Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Μαγκες μολις με καλεσαν να παω να δηλωσω σχολη προτιμησης!
Ναι καλα
μολις με καλεσαν να παω να δηλωσω σχολη προτιμησης και μενα!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Και εμενα με πηραν να παω να γραψω υπευθυνη δηλωση για σχολη προτιμησης... Αυριο πρωι θα σας πω νεοτερα γιατι τωρα δεν παιζει να παω.
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
respect έγραψε:μολις με καλεσαν να παω να δηλωσω σχολη προτιμησης και μενα!
καλά αν είναι μετά πες μας ποιές σε ποιές σχολές είναι να πάμε τελικά. Να δούμε είναι κομοτηνή, ξάνθη και διδυμότειχο όπως ακούγεται
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Μολις καλεσαν και εμενα απο Α. Τ. Κατερινης αυριο στις 11 αλλα δεν ειπαν το γιατι.
geral έγραψε:respect έγραψε:μολις με καλεσαν να παω να δηλωσω σχολη προτιμησης και μενα!
καλά αν είναι μετά πες μας ποιές σε ποιές σχολές είναι να πάμε τελικά. Να δούμε είναι κομοτηνή, ξάνθη και διδυμότειχο όπως ακούγεται
Σωστός ο φίλος ας μας πείτε και τα ονόματα... Αν και αυτά τα 3 πιστεύω και εγώ πως θα είναι...
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
Παιδια μολις με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν αυριο 11 η ωρα το πρωι να ειμαι μαζι με τον panzo4 στο ΑΤ κατερινης για να δωσει αυτος αποτυπωματα και μετα και οι δυο μας να συμπληρωσουμε μια υπευθηνη δηλωση... Αλλα δν μου ειπαν τι θα γραφει...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Παιδια εγω μολις γυρισα απο το τμημα που ημουν για αποτυπωματα και μου ειπαν αυριο 10 η ωρα να ειμαι εκει με την ταυτοτητα μου για να δηλωσω σχολη προτημησης... Ρωτησα ποιοες ειναι και μου ειπαν ξανθη κομοτηνη... Δν μου ανεφεραν κατι για διδιμοτοιχο...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
αδερφε μαζι θα ειμαστε μην αγχωνεσαι καθολου... Απλα εγω με τον Παντζο4 θα παμε πιο πριν να δωσει αποτυπωματα...zarkasterd έγραψε:Μολις καλεσαν και εμενα απο Α. Τ. Κατερινης αυριο στις 11 αλλα δεν ειπαν το γιατι.
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
35M.K 310 lele έγραψε:αδερφε μαζι θα ειμαστε μην αγχωνεσαι καθολου... Απλα εγω με τον Παντζο4 θα παμε πιο πριν να δωσει αποτυπωματα...zarkasterd έγραψε:Μολις καλεσαν και εμενα απο Α. Τ. Κατερινης αυριο στις 11 αλλα δεν ειπαν το γιατι.
δεν αγχωνομαι δεν το σηκωσα εγω γιαυτο δεν ειπαν. Ελειπα οταν πηραν. Εσεις ολα ενταξει εχετε καποιο προβλημα;
Αύριο θα πάμε για δήλωση σχολών και από βδομάδα μέσα στις σχολές. Μας το είπαν από την αστυνομική διεύθυνση πριν λίγο.
- geral
- Αρχιλοχίας
35M.K 310 lele έγραψε:αδερφε μαζι θα ειμαστε μην αγχωνεσαι καθολου... Απλα εγω με τον Παντζο4 θα παμε πιο πριν να δωσει αποτυπωματα...zarkasterd έγραψε:Μολις καλεσαν και εμενα απο Α. Τ. Κατερινης αυριο στις 11 αλλα δεν ειπαν το γιατι.
Τον κάλεσαν τελικά τον pantzo; Έχει καταντήσει ταινία του Αγγελόπουλου

Και εγώ φευγω τωρα για τμήμα για να δηλoσω σχολή. Μολις ερθώ θα σας πω τι εμαθα.
- geral
- Αρχιλοχίας
Όποιος πηγαίνει να ρωτάει και το πότε θα μπούμε περίπου στις σχολές για να πάρουμε κάποια επιπλέον πληροφορία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες