβλήματα, κριμα να αποκτήσεις κι άλλα.George13G έγραψε:Δυστυχως αυτο που κανεις δεν σε τιμαει Χρηστο. Μαλλον δεν εχεις καθολου προσωπικοτητα για να αντδρας συνεχεια ετσι επιθετικα, ειρωνικα, προκλητικα και να προκαλεις εναν γενικο αναβρασμο. Παρατηρω καθημερινα τα νεα εγω και αλλοι ποσοι εδω μεσα και το μονο που παρατηρω απο εσενα ειναι να δημιουργεις ενα αρνητικο κλιμα. Λυπαμαι για εσενα ειλικρινα... Ευχομαι να τα βρεις μπροστα σου αυτα που κανεις εδω μεσα.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
manos959 έγραψε:Μια ερωτηση. Σχετικα με τις βεκ απο ιδιωτικα ιεκ γνωριζει κανεις; Πχ εγω εκανα 2 χρονια τεχνικος δικτυων και τηλεποικοινωνιων σε ιδιωτικο ιεκ και στο τελος πηρα βεβαιωση επαγγελματικης καταρτισης. Αυτο αυτοι το δεχονται ως αποφοιτηση απο ιεκ η πρεπει να εχεις και καποια πιστοποιηση εοπεπ κλπ;
Καλησπερα αγαπητε,
Για να παρεις τα 350 μορια, πρεπει να εχεις την κρατικη πιστοποιηση, δηλαδη τις εξετασεις που δινεις μετα το περας των 2,5 χρονων φοιτησης σου στο ΙΕΚ.
Αν δεν εχεις την πιστοποιηση αλλα εχεις τελειωσει με τη φοιτηση σου στο ΙΕΚ, τα εξαμηνα δηλαδη, τοτε θα παρεις μειωμενα 250 μορια.
Αυτα ομως με καθε επιφυλαξη, διοτι μπορει να αλλαξει κατι οταν βγει η επισημη προκηρυξη.
Μεχρι τωρα ομως, αυτα ειναι τα δεδομενα του ΦΕΚ.
Σε ευχαριστω πολυ για την διευκρινιση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες