Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
Επισκέπτης
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Δυκ καλησπέρα αν στείλουμε καποια επιστολή η το οτιδήποτε μπορούμε να καταφέρουμε να ξανα ανέβει το ηλιακό όριο στα 32 όπως ήταν?D.Y.K έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 7:39 pmΜπορείς να κάνεις εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο.
ucp.php?mode=register
Δεν θα σου πάρει πάνω από 1 λεπτό και είναι δωρεάν. Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου θα μπορείς να ανταλλάξεις προσωπικά μηνύματα με οποιοδήποτε μέλος επιθυμείς.
-
Επισκέπτης
Ο πρώτος οριστικός πίνακας της 9Κ βγήκε μέσα Αυγούστου και έχουν στείλει ήδη μύνημα στα παιδιά για νούμερα ρουχισμού και παπουτσιών.. όπως επίσης βγήκε και δεύτερος με προσωρινά και αναμένεται να βγει και με οριστικά (σύντομα κιόλας). Μη γράφετε ανακρίβειες.. Αυτοί θα απορροφηθούν όλοι!
-
Επισκέπτης
Αρα Δυκ λετε να στείλουμε και οτι γίνει..μαγκες οποιος άλλος θέλει ας στείλειD.Y.K έγραψε: Πέμ Σεπ 25, 2025 9:05 amΧαμένος, σε κάθε περίπτωση, είναι αυτός που δεν προσπαθεί για τίποτα και περιμένει να ξημερώσει Κυριακή.
-
Επισκέπτης
Πάμε όλοι παιδιά να στείλουμε στους βουλευτές να μας ακούσουν και να ανεβάσουν τα όρια ηλικίας.
https://www.hellenicparliament.gr/Voule ... d083000058
https://www.hellenicparliament.gr/Voule ... d083000058
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 21, 2025 3:19 amΚαι για τους 2 πίνακες; Διότι Θήβα εξυπηρετεί λίγα άτομα. Εκτός κι αν τους πάρει σε σκέλη.Giannis89 έγραψε: Σάβ Σεπ 20, 2025 5:15 pmΌτι όσοι έχουν η θα αποδεχτούν την θέση θα μπούνε για εκπαίδευση
Δεν ξέρω για ποιους πίνακες, απλά είδα την δαπάνη. Οπότε σε όσους έχουν στείλει μαιλ για ρουχισμό αυτούς και θα πάρουν τώρα. Λογικά 50 άτομα θα είναι, τόσα μπορούν να μείνουν Θήβα. Επίσης όπως διάβασα η επόμενες προκηρύξεις θα είναι εκτός ΑΣΕΠ.
-
Επισκέπτης
Φίλε με τους πίνακες εννοώ ότι βγήκε κι άλλος ένας στις 10 του μήνα με προσωρινά.. όπου τώρα αρχές Οκτώβρη θα βγεί με οριστικά και αυτοί θα απορροφηθούν όλοι! Απλά έλεγα μήπως πάνε όλοι μαζί σε μεγαλύτερη σχολή! Σε ευχαριστώ πάντως!
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σας. Εγώ έχω στείλει σε πολλούς βουλευτές μήνυμα. Μου έδωσαν έναν αριθμό σε απάντηση στο ιμειλ μίλησα με μία γραμματέα ενός βουλευτή και μου είπε ότι θα το μεταφέρει στην Βουλή ως ερώτηση. Οπότε αν μπείτε όλοι στην λίστα και ζητήσετε να ανέβουν πάλι τα όρια με τροποποίηση στα 32 όπως ήταν θα κάνουμε δουλειά μάγκες.
-
Επισκέπτης
Γεια σας κι από μένα παιδιά. Κι εγώ έχω περάσει στον δεύτερο πίνακα εξωτερικός και ακούστηκε για αρχές του μήνα τα οριστικά! Πιστεύετε θα περάσουμε κι εμείς κανονικά σχολή με τη σειρά μας; Μόλις τελειώσει δηλαδή η εκπαίδευση των παιδιών από τον πρώτο πίνακα; Άκουσε κανείς τίποτα;
-
Kwstakis
Καλησπέρα αδερφέ εσύ που πέρασες με τον δεύτερο πίνακα μιας και εγώ έχω περάσει στο δεύτερο πίνακα μου κάνει εντύπωση η ερώτηση σου ….ειμαστε στον πίνακα που αναγράφει διοριστέοι,για ποιο λόγω αμφιβάλεις για το αν θα περάσεις εκπαίδευση;εγώ το έχω σαν δεδομένο
-
Επισκέπτης
Φίλε μου απλά λέω αν θα περάσουμε κανονικά γρήγορα.. μη περάσει δηλαδή κανας χρόνος και παραπάνω γι αυτό! Αν και απ' ότι βλέπω το πάνε γρήγορα!!
-
Επισκέπτης
γνωρίζει κάποιος αφού τελειώσει η εκπαίδευση εξωτερικών σε πόσο καιρό πάνε για δουλειά;
-
Admin22
Βγήκε ανακοίνωση σύμφωνα με το υπουργείο προστασίας του Πολίτη ο προγραμματισμός για το 2026, θα προσληφθούν 229 άτομα μέσω ΑΣΕΠ στα καταστήματα κράτησης.
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Alexgk, Rak95ghost και 10 επισκέπτες