Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Αννα απο κουβέντες κ ταξιμο δεν φτωχαινει ποτε κανενας! Οποτε να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 28
Τα θελαμε και τα παθαμε με το αλλο θεμα
για βισματικα κτλπ εδω

Ρε παιδια η συνεντευξη γιαυτο το λογο αφαιρεθηκε, επειδη ηταν ιδεα της νεας δημοκρατιας να υπαρχει συνεντευξη ωστε τα 200 μορια να τα παιρνουνε γαλαζια παιδια που εχουνε γνωστους πολιτικους... Και επειδη μιλησα με πολιτικο γραφειο του πασοκ μας ειπανε αυτο ακριβως < Σιγα να μην αφησουμε τα παιδια του μειμαρακη και της μπακογιαννη να μπουνε εποπ > Θα αφερεεθει η συνεντευξη απο ολους και θα συνεχισουνε να μπαινουνε αξιοκρατικα, λεμε τωρα, ολοι οσοι βαλαμε πολιτικο μεσο της δεξιας να ξερετε δεν ισχυει πλεον... Και απο το πασοκ μας ειπανε πως ο διαγωνισμος θα κυλισει κανονικα χωρις μαγειρεματα... Οποιος εχει τα μορια θα μπει...
Τωρα κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο δεν ξερω αλλα προς το Παρών τα αποτελεσματα δεν αλλαζουν... Μακαρι μια φορα να λειτουργησει αξιοκρατικα το συστημα και να περασουμε αυτοι που αξιζουμε πραγματικα...
-
- Λοχαγός
Βαρεθηκα στην αναμονη
-
- Λοχαγός
Και το χειροτερο ειναι η αγνοια
Απλα σας ξαναλεω πρεπει πρωτα να ψηφηστει το καινουριο νομοσχεδιο που θα καταργειτε η συνεντευξη, ακομη το Συζητάνε Δεν εχει υπογραφει τιποτα, επισης μην ξεχνατε πως τωρα ειναι και ο προυπολογισμος του κρατους... Σημερα Πήρανε Οι δικοι μου μια γνωστη μας η οποια εχει αποστρατευτει ηταν στο γες για 15 χρονια και ξερει τι γινετε μεσα, πηρε λοιπον τηλ στα γραφεια του γες στους Γνωστούς Της και της ειπανε αποτελεσματα μετα τα Χριστούγεννα ! Αν ειναι δυνατον ρε, εμενα μετα τις 13 μου ειχανε πει τωρα εμαθα και αυτο τι να πω...
Παντως Παιδια χωρις Βυσμα Με Λιγα Μορια δεν παιζει Εε;

Αναλογα φιλε τι δηλωσες, παντως σας λεω σιγουρα αυτη τη στιγμη δεν επικρατει το μεσο αλλα τα μορια
xameleon έγραψε:Αναλογα φιλε τι δηλωσες, παντως σας λεω σιγουρα αυτη τη στιγμη δεν επικρατει το μεσο αλλα τα μορια
βασικα Φιλε Δεν δηλωσα απλος Ρωτησα Επειδη εχω σκοπο να δηλωσω αργοτερα Αλλα Απο μορια δεν τα παω καλα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
μην απογοητευεσαι γιατι πολλοι δεν εχουμε βυσμα!ioannis91 έγραψε: Παντως Παιδια χωρις Βυσμα Με Λιγα Μορια δεν παιζει Εε;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 8
xameleon έγραψε:Αναλογα φιλε τι δηλωσες, παντως σας λεω σιγουρα αυτη τη στιγμη δεν επικρατει το μεσο αλλα τα μορια
χαμελεον τα βρηκα! Διαβασε λιγο στη σελ 2 θεμα: Ποσα μορια χρειαζομαι. Κλικαρε το θεμα και πηγαινε σελ3
xameleon έγραψε:Ρε παιδια η συνεντευξη γιαυτο το λογο αφαιρεθηκε, επειδη ηταν ιδεα της νεας δημοκρατιας να υπαρχει συνεντευξη ωστε τα 200 μορια να τα παιρνουνε γαλαζια παιδια που εχουνε γνωστους πολιτικους... Και επειδη μιλησα με πολιτικο γραφειο του πασοκ μας ειπανε αυτο ακριβως < Σιγα να μην αφησουμε τα παιδια του μειμαρακη και της μπακογιαννη να μπουνε εποπ > Θα αφερεεθει η συνεντευξη απο ολους και θα συνεχισουνε να μπαινουνε αξιοκρατικα, λεμε τωρα, ολοι οσοι βαλαμε πολιτικο μεσο της δεξιας να ξερετε δεν ισχυει πλεον... Και απο το πασοκ μας ειπανε πως ο διαγωνισμος θα κυλισει κανονικα χωρις μαγειρεματα... Οποιος εχει τα μορια θα μπει...
Εμενα απο το πολιτικο γραφειο του βουλευτη που χρησιμοποιω για μεσον κ ειναι πασοκ μου ζητησε αντιγραφο της αιτησης μου, για πια αξιοκρατια σου λεει ο δικος σου.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
μπορει να σου ζητησε την αιτηση αλλα δεν ξερεις αυτη την αιτηση αν την εδωσε παρα περα ή πηγε στον κασο απορριματων...; έγραψε:Εμενα απο το πολιτικο γραφειο του βουλευτη που χρησιμοποιω για μεσον κ ειναι πασοκ μου ζητησε αντιγραφο της αιτησης μου, για πια αξιοκρατια σου λεει ο δικος σου.xameleon έγραψε:Ρε παιδια η συνεντευξη γιαυτο το λογο αφαιρεθηκε, επειδη ηταν ιδεα της νεας δημοκρατιας να υπαρχει συνεντευξη ωστε τα 200 μορια να τα παιρνουνε γαλαζια παιδια που εχουνε γνωστους πολιτικους... Και επειδη μιλησα με πολιτικο γραφειο του πασοκ μας ειπανε αυτο ακριβως < Σιγα να μην αφησουμε τα παιδια του μειμαρακη και της μπακογιαννη να μπουνε εποπ > Θα αφερεεθει η συνεντευξη απο ολους και θα συνεχισουνε να μπαινουνε αξιοκρατικα, λεμε τωρα, ολοι οσοι βαλαμε πολιτικο μεσο της δεξιας να ξερετε δεν ισχυει πλεον... Και απο το πασοκ μας ειπανε πως ο διαγωνισμος θα κυλισει κανονικα χωρις μαγειρεματα... Οποιος εχει τα μορια θα μπει...
anna.nikos έγραψε:μπορει να σου ζητησε την αιτηση αλλα δεν ξερεις αυτη την αιτηση αν την εδωσε παρα περα ή πηγε στον κασο απορριματων...; έγραψε:Εμενα απο το πολιτικο γραφειο του βουλευτη που χρησιμοποιω για μεσον κ ειναι πασοκ μου ζητησε αντιγραφο της αιτησης μου, για πια αξιοκρατια σου λεει ο δικος σου.xameleon έγραψε:Ρε παιδια η συνεντευξη γιαυτο το λογο αφαιρεθηκε, επειδη ηταν ιδεα της νεας δημοκρατιας να υπαρχει συνεντευξη ωστε τα 200 μορια να τα παιρνουνε γαλαζια παιδια που εχουνε γνωστους πολιτικους... Και επειδη μιλησα με πολιτικο γραφειο του πασοκ μας ειπανε αυτο ακριβως < Σιγα να μην αφησουμε τα παιδια του μειμαρακη και της μπακογιαννη να μπουνε εποπ > Θα αφερεεθει η συνεντευξη απο ολους και θα συνεχισουνε να μπαινουνε αξιοκρατικα, λεμε τωρα, ολοι οσοι βαλαμε πολιτικο μεσο της δεξιας να ξερετε δεν ισχυει πλεον... Και απο το πασοκ μας ειπανε πως ο διαγωνισμος θα κυλισει κανονικα χωρις μαγειρεματα... Οποιος εχει τα μορια θα μπει...
Επειδη εχω ξαναπαει σε αυτον για μια παρομια υποθεση μου ειχε πει απο την αρχη οτι δεν μπορει να κανει κατι, γιατι νομιζεις οτι αργουνε να βγουν; Επειδη βγαζουν τα μορια; Θα μπορουσανε αν ηθελαν να αφησουν αυτη την προκηρυξη ως εχει χωρις να βγαλουν τα μορια. Ξερεις ποιοι θα παιρναγαν τοτε; Οι ΝΔ αλλα δεν τους εκαναν την χαρη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες