Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από PetG »

Διασωστης31 έγραψε:Και μια μέρα πριν διοριστείς σε προκήρυξη ΑΣΕΠ μπορείς να κάνεις αίτηση σε άλλη, και όταν σε καλέσουν εκεί ενώ ήδη υπηρετείς στο δημόσιο, αλλάζεις υπηρεσία με μια υπεύθυνη δήλωση.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις αίτηση σε άλλη προκήρυξη για 5 χρόνια, ΑΦΟΎ διοριστείς.

Διορισμός είναι η πρώτη μέρα που πιάνεις δουλειά, οχι τα οριστικά αποτελέσματα.

https://www.especial.gr/apodoxi-diorismou-ipiretountos-upallilou-se-defteri-thesi-ti-isxuei/

Σε περίπτωση όμως που τον καλεσουνε να διοριστεί και δεν υπογράψει;

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ARN »

PetG έγραψε:Σε περίπτωση όμως που τον καλεσουνε να διοριστεί και δεν υπογράψει;

Γιατί να μην υπογράψει;

Θα υπογράψει και θα μεταπηδήσει (σύμφωνα με το άρθρο που έστειλε ο διάσωστης)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 7:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τίποτα δε γίνεται σ αυτήν την περίπτωση.Ολοι θα υπογράψουν και μόλις βγουν τα οριστικά της 9Κ, αν αποδεχτούν εκεί την πρόσληψη στέλνουν μια υπεύθυνη δήλωση στο υπουργείο και αλλάζουν στην ουσία φυλακή ή υπηρεσία (από σωφρον σε υεφκκ).

Όπως έστρωσε η κυρία Νικολάου, ας κοιμηθεί.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

ARN έγραψε:Ο λόγος που κάνουν αυτοί της 6κ είναι διότι πιστεύουν είτε ότι "ας κάνω και στην 9κ γιατι με την 6κ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει" ή πολύ απλά να αλλάξουν φυλακή.Συν τοις άλλοις πιστεύουν ότι εφόσον πετύχουν στην 9κ μπορούν να διοριστούν εκεί και να μεταπηδήσουν διότι όταν έκαναν την προκήρυξη δεν κατείχαν θέση δημοσίου.

Γενικά υπάρχει ένα αλαλούμ που και εμείς αν κάνουμε μια έρευνα και πάρουμε καμία 10 άρια εργατολογους οι μισοί θα μας πούνε μπορούν να διοριστούν οι άλλοι μισοί θα πουν πως δεν γίνεται.

Έπρεπε υπουργείο και ΑΣΕΠ να βάλουν ένα όριο... Να μην μπορούνε επιτυχών τις 6Κ να κάνουν τα χαρτιά σε ίδια προκήρυξη ή να έβγαζαν τα οριστικά και μετά από ένα μήνα να εβγαινε η 9Κ έτσι ώστε να υπέγραφαν. Τώρα βλέπω να τραβάει και αυτή η προκήρυξη 2 και βάλε χρόνια γιατί ορισμένοι ενώ δεν ήθελαν να πάνε εσωτερικοί ή δεν ήθελαν να πάνε εκτός περιοχής τους δήλωσαν και εσωτερικοί και εκτός περιοχών... Θα πληρωσουμε ολοι τις χαζομάρες τις 6Κ

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ναι έπρεπε, αλλά δεν υπάρχει σχεδιασμός. Βρίσκονται σε ταραχή στο υπουργείο. Εδω θα βγάλουν καπάκι πάλι φυλακές το 2022,256 άτομα αντί να τους κολλήσουν όλους τώρα.

Μάλλον κάποιος δικός τους δίνει για πιστοποίηση φέτος.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

Μπορείτε να συνεχίσετε να ανεβάζετε τα poll τώρα φίλοι μου... Η βάση ήταν το πρόβλημα μας... 👎👎
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Walas »

PetG έγραψε:Έπρεπε υπουργείο και ΑΣΕΠ να βάλουν ένα όριο... Να μην μπορούνε επιτυχών τις 6Κ να κάνουν τα χαρτιά σε ίδια προκήρυξη ή να έβγαζαν τα οριστικά και μετά από ένα μήνα να εβγαινε η 9Κ έτσι ώστε να υπέγραφαν. Τώρα βλέπω να τραβάει και αυτή η προκήρυξη 2 και βάλε χρόνια γιατί ορισμένοι ενώ δεν ήθελαν να πάνε εσωτερικοί ή δεν ήθελαν να πάνε εκτός περιοχής τους δήλωσαν και εσωτερικοί και εκτός περιοχών... Θα πληρωσουμε ολοι τις χαζομάρες τις 6Κ
Η προκηρηξη βγήκε για όποιον θέλει να κάνει αίτηση. Κανένας περιορισμός και σε κανέναν. Έτσι είναι το σωστό. Ο καθενας κοιτάζει το συμφέρον του. Και εσύ φίλε μου αν δεν είχες περάσει στην θέση που ήθελες θα προσπαθούσες και σε άλλη προκηρηξη. Δεν χωράνε συναισθηματισμοι όταν πρόκειται για το μέλλον σου. Δεν υπάρχει επίσης κανένας λόγος να τραβήξει δύο χρόνια η προκηρηξη. Στο μυαλό σας να έχετε το καλύτερο και όλα θα πάνε καλά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 7:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Διασωστης31 έγραψε: Ναι έπρεπε, αλλά δεν υπάρχει σχεδιασμός. Βρίσκονται σε ταραχή στο υπουργείο.Εδω θα βγάλουν καπάκι πάλι φυλακές το 2022,256 άτομα αντί να τους κολλήσουν όλους τώρα.

Μάλλον κάποιος δικός τους δίνει για πιστοποίηση φέτος.

Ναι το ξέρω αυτό όπως Επισεις ότι θα φτιάξουν και 3 καινούργιες φυλακές όπου θα χρειαστούν και εκεί άτομα

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

Walas ακούγεσαι σαν γαστρεντερολόγος που μιλάει στον ασθενή 😂😂 Ξέρουμε ότι είναι για καλό αλλά θα μπει βαθιά!
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Walas έγραψε:Η προκηρηξη βγήκε για όποιον θέλει να κάνει αίτηση. Κανένας περιορισμός και σε κανέναν. Έτσι είναι το σωστό. Ο καθενας κοιτάζει το συμφέρον του. Και εσύ φίλε μου αν δεν είχες περάσει στην θέση που ήθελες θα προσπαθούσες και σε άλλη προκηρηξη. Δεν χωράνε συναισθηματισμοι όταν πρόκειται για το μέλλον σου. Δεν υπάρχει επίσης κανένας λόγος να τραβήξει δύο χρόνια η προκηρηξη. Στο μυαλό σας να έχετε το καλύτερο και όλα θα πάνε καλά.

Εγώ φίλε μου δεν έχω κόλλημα εάν πάω εσωτερικός ή εξωτερικός... Το πρόβλημα φάνηκε στην 6Κ από την στιγμή που κάνουν τα χαρτιά στην 9Κ γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να πάνε... Εάν δεν θες να πας εσωτερικός μην το δηλώνεις όπως μην δηλώνεις και περιοχές που δεν θες να πας... Μετά από 3 χρόνια να εβγαινε η 9Κ θα έβλεπες ότι όλοι της 6Κ θα είχανε υπογράψει για διορισμό... Απλά βρήκανε πουστια να στο πω έτσι και γι'αυτό το κάνουν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 7:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Άρα εν ολίγοις, κάνουν κανονικά αιτήσεις, φυσικά ο καθένας το συμφέρον του σκέφτεται, η διαφορά είναι ότι στην 6κ θα ευνοηθούν οι της β επικουριας σε αντίθεση με τους β της 9κ, οπότε να περιμένουμε αύξηση των ΙΕΚ, προσωπικά στοχευα για έξω αλλά. Με. Αυτα τα δεδομένα που θα αλλάξουν πολλά πάω κ μέσα μια φορά σου έρχεται μόνιμη θέση.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

PetG έγραψε:Εγώ φίλε μου δεν έχω κόλλημα εάν πάω εσωτερικός ή εξωτερικός... Το πρόβλημα φάνηκε στην 6Κ από την στιγμή που κάνουν τα χαρτιά στην 9Κ γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να πάνε... Εάν δεν θες να πας εσωτερικός μην το δηλώνεις όπως μην δηλώνεις και περιοχές που δεν θες να πας... Μετά από 3 χρόνια να εβγαινε η 9Κ θα έβλεπες ότι όλοι της 6Κ θα είχανε υπογράψει για διορισμό... Απλά βρήκανε πουστια να στο πω έτσι και γι'αυτό το κάνουν

Και εγώ σου λέω πως εσύ το βλέπεις πουστια επειδή συμμετέχεις στην προκηρυξη. Άρα το βλέπεις συναισθηματικα που ειπα πιο πάνω ενώ δεν θα επρεπε. Άσε που δεν θα συμμετέχουν τόσοι πολλοί από την 6κ όσοι υπολογιζεται.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Loxias89 έγραψε:Walas ακούγεσαι σαν γαστρεντερολόγος που μιλάει στον ασθενή 😂😂 Ξέρουμε ότι είναι για καλό αλλά θα μπει βαθιά!
Κάπως έτσι 😂😂

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Άρα εν ολίγοις, κάνουν κανονικά αιτήσεις, φυσικά ο καθένας το συμφέρον του σκέφτεται, η διαφορά είναι ότι στην 6κ θα ευνοηθούν οι της β επικουριας σε αντίθεση με τους β της 9κ, οπότε να περιμένουμε αύξηση των ΙΕΚ, προσωπικά στοχευα για έξω αλλά. Με. Αυτα τα δεδομένα που θα αλλάξουν πολλά πάω κ μέσα μια φορά σου έρχεται μόνιμη θέση.

Δυστυχώς αυτό το σκεπτικό δεν το βλέπουνε στην 6Κ... Θέλουνε ντε και καλά έξω... Γι'αυτό και θα γίνει και γίνεται όλο αυτό

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Walas έγραψε:Και εγώ σου λέω πως εσύ το βλέπεις πουστια επειδή συμμετέχεις στην προκηρυξη. Άρα το βλέπεις συναισθηματικα που ειπα πιο πάνω ενώ δεν θα επρεπε. Άσε που δεν θα συμμετέχουν τόσοι πολλοί από την 6κ όσοι υπολογιζεται.

Εγώ το βλέπω σαν αδικία προς κάποια άτομα τα οποία θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τον μέλλον τους ενώ κάποιοι το έχουνε εξασφαλίσει απλά κοιτάνε τον κωλο τους

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες