Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 27
Omega φίλε μου να ξέρεις οτι τα τεε που έβγαλα και εγώ ήμουν ο δεύτερος καλύτερος μαθητής στην τάξη με απολυτήριο 16,5.Συνήθως τα παιδιά που πήγαιναν τεε δεν πήγαιναν για Απολυτήριο παρα μόνο να βγάλουν μία τέχνη για να Βγουν Στην Αγορά Εργασίας!
Όσο για το επάλ πλέον είναι το ίδιο δύσκολο με το Ενιαίο Λύκειο...
Και κάτι τελευταίο τα Μεγάλα Απολυτήρια ΤΕΕ Απορροφήθηκαν στις προηγούμενες Τρεις Προκηρύξεις!
Εγώ με 16,5 απολυτήριο και Ε. Δ και Διπλώματα απο ΕΦ έμεινα για 32 άτομα εκτός όπως Εξελίχθηκαν Τα πράγματα...
Συγνώμη για το off topic αλλα τα έγραψα για να καταλάβουμε λίγο τι θα παίζει με τα μόρια!
Και κάτι τελευταίο τα Μεγάλα Απολυτήρια ΤΕΕ Απορροφήθηκαν στις προηγούμενες Τρεις Προκηρύξεις!
Εγώ με 16,5 απολυτήριο και Ε. Δ και Διπλώματα απο ΕΦ έμεινα για 32 άτομα εκτός όπως Εξελίχθηκαν Τα πράγματα...
Συγνώμη για το off topic αλλα τα έγραψα για να καταλάβουμε λίγο τι θα παίζει με τα μόρια!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Σ αυτές τις Προκυρήξεις τίποτα δεν είναι λογικό. Δεν πάμε με τη λογική. Πάμε βάση αποτελεσμάτων. Και μην ειρωνεύεσαι γιατί θα έχεις τις συνέπειεςπολίτης 1 έγραψε:mak έγραψε:OMEGA μην απογοητεύεις τον κόσμο και Με αυτές οι αναλύσεις που κάνεις είσαι εκτός θέματος. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στα αθλήματα.
κοίτα ότι η βάση στη β θα είναι πάνω απο 2200 είναι απολύτως λογικό...
τι να μη απογοητεύει το κόσμο... Το φόρουμ τι είναι για να Χαϊδεύουμε Αυτιά;
η βαση θα είναι 1500 στη β όλοι επιτυχόντες θα Ήμαστε Άντε να γιορτάσουμε τώρα...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Πηρα τηλ και επιτελους μου απαντησανε σημερα αναφορικα με την κατηγορια Γ/1 ισχυει κανονικα σαν κατηγορια Γ και μοριοδοτητε σε οποιαδηποτε προκηρυξη που λεει Γ και ανω. ΄)
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Λοχίας - Έφεδρος
OMEGA έγραψε:Πηρα τηλ και επιτελους μου απαντησανε σημερα αναφορικα με την κατηγορια Γ/1 ισχυει κανονικα σαν κατηγορια Γ και μοριοδοτητε σε οποιαδηποτε προκηρυξη που λεει Γ και ανω. ΄)
ωραιος ;-)
Εγώ πάντως στην προκήρυξη για τους 4000 είδα και άτομο με 12 απολυτήριο να είναι επιτυχών! Οπότε ας περιμένουμε.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
PanosGreen έγραψε:Omega φίλε μου να ξέρεις οτι τα τεε που έβγαλα και εγώ ήμουν ο δεύτερος καλύτερος μαθητής στην τάξη με απολυτήριο 16,5.Συνήθως τα παιδιά που πήγαιναν τεε δεν πήγαιναν για Απολυτήριο παρα μόνο να βγάλουν μία τέχνη για να Βγουν Στην Αγορά Εργασίας!
μακαρι να ειναι οπως τα λες αλλα δεν πιστευω...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Krios87 έγραψε:Εγώ πάντως στην προκήρυξη για τους 4000 είδα και άτομο με 12 απολυτήριο να είναι επιτυχών! Οπότε ας περιμένουμε.
ειχα ενα φιλο που περασε με 11 ... Εβαλε βυσματακι ομως. Τα βυσματα παντα θα υπαρχουν. Στην ελλαδα ζουμε.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Υπομονή και θα δείξει όσο για την δική μου εκτίμηση πιστεύω όπως τα βλέπω τα πράγματα για β' κατηγορία 2190 με 2210 βάση όσο για το πού θα βγεί στο τέλος εκτίμηση μου είναι οτι μέχρι το 2150 και πάνω έχουν ελπίδες... (λόγο του οτι θα κοπούν πολλοί στα αγωνίσματα και τα σχετικά)
Θα είναι και πολλές γυναίκες υποψήφιες που αποκλείεται να εχουν πάνω από 1900 μόρια, οπότε αν η βάση είναι πάνω από 2200 ή 2100 όπως ακούγεται είναι ήδη κομμένες. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Το παράκανε λίγο όμως ε; Απορώ πώς και τον κάλεσαν. Αλλά είπαμε στην Ελλάδα ζούμε!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Krios87 έγραψε:Θα είναι και πολλές γυναίκες υποψήφιες που αποκλείεται να εχουν πάνω από 1900 μόρια, οπότε αν η βάση είναι πάνω από 2200 ή 2100 όπως ακούγεται είναι ήδη κομμένες. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Γυναίκες δεν υπάρχει περίπτωση να μπούν σε αυτή την Προκήρυξη όπως καταλάβατε αυτό που ψάχνουν είναι Ε. Δ. Και γι αυτό και το lower πχ δεν πιάνει τπτ απο μόρια
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Krios87 έγραψε:Θα είναι και πολλές γυναίκες υποψήφιες που αποκλείεται να εχουν πάνω από 1900 μόρια, οπότε αν η βάση είναι πάνω από 2200 ή 2100 όπως ακούγεται είναι ήδη κομμένες. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.
τι σημαινει αυτο; Θα πρεπει να κατεβασουν την βαση για να μπουν γυναικες ;
χαχα
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
PanosGreen έγραψε:Krios87 έγραψε:Θα είναι και πολλές γυναίκες υποψήφιες που αποκλείεται να εχουν πάνω από 1900 μόρια, οπότε αν η βάση είναι πάνω από 2200 ή 2100 όπως ακούγεται είναι ήδη κομμένες. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Γυναίκες δεν υπάρχει περίπτωση να μπούν σε αυτή την Προκήρυξη όπως καταλάβατε αυτό που ψάχνουν είναι Ε. Δ. Και γι αυτό και το lower πχ δεν πιάνει τπτ απο μόρια
advance 50 μορια ειναι δυνατον; Ελπιζω στους Ε. Φ να μην αλαξει αυτο π δινει 200 μορια οσοι εχουν advance
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Τώρα που το σκέφτομαι γυναίκα (για β' Κατηγορία Μιλάω πάντα) με απολυτήριο 20 και Δίπλωμα Μηχανής και Ecdl μαζεύει 2100... Αν έχει advance 2150 αν έχει prof 2200 με το απόλυτο! -)
Οι γυναίκες σίγουρα θα έχουν θέμα με τα αθλήματα, εκτός κι αν είναι τόσο καλά γυμνασμένες. Είπα το προηγούμενο γιατί όταν πήγα για τα χαρτιά μου είδα πολλές υποψήφιες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες