Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φιλε ναυτικο αν θες να ξερεις αξιζει αν εισσι βατραχος αλλιως σε τρωει η μαυριλα
Special

Δημοσίευση από Special »

Όποιος δηλώσει ναυτικό να ξέρετε ειναι ηδη μεσα εχει αρκετά καλα λεφτα περισσότερα απο ξηρα και αεροπορία απλά αν σου αρέσουν τα ταξίδια πας ναυτικό και η βάση σου ειναι στην Αθήνα ενω ξηρά εχει μεταθέσεις δεξια και αριστερά όποιος δεν το μπορεί αυτό καλο ειναι να δοκιμάσει αεροπορία και ναυτικό και αφήστε τα βύσματα θα με βαλει κοντα στον τόπο μου δεν ισχύει
Επισκέπτης

ΕΠ. ΟΠ 2025 https://search.app/nahMnS3xNZUQNwFLA

Ρε μάγκες εμφανίζεται και σε εσάς η σελίδα αιτήσεων εποπ 2025 η μόνο σε εμένα?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 20, 2025 9:29 am ΕΠ. ΟΠ 2025 https://search.app/nahMnS3xNZUQNwFLA

Ρε μάγκες εμφανίζεται και σε εσάς η σελίδα αιτήσεων εποπ 2025 η μόνο σε εμένα;
Και πέρυσι το ίδιο έκανε
Επισκέπτης

Ναι ρε και, σε μενα το ιδιο δεν εχει να λεει κατι αυτο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 20, 2025 12:25 pm Ναι ρε και, σε μενα το ιδιο δεν εχει να λεει κατι αυτο
Aπλά αυτοί που έφτιαξαν το site έβαλαν να αλλάζει το " νούμερο " καθε χρόνο. Δεν είναι κάτι.
dimitriskarrrr

Δημοσίευση από dimitriskarrrr »

Ξέρετε τι Ι4 αν αλλάζει σε Ι1 με ψυχολόγο και μπορείς να πάρεις μέρος μετά σε προκυρηξεις πυροσβεστικής αστυνομίας κλπ; Ή κ εποπ
Επισκέπτης

dimitriskarrrr έγραψε: Πέμ Φεβ 20, 2025 8:43 pm Ξέρετε τι Ι4 αν αλλάζει σε Ι1 με ψυχολόγο και μπορείς να πάρεις μέρος μετά σε προκυρηξεις πυροσβεστικής αστυνομίας κλπ; Ή κ εποπ
Όχι πονηρέ γιώτα μου δεν αλλάζει βρες και κάνε κάτι άλλο στη ζωή σου τα σώματα ασφαλείας θέλουν μάχιμους όχι γιωταδες πονηρεεεε αοπλεεε
Επισκέπτης

Μλκες δεν θα βγει τιποτα να το ξέρετε ας το παρουμε αποφαση τελειώνει ο μηνας και παλι οτι ελεγαν δεν το εκανα ειχαν πει αρχες με μεσα Φλεβάρη σωστα; Που ειναι ; Γιαυτο μην περιμένετε τιποτα
Επισκέπτης

Μάρτιο θα μάγκες ! Μετρήστε από τις 5 του μηνός και μετά έχω ρωτήσει πολλού στρατιωτικούς και μου έχουν πει Μάρτιο δεν μπορεί να πάρει άλλο παράταση
Roulis

Δημοσίευση από Roulis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 20, 2025 10:05 pm Μάρτιο θα μάγκες ! Μετρήστε από τις 5 του μηνός και μετά έχω ρωτήσει πολλού στρατιωτικούς και μου έχουν πει Μάρτιο δεν μπορεί να πάρει άλλο παράταση
Μακάρι,10 παρουσιάζομαι Αυλώνα. Μπορούν να επιτρέψουν άδεια για συμμετοχή στις εξετάσεις;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Eleonora »

Δεν αποτελεί κώλυμα μη συμμετοχής στον διαγωνισμό η θητεία. Κανονικά, κάνεις τα χαρτιά σου, και σου δίνουν άδεια να συμμετάσχεις.
Styga
Επισκέπτης

ΥΑ Φ.424/7/423738/Σ.1462/2025 - Αριθμός των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) για κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις το έτος 2025 - ΟΕΝΕΤ https://search.app/xx9FL5sDnbmdvrew6
Επισκέπτης

Kranosgr - Προσλήψεις ΕΠΟΠ - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο αριθμός θέσεων https://search.app/SXDGBXYMtrL9e5io6
Επισκέπτης

Αντε ρε επιτελους να βγει να ησυχάσουμε αμαν
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες