Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
JohnAras
Παπατζιλικια είναι αυτά. Με 3000 μόρια πολυ δύσκολα θα μεινει κάποιος έξω. Μην πιστεύετε κανεναν.
-
Stratos
Antreas καλημέρα φίλε ναι απο Έβρο είμαι και γι'αυτό έχω αυτές τίς πληροφορίες όσοι έκαναν τα χαρτιά τους καί ήταν απλά ΔΕΑ εκεί είναι ο μεσος ορος... αν υπολογίσουμε 15 απολυτήριο + 5 δοκιμος+5 εντοπιότητα + 4 διπλοματα+ ξένες γλώσσες+πολύτεκνους τριτεκνους καί πάντα στα βάζω με ένα μικρό μέσο όρο βαθμου = 3000+++ από αυτους που ξέρω προσωπικά είναι όλοι στις 3000 εκεί γύρω δεν στα λέω τυχαία φίλε
-
JohnAras
Και ολοι αυτοί που ήταν στη προκήρυξη ειδικών φρουρών; Επειδη ξερεις 3-4 άτομα με αυτά τα μόρια δε σημαίνει ότι η βάση θα είναι τοση. Πολυτεκνοι είναι πολύ λιγοι.
-
Andreas
Στρατό από που από τον Έβρο ; Πόσοι είναι νομίζεις δεα εσυ ξέρεις απλά εγώ ξέρω πολλά άτομα που έκαναν έτσι τα χαρτιά τους... αριθμό αίτησης id δες τον αριθμό σου και θα δεις τις αιτήσεις που έγιναν !
-
JohnAras
Εγω προσωπικά γνωρίζω πολλά άτομα που έκαναν τα χαρτιά τους και κάνεις δεν εχει φτασει καν τα 3000 μορια και όλοι έχουν κάνει δόκιμοι. Η λογική επίσης λέει ότι η βάση θα είναι χαμηλά. Οι πιθανότητες να είναι μεγαλη η βάση είναι ελάχιστες. Κατά πάσα πιθανότητα η βάση θα είναι χαμηλη.
-
Stratos
Παλικάρια ούτε παπατζιλικια ούτε έχω κανένα όφελος απο αυτά που σας λέω αν παρετε ένα χαρτί καί στιλο καί κάνετε κάνα υπολογισμό θα δειτε ότι είναι περίπου έτσι οπως τα λέω.. δεν σας υπολογισα ουτε δόκιμους ειδικοδυναμιτες ούτε άτομα με μεγαλα απολυτήρια ούτε γυναίκες με 18.5 ή 19 καί ξένες γλώσσεςγ2 + δεύτερη γλώσσα β2 πολύτεκνες... εγώ σας λέω απλά οτι ή 5 μοναδες τής εντοπιότητας θα ανεβασουα πολύ την βάση μπορεί νά μήν είναι 3000 αλλά θα παίζει εκεί γύρω
-
Stratos
Εγώ προσωπικά ξέρω την αγωνία σας καί τό ενδιαφέρον πού έχετε γιατί και εγώ είμαι στην ίδια φαση με σάς και εγώ όταν έκανα τα χαρτιά μου στους ΕΦ πίστευα ότι 2540 μόρια ήμουν μεσα καί επεσα από τα συνεφσύ όταν είδα την βάση στα26200 καί εκεί τό παιχνίδι έγινε στους ΔΕΑ ΕΔ πού ειχαν5+5 μόρια καί ξέφυγαν
-
Andreas
Στρατό δεν είναι όλοι δεα το πολύ σου λέω 100 άτομα α και β κατηγορία ! Μένουν 204 θέσεις και για αυτούς που δεν είναι χαλάρωσε ! Χαμηλά θα είναι οι βάσεις γύρο στα 2500-2600
-
JohnAras
Δοκιμοι ειδικων δυναμεων δεν υπάρχουν στον Έβρο και αν υπάρχουν έχουν περάσει ειδικοί φρουροί... Και οι κοπέλες με αυτά τα απολυτηρια, πτυχία κλπ είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. Επισης πόσες είναι αυτές με αυτά τα μόρια που έχουν και το καταλληλο υψος; Ο καθένας ότι γουστάρει λέει μου φαινεται. Σε 19000 αιτήσεις στους ειδικούς φρουρούς η βάση ήταν 2500 και κατι σε πανελλαδική προκήρυξη και στον Έβρο θα είναι 3000+; Άντε οκ δινει εντοπιότητα πανω από 3000 ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ δεν πάει η βάση με ΤΙΠΟΤΑ.
-
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ
Δηλαδη σύμφωνα με τα λεγόμενα σου η βάση θα είναι μεγαλύτερη από μια πανελλαδική προκήρυξη... Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση
-
Αρκας92
Παιδιά στην προκυρηξη για τους 800 πόσο λετε να παει η βαση εχω 2100 αξίζει να το κανω;
-
ΧΡΗΣΤΟΣ
Φιλε Με 3230 στη β κατηγορια εσυ που φαινεται οτι Εχεις ασχοληθει με τα μορια
πιστευεις οτι ειμαι μεσα;
πιστευεις οτι ειμαι μεσα;
-
ΓΙΩΡΓΟΣ
Παιδια καποιος που εχει ασχοληθει πραγματικα με τα μορια μπορει να μου πει βασει για τη β κατηγορια ευχαριστω
-
NIKOS
Φιλε ποια πιστευεις θα ειναι η βαση στη β
απαντησε μου αν θελεις ευχαριστω
απαντησε μου αν θελεις ευχαριστω
-
Αρκας92
Παιδιά με 2100 μόρια αξίζει να κάνω για τους 800; υπάρχει περίπτωση να μονιμοποιηθουν αργοτερα με τα χρόνια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες