Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Φυσικά και μπορείς! Παιρνεις και παραπάνω μόρια. Σε κάθε προκήρυξη όμως αλλάζουν πράγματα... Κανείς δεν ξέρει τι θα ζήταγε αν έβγαινε κάτι, μόνο στο περίπου.
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

GR-ARMY έγραψε: Φυσικά και μπορείς! Παιρνεις και παραπάνω μόρια. Σε κάθε προκήρυξη όμως αλλάζουν πράγματα... Κανείς δεν ξέρει τι θα ζήταγε αν έβγαινε κάτι, μόνο στο περίπου.
Μάλιστα.. Οπότε ο χρόνος θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

GR-ARMY έγραψε:Φυσικά και μπορείς! Παιρνεις και παραπάνω μόρια. Σε κάθε προκήρυξη όμως αλλάζουν πράγματα... Κανείς δεν ξέρει τι θα ζήταγε αν έβγαινε κάτι, μόνο στο περίπου.

Τα παραπανω μορια δεν τα παιρνεις μονο αν εχεις υπηρετησει σαν ΟΒΑ στο μεγιστο χρονικο οριο (3 χρονια) ; Επισης στην ιστοσελιδα του στρατου, εκει που αναγραφει τους μισθους και τα επιδοματα, λεει οτι οσοι εχουν κανει 3 χρονια ΟΒΑ παιρνουν επιδομα.

Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Έχω και μια άλλη απορία ρε παιδιά. Το είχα δει που το έγραψε ένα παιδί αλλά ξέχασα να ρωτήσω. Ισχύει ότι με το χαρτί της κατάταξης θα ξέρουμε και σε ποια μονάδα θα πάμε μετά το κέντρο εκπαιδεύσεως; Είπε το γράφει στην προκυρηξη αλλά δεν είδα που.
Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Chris lok έγραψε:Έχω και μια άλλη απορία ρε παιδιά. Το είχα δει που το έγραψε ένα παιδί αλλά ξέχασα να ρωτήσω. Ισχύει ότι με το χαρτί της κατάταξης θα ξέρουμε και σε ποια μονάδα θα πάμε μετά το κέντρο εκπαιδεύσεως; Είπε το γράφει στην προκυρηξη αλλά δεν είδα που.

Η προκηρυξη αναφερει αυτο:

"6. Η ανακατάταξη ή επανακατάταξη των επιτυχόντων οπλιτών και εφέδρων (Ε∆) θα εγκριθεί µε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άµυνας. Με την ίδια απόφαση θα καθορισθεί η ηµεροµηνία και η Μονάδα της ανακατάταξης, ... "

Δεν αναφέρει εδώ ή σε κάποιο άλλο σημείο για το αν θα γνωρίζουμε που θα είναι η μετάθεση μας. Μπορει να μην το ειδα εγω (αν οντως λεει κατι τετοιο). Αν θες να το δεις από μόνος σου, αυτό είναι το επίσημο αρθρο.

αερονομος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από αερονομος »

http://www.enoplos.com/2017/05/enoplos_8.html
ετοιμαστειτε αλανιαα (για αεροπορους)
εαν αληθευει... Τουλαχιστον να ηρεμησουμε λιγο γτ βλεπω μας εχει φαει το αγχος
διαβαστε το !
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

αερονομος έγραψε: http://www.enoplos.com/2017/05/enoplos_8.html ετοιμαστειτε αλανιαα (για αεροπορους) εαν αληθευει... Τουλαχιστον να ηρεμησουμε λιγο γτ βλεπω μας εχει φαει το αγχος διαβαστε το !
Τι έγινε ρε παιδιά; Τελικά μόνο 160 αιτήσεις;
αερονομος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

170 ισως επιλεχθηκαν η τοσες ηταν οι αιτησεις δεν ξερω θα δειξει... απο οτι εχω ακουσει υπερκαληφθηκαν σε καποιες ειδηκοτητες οι αιτησεις πχ οδηγους κλπ...
Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Chris lok έγραψε:
αερονομος έγραψε: http://www.enoplos.com/2017/05/enoplos_8.html ετοιμαστειτε αλανιαα (για αεροπορους) εαν αληθευει... Τουλαχιστον να ηρεμησουμε λιγο γτ βλεπω μας εχει φαει το αγχος διαβαστε το !
Τι έγινε ρε παιδιά; Τελικά μόνο 160 αιτήσεις;

170* Και λογικα εννοει οτι κοπηκαν ατομα. Γιατι ολοι οι αεροποροι μου λεγαν οτι δηλωσαν 300+ ατομα.

Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Ρε παιδιά είναι έγκυρο τ enoplos;Μόνο 170 λίγες μου φαίνονται οι θέσεις, γιατί όλοι έλεγαν ότι ειχαν υπερκαλυφθεί και για αυτό δεν δόθηκε παράταση.Πάντως μακάρι να είναι έτσι, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα μπουμε όλοι και δεν θα μείνει κανείς με το παράπονο της απόρριψης.

Υ. Γ. Κάποιος είχε πει εδώ με πληροφορίες ανωθεν"ΓΕΑ" ότι ήταν καμιά 400αρα οι αιτήσεις, δεν γίνεται όλοι αυτοί να κόπηκαν στις εξετάσεις... Κάποιο λάκκο έχει η δουλειά ή

Κάποιος παίζει με την ανυπομονησία μας...

SpiLHAF

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SpiLHAF »

Εδώ βλέπουμε όμως πως έχει σαν ημερομηνία την 29η Μαΐου, η προκήρυξη έλεγε πως όσοι είναι θα καταταγουν με την εκπαιδευτική σειρά η οποία για αεροπορία είναι στις 15 Μαΐου.. Τελικά τι μπορεί να ισχύει μάλλον θα το μάθουμε όταν μας ειδοποιήσουν..
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Προσωπικά την συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν την γνωρίζω. Ωστόσο την στιγμή που λένε οι αιτήσεις ηταν κοντά στις 400 είναι απίθανο να κόπηκαν τόσα άτομα στις εξετάσεις που μεταξύ μας δεν ηταν κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης οι προκύρηξεις σημειώνουν ότι οι ΟΒΑ θα μπούμε μαζί με τις σειρές δηλαδή μέχρι τις 15 Μαΐου. Πάντως αν όντως μας πάρουν με αυτή την σειρά έπρεπε να μας είχαν ειδοποιήσει ηδη για να είχαμε τακτοποιησει το ζήτημα της διαμονής στο μέρος που θα μας στείλουν. Τώρα το τι θα γίνει μόνο αυτοί από μέσα το ξέρουν...
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Πάντως για το εν λόγο site έριξα μια ματιά στις ειδήσεις-αναρτήσεις και είναι σωστές όχι ψευδείς. Τους έστειλα e-mail και μου είπαν ότι η πληροφορία είναι απόλυτα ΣΟΒΑΡΗ και έγκυρη. Μου είπαν δεν είναι αστεία και ότι θα ενημερωθούμε άμεσα όλοι. Εγώ πάντως έστειλα και σε γνωστό στρατιωτικό site την είδηση ώστε να ελέγξουν αν είναι βασιμη ή όχι η πληροφορία.

Όπως και να το πάρει κανείς δεν γίνεται ρε παιδιά να τα έβγαλαν από το κεφάλι τους όλα αυτά με τέτοιες λεπτομέρειες μόνο και μόνο για ένα κλικ...

αερονομος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Παιδια δεν νομιζω να μπουμε 15 μαιου ειναι πολυ κοντα μιλαμε για την ερχομενη δευτερα μου φαινεται δυσκολο να μιλαμε για τοσο γρηγορα χωρις καμια ενημερωση δεν προλαβαινουμε
αν θυμαστε καλα η προκυρηξη ειχε παρει παραταση απο την στιγμη που πηρε παραταση αναμενομενο μου φαινεται να πανε παραπισω και Τα αποτελεσματα... Και μην ξεχνιομαστε μιλαμε για ελληνικο δημοσιο !
Aeronomos OBA

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Aeronomos OBA »

Παίδες το 29/5 στέκει και λογικά τότε θα μπούμε και θα πάρουμε φ. Π. Την ημέρα της ορκωμοσίας της σειράς του Μαΐου. Λογικά διαδικαστικά θα ναι όλα. Ταυτότητες, ρουχισμός, ενημέρωση. Στην ουσία 4 μέρες είναι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες