Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Αννα απο κουβέντες κ ταξιμο δεν φτωχαινει ποτε κανενας! Οποτε να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα!
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Gary »

Τα θελαμε και τα παθαμε με το αλλο θεμαΕικόνα για βισματικα κτλπ εδω
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια η συνεντευξη γιαυτο το λογο αφαιρεθηκε, επειδη ηταν ιδεα της νεας δημοκρατιας να υπαρχει συνεντευξη ωστε τα 200 μορια να τα παιρνουνε γαλαζια παιδια που εχουνε γνωστους πολιτικους... Και επειδη μιλησα με πολιτικο γραφειο του πασοκ μας ειπανε αυτο ακριβως < Σιγα να μην αφησουμε τα παιδια του μειμαρακη και της μπακογιαννη να μπουνε εποπ > Θα αφερεεθει η συνεντευξη απο ολους και θα συνεχισουνε να μπαινουνε αξιοκρατικα, λεμε τωρα, ολοι οσοι βαλαμε πολιτικο μεσο της δεξιας να ξερετε δεν ισχυει πλεον... Και απο το πασοκ μας ειπανε πως ο διαγωνισμος θα κυλισει κανονικα χωρις μαγειρεματα... Οποιος εχει τα μορια θα μπει...
Anonymous

Τωρα κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο δεν ξερω αλλα προς το Παρών τα αποτελεσματα δεν αλλαζουν... Μακαρι μια φορα να λειτουργησει αξιοκρατικα το συστημα και να περασουμε αυτοι που αξιζουμε πραγματικα...

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Βαρεθηκα στην αναμονη
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Και το χειροτερο ειναι η αγνοια
Anonymous

Απλα σας ξαναλεω πρεπει πρωτα να ψηφηστει το καινουριο νομοσχεδιο που θα καταργειτε η συνεντευξη, ακομη το Συζητάνε Δεν εχει υπογραφει τιποτα, επισης μην ξεχνατε πως τωρα ειναι και ο προυπολογισμος του κρατους... Σημερα Πήρανε Οι δικοι μου μια γνωστη μας η οποια εχει αποστρατευτει ηταν στο γες για 15 χρονια και ξερει τι γινετε μεσα, πηρε λοιπον τηλ στα γραφεια του γες στους Γνωστούς Της και της ειπανε αποτελεσματα μετα τα Χριστούγεννα ! Αν ειναι δυνατον ρε, εμενα μετα τις 13 μου ειχανε πει τωρα εμαθα και αυτο τι να πω...
ioannis91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ioannis91 »

Παντως Παιδια χωρις Βυσμα Με Λιγα Μορια δεν παιζει Εε;Εικόνα
Anonymous

Αναλογα φιλε τι δηλωσες, παντως σας λεω σιγουρα αυτη τη στιγμη δεν επικρατει το μεσο αλλα τα μορια
ioannis91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ioannis91 »

xameleon έγραψε:Αναλογα φιλε τι δηλωσες, παντως σας λεω σιγουρα αυτη τη στιγμη δεν επικρατει το μεσο αλλα τα μορια

βασικα Φιλε Δεν δηλωσα απλος Ρωτησα Επειδη εχω σκοπο να δηλωσω αργοτερα Αλλα Απο μορια δεν τα παω καλα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

ioannis91 έγραψε: Παντως Παιδια χωρις Βυσμα Με Λιγα Μορια δεν παιζει Εε;Εικόνα
μην απογοητευεσαι γιατι πολλοι δεν εχουμε βυσμα!
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mila82 »

xameleon έγραψε:Αναλογα φιλε τι δηλωσες, παντως σας λεω σιγουρα αυτη τη στιγμη δεν επικρατει το μεσο αλλα τα μορια

χαμελεον τα βρηκα! Διαβασε λιγο στη σελ 2 θεμα: Ποσα μορια χρειαζομαι. Κλικαρε το θεμα και πηγαινε σελ3
Anonymous

xameleon έγραψε:Ρε παιδια η συνεντευξη γιαυτο το λογο αφαιρεθηκε, επειδη ηταν ιδεα της νεας δημοκρατιας να υπαρχει συνεντευξη ωστε τα 200 μορια να τα παιρνουνε γαλαζια παιδια που εχουνε γνωστους πολιτικους... Και επειδη μιλησα με πολιτικο γραφειο του πασοκ μας ειπανε αυτο ακριβως < Σιγα να μην αφησουμε τα παιδια του μειμαρακη και της μπακογιαννη να μπουνε εποπ > Θα αφερεεθει η συνεντευξη απο ολους και θα συνεχισουνε να μπαινουνε αξιοκρατικα, λεμε τωρα, ολοι οσοι βαλαμε πολιτικο μεσο της δεξιας να ξερετε δεν ισχυει πλεον... Και απο το πασοκ μας ειπανε πως ο διαγωνισμος θα κυλισει κανονικα χωρις μαγειρεματα... Οποιος εχει τα μορια θα μπει...

Εμενα απο το πολιτικο γραφειο του βουλευτη που χρησιμοποιω για μεσον κ ειναι πασοκ μου ζητησε αντιγραφο της αιτησης μου, για πια αξιοκρατια σου λεει ο δικος σου.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

; έγραψε:
xameleon έγραψε:Ρε παιδια η συνεντευξη γιαυτο το λογο αφαιρεθηκε, επειδη ηταν ιδεα της νεας δημοκρατιας να υπαρχει συνεντευξη ωστε τα 200 μορια να τα παιρνουνε γαλαζια παιδια που εχουνε γνωστους πολιτικους... Και επειδη μιλησα με πολιτικο γραφειο του πασοκ μας ειπανε αυτο ακριβως < Σιγα να μην αφησουμε τα παιδια του μειμαρακη και της μπακογιαννη να μπουνε εποπ > Θα αφερεεθει η συνεντευξη απο ολους και θα συνεχισουνε να μπαινουνε αξιοκρατικα, λεμε τωρα, ολοι οσοι βαλαμε πολιτικο μεσο της δεξιας να ξερετε δεν ισχυει πλεον... Και απο το πασοκ μας ειπανε πως ο διαγωνισμος θα κυλισει κανονικα χωρις μαγειρεματα... Οποιος εχει τα μορια θα μπει...
Εμενα απο το πολιτικο γραφειο του βουλευτη που χρησιμοποιω για μεσον κ ειναι πασοκ μου ζητησε αντιγραφο της αιτησης μου, για πια αξιοκρατια σου λεει ο δικος σου.
μπορει να σου ζητησε την αιτηση αλλα δεν ξερεις αυτη την αιτηση αν την εδωσε παρα περα ή πηγε στον κασο απορριματων...
Anonymous

anna.nikos έγραψε:
; έγραψε:
μπορει να σου ζητησε την αιτηση αλλα δεν ξερεις αυτη την αιτηση αν την εδωσε παρα περα ή πηγε στον κασο απορριματων...

Επειδη εχω ξαναπαει σε αυτον για μια παρομια υποθεση μου ειχε πει απο την αρχη οτι δεν μπορει να κανει κατι, γιατι νομιζεις οτι αργουνε να βγουν; Επειδη βγαζουν τα μορια; Θα μπορουσανε αν ηθελαν να αφησουν αυτη την προκηρυξη ως εχει χωρις να βγαλουν τα μορια. Ξερεις ποιοι θα παιρναγαν τοτε; Οι ΝΔ αλλα δεν τους εκαναν την χαρη
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες