Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από kwsthsnba21 »

Φίλε μου AlexG7 καταλαβαίνεις ότι Εάν κάποιος βρίσκεται σε ειδική κατηγορία και έχει δηλώσει την κατηγορία. π. χ. Πολυτεκνία εάν δεν πιάνει ούτε τα μόρια των πολυτέκνων που ειναι χαμηλότερα απο την γενική σειρά αυτομάτως δεν περνάει... δηλαδή και να διεκδικεί θέση στην γενική σειρά εφόσον δεν πιάνει τα 15.500 που ειναι στην κατηγορία των πολυτέκνων πως θα πιάσει την γενική σειρά που έχει 16.500...
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

kwsthsnba21 έγραψε:Φίλε μου AlexG7 καταλαβαίνεις ότι Εάν κάποιος βρίσκεται σε ειδική κατηγορία και έχει δηλώσει την κατηγορία. Π. Χ. Πολυτεκνία εάν δεν πιάνει ούτε τα μόρια των πολυτέκνων που ειναι χαμηλότερα απο την γενική σειρά αυτομάτως δεν περνάει... Δηλαδή και να διεκδικεί θέση στην γενική σειρά εφόσον δεν πιάνει τα 15.500 που ειναι στην κατηγορία των πολυτέκνων πως θα πιάσει την γενική σειρά που έχει 16.500...

ναι υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις αλλα απ[ο την αλλαη υπαρχουν και καποια ατομα που αν και ανηκουν σε ειδικη κατηγορια πιανουν την γενικη σειρα και τρωνε θεσεις απο αλλους που δεν εχουν ειδικη κατηγορια. Αυτα ειναι καποια κενα που...

kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δεν αντιλέγω φίλε marsupilami... υπάρχουν και κάποιες αδυναμίες ή αν το θες λάθη του συστήματος...
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

AlexG7 έγραψε:Εμένα αυτο που μου τη δινει ειναι οτι οσοι ειναι ειδικη κατηγορια δε διαγωνιζονται μονο για τις θεσεις στη κατηγορια τους αλλα και στη γενικη σειρα. Δλδ ενας πολυτεκνος αν δεν πιασει τη βαση της γενικης κατηγοριας τοτε μονο πηγαινει στο 4% ή οσο ειναι για τους πολυτεκνους. Με λιγα λογια αυτοι που δεν ανηκουν σε ειδικη κατηγορια διαγωνιζονται ας πουμε για 170 θεσεις που ειναι στη γενικη σειρα. Ενας πολυτεκνος διαγωνιζεται για αυτες τις ιδιες 170 θεσεις και αν δεν τη πιασει τοτε συνεχιζει και διαγωνιζεται για τις 30 ας πουμε θεσεις πολυτεκνων.

WTF; Δλδ γι αυτον υπαρχουν 200 θεσεις συνολικα να διαγωνιστει ενω για καποιον που δεν ανηκει σε ειδικη κατηγορια μονο 170. Αυτο ειναι το αδικο

Θα επρεπε οταν κανεις τη δηλωση για τις πανελλαδικες να πρεπει να αποφασισεις με ποια κατηγορια θα δωσεις εφοσον ανηκεις σε πανω απο μία. Αυτο γινεται και σε ολες τις προκηρυξεις γενικα. Στις πανελλαδικες ομως οχι. Ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες AlexG7 αλλα η αληθεια ποναει δεν αρεσει σε αυτους που ευνοουνται να λεγονται τετοια λογια

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

kwsthsnba21 έγραψε:Τρέλα πουλάς εσυ μάλλον... Μιλάμε για 1000μορια... Διαγωνίζεσαι την γενική σειρά δεν σε αφορά η κατηγορία των πολυτέκνων... Απο ότι κατάλαβα σε έχει πειράξει που δεν πέρασες... Ασε την επανάσταση και το χτυπάς το σύστημα άλλη μέρα... Φιλαρακι.
Αν ψαξεις τις δηλωσεις μου απο το παρελθον θα δεις ποσα μορια εχω βγαλει και θα κρινεις εσυ αν περναω η οχι Εδω μεσα στο φορουμ αν θα δεις και ως πιο καινουργιος κατα πολυ απο εμενα Που εισαι δεν κανουμε προσωπικες επιθεσεις σε αλλους αλλα αναδεικνειουμε τα λαθη και τις αδικιες του συστηματος ! Αν σου αρεσει εχε καλως αν οχι τοτε να γραφεις πιο ηρεμα και να μην εισαι επιθετικος απεναντι στους αλλους Και παλι σου ξαναλεω μην μας πουλας τρελλα γιατι και εσυ ο ιδιος κατα βαθος γνωριζεις οτι μια μεριδα υποψηφιων ειναι πιο ευνοημενοι απο τους υπολοιπους ! Εμεις δεν κατεβηκαμε απο αλλο πλανητη μεσα στην πιατσα ζουμε και εχουμε και γνωση και εμπειρια να κρινουμε καποια πραγματα και Διακρινουμε αν ειναι σωστα η οχι
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

marsupilami έγραψε:
kwsthsnba21 έγραψε:Φίλε μου AlexG7 καταλαβαίνεις ότι Εάν κάποιος βρίσκεται σε ειδική κατηγορία και έχει δηλώσει την κατηγορία. Π. Χ. Πολυτεκνία εάν δεν πιάνει ούτε τα μόρια των πολυτέκνων που ειναι χαμηλότερα απο την γενική σειρά αυτομάτως δεν περνάει... Δηλαδή και να διεκδικεί θέση στην γενική σειρά εφόσον δεν πιάνει τα 15.500 που ειναι στην κατηγορία των πολυτέκνων πως θα πιάσει την γενική σειρά που έχει 16.500...

ναι υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις αλλα απ[ο την αλλαη υπαρχουν και καποια ατομα που αν και ανηκουν σε ειδικη κατηγορια πιανουν την γενικη σειρα και τρωνε θεσεις απο αλλους που δεν εχουν ειδικη κατηγορια. Αυτα ειναι καποια κενα που...

Ετσι marsupilami πεστα Και εσυ ετσι ακριβως ειναι ! Ειπαμε Ελλαδισταν !
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Tzitzikakos ούτε καμιά προσωπική επίθεση σου έκανα και ούτε νομίζω ότι θα βοηθήσει να ψάξω σε όλη τη συζήτηση ποσα μορια έχεις βγάλει... όσο για το αν είμαι νέος στο φόρουμ δεν νομίζω ότι έχει καποια σημασία... τωρα για τις ειδικές κατηγορίες εγω ειμαι τέκνο θανούντος αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας και ένεκα αυτής και δυστυχώς για κάποιον ανεξήγητο λόγο συμπεριλαμβάνομαι στους πολύτεκνους... εγω λοιπόν άμα όπως λες πρέπει να καταργηθούν που να πάω; στη γενική σειρά γιατί εκεί κοντεύω.
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από AlexG7 »

Το ξερω οτι αμα δε πιασει την πολυτεκνων δε πιανει ουτε τη γενικη. Αλλου ηθελα να να καταληξω. Αν ενας πολυτεκνος πιασει την βαση της γενικης σειρας θα μπει εκει και τρωει τη θεση απο καποιον που ηταν μονο γενικη σειρα ενω αυτος (ο πολυτεκνος) ειχε καβατζα και τη θεσουλα απο τους πολυτεκνους σε περιπτωση που δεν επιανε τη γενικη. Εκει πιστευω ειναι αδικο. Θα επρεπε να διαλεγεις αν θα διαγωνιζεσαι για τις Χ θεσεις γενικη σειρα ή για τις Υ θεσεις (πολυ λιγοτερες) μονο για πολυτεκνους (επισης πολλοι λιγοτεροι υποψηφιοι σ αυτη τη κατηγορια). Οχι ολα μεσα
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Αλήθεια αυτό δεν το γνωρίζω... δηλαδη το εάν κάποιος είναι πολύτεκνος και μπορεί να είναι και στην γενική σειρά αυτό μου φαίνεται έτσι όπως μου το λες άδικο και σε μένα... επειδή όμως δεν γνωρίζω αν όντως ισχύει καλύτερα να μην πάρω θέση... ξαναλέω εάν ειναι ετσι όπως τα λες ναι όντως ειναι άδικο...
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από AlexG7 »

Ετσι ειναι, οχι μονο με τους πολυτεκνους αλλα με ολες τις ειδικες κατηγοριες. Αν δεν πιασουν την βαση της γενικης σειρας τοτε συνεχιζουν για τις "ειδικες" θεσεις
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

AlexG7 έγραψε:Ετσι ειναι, οχι μονο με τους πολυτεκνους αλλα με ολες τις ειδικες κατηγοριες. Αν δεν πιασουν την βαση της γενικης σειρας τοτε συνεχιζουν για τις "ειδικες" θεσεις
Noμοι και τερτιπια του ΠΑΣΟΚ που τους ειχε καθιερωσει για να παιρνουν ψηφους και δυστυχως εχουν μεινει και χωριζουν τους υποψηφιους σε εξυπνους και σε κοροιδα. Που ειναι η ισοτημια; Στην προσβαση για την Ακαδημαικη εκπαιδευση που ειναι η εισαγωγη στην ανωτερη και ανωτατη εκπαιδευση δεν πρεπει ολοι να εχουν τις ιδιες ευκαιριες; Δεν ειναι παρανομο αυτο; Ο ενας να διαγωνιζετε σε μια προκυρηξη 250 ατομων για 180 θεσεις και ο αλλος και για τις 250; Σε ποια χωρα της ευρωπης συμβαινει κατι τετοιο; Το καλοκαιρι φιλοξενουσα κατι φιλους απο την αυστρια χωρα μελος τις ευρωπαικης ενωσης και συζητουσα μαζι τους γιατι και αυτοι ηταν μαθητες αυτη την γελοιοτητα που συμβαινει εδω. Οι ανθρωποι κουφαθηκαν μολις τους το ειπα και γελουσαν. Μαλιστα μου ειπαν οτι τετοιοι διαχωρισμοι δεν υπαρχουν σε καμια χωρα της ευρωπαικης ενωσης γιατι του ενος ο πατερας δουλευει στις βρυξελες στην ευρωπαικη ενωση και τα ξερει αυτα Και αν καποιος προσφυγει στο ευρωπαικο δικαστηριο θα δικαιωθει. Η μονη κατηγορια που υπαρχει σε αυτους ειναι μονο οταν ενα παιδι ειναι ορφανο και απο τους δυο γονεις εχει μπονους για να μπει στο δημοσιο ως ειδικη κατηγορια.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

kwsthsnba21 έγραψε:Αλήθεια αυτό δεν το γνωρίζω... Δηλαδη το εάν κάποιος είναι πολύτεκνος και μπορεί να είναι και στην γενική σειρά αυτό μου φαίνεται έτσι όπως μου το λες άδικο και σε μένα... Επειδή όμως δεν γνωρίζω αν όντως ισχύει καλύτερα να μην πάρω θέση... Ξαναλέω εάν ειναι ετσι όπως τα λες ναι όντως ειναι άδικο...
Τωρα μιλας σωστα και ωριμα !
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από wolver »

Εγω το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οι λιγες θεσεις αν επαιρναν τοσα ατομα οσα επρεπε δεν θα υπηρχε καμια γκρινια πιστεψτε με! Αλλα ποτε δεν βλεπουμε το πραγματικο προβλημα και στο τελος καταληγουμε να τσακωνομαστε μεταξυ μας και καποιοι αλλοι να μας γκρεμιζουν τα ονειρα δινοντας 250 θεσεις αυτο εχω να πω εγω!
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από AlexG7 »

Ρε φιλε, οι θεσεις ειναι λιγες γενικα, οι θεσεις για τις ειδικες κατηγοριες πανε με ποσοστο, δεν ειναι στανταρ νουμερο. Αν επαιρνε 2500 ατομα, απο αυτα τα 200 ξερω γω θα ηταν πολυτεκνοι. Ε θα εμπαιναν ολοι οι πολυτεκνοι που θα ενδιαφεροντουσαν για αστυνομια με λευκη κολλα.WTF; Αυτο θα ηταν δικαιο?
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από wolver »

Δεν λεω οτι ειναι δικαιο! Αλλα σε ενα τετοιο κρατος που ζουμε το οποιο δεν μπορει να προσφερει τα βασικα ας μπορει τουλαχιστον να δινει ενα μπονους στα παιδια τον πολυτεκνων οικογενειων τωρα το αν θα μπαιναν με λευκη κολλα δεν μπορεις να το ξερεις και εξαρταται και το τι θεωρεις εσυ λευκη κολλα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες