Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
Έχω πάρει 1 χρόνο αναβολή. Επιθυμώ άλλη μία ετήσια φίλε.
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
Πρέπει να βρισκόμαστε όλοι 7:30 εκεί ή μπορούμε να έρθουμε και αργότερα κατά τις 10:00-11:00; Ή δεν θα μας το επιτρέψουν;
Απλά αν πας αργότερα, ίσως να μην προλάβεις να πάρεις σειρά, νούμερο κτλ. Φαντάσου 7:30 μπορεί να έχει ήδη 100 άτομα... Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
Αν είσαι για αναβολή, θα πάρεις 6 ή 12 μήνες και χωρίς χαρτί (κατά 90%)
Αν είσαι για αναβολή, θα πάρεις 6 ή 12 μήνες και χωρίς χαρτί (κατά 90%)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 34
BigSoldier έγραψε:Πρέπει να βρισκόμαστε όλοι 7:30 εκεί ή μπορούμε να έρθουμε και αργότερα κατά τις 10:00-11:00; Ή δεν θα μας το επιτρέψουν;
να πας απο πιο νωρις. Οσο πλησιαζουν μερες καταξης ο κοσμος αυξανεται εκθετικα.06.00 να σαι εκει θα ελεγα.
Ειναι μερες καταταξης ατομων με αναβολη υγειας, δλδ μια εβδομαδα νωριτερα απο την κανονικη ΕΣΣΟ. Ισως εχει κοσμο αλλα οχι τον χαμο που μπορει να συναντησατε οταν πηγατε την πρωτη φορα. Το λεω καθως αυτες τις μερες θα παω για τριτη φορα και απαλλαγη.1η φορα ηταν χαος(κανονικη ΕΣΣΟ),2η φορα μπηκα-βγηκα αερα (ΕΣΣΟ αναβολης υγειας, μια εβδομαδα νωριτερα δλδ απο τους κανονικους). Πιστευω μεχρι 8.30-9.00 ειναι καλο να παει καποιος. Οσο πιο νωρις πας, τοσο πιο νωρις τελειωνεις
Liapunov13 έγραψε:BigSoldier έγραψε:Πρέπει να βρισκόμαστε όλοι 7:30 εκεί ή μπορούμε να έρθουμε και αργότερα κατά τις 10:00-11:00; Ή δεν θα μας το επιτρέψουν;
να πας απο πιο νωρις. Οσο πλησιαζουν μερες καταξης ο κοσμος αυξανεται εκθετικα.06.00 να σαι εκει θα ελεγα.
ότι ώρα και να πας μόλις μπεις μέσα φτιάχνεται η σειρα δηλαδη απο 7 και μετά. Εγω περσυ είχα πάει απο τις 4 και τελικά τελειώσαμε μετά απο πολύ φωνή και πανικό στις 4 το απόγευμα. Εκατσαν παραπάνω μόνο και μόνο να μη γινει κανα σκηνικό πιστεύω. Αρα φέτος με τις παραπάνω ΕΣΣΟ πιστεύω δε θα έχει τα περσινά χάλια. Αλλά θα κινηθεί όπως και σήμερα.
Ναι, Φρουραρχείο ΑθηνώνBigSoldier έγραψε:Φίλε Πέτρο στο Φρουραρχείο Αθηνών αυτά;
Καλησπέρα. Ερώτηση γιατί κάπου αναφέρθηκε.
Παραμένει η διαδικασία όπως παλιά;
Φρουραχειο για τα βασικά μετά χαρτί για Ρουφ ( αν προλάβεις την ίδια μέρα) και μετά από 20μερες ένα μήνα ραντεβού για 401;
Φρουραχειο για τα βασικά μετά χαρτί για Ρουφ ( αν προλάβεις την ίδια μέρα) και μετά από 20μερες ένα μήνα ραντεβού για 401;
Καλησπερα. Εκανα την διαδικασια μεσω Φρουραρχειου σημερα. Κοσμος ετσι και ετσι. Περιπου 165 ατομα αν ακουσα καλα. Εισοδος με συνοδο μονο αν υπαρχει προβλημα, αν εξηγησεις καταλαβαινουν παντως. Αναμονη αναμονη και μετα μεσα, δλδ εξω σε ενα αντισκοινο. Γιατρος ποτε ετσι ποτε αλλιως. Εμενα με ρωτησε μονο αν παιρνω φαρμακα και ποια και τιποτα αλλο. Ειχα βεβαια γνωματευσεις χρονων μαζι με τις φετινες οποτε δεν ηταν και πολλα να ερωτηθουν. Σε αλλα παιδια ρωταγε και αλλα οπως πως εισαι, αν ασχολεισαι με κατι, τι αναβολη θες κλπ. Γενικα ομως εξυπηρετικος ανθρωπος που σε βοηθαγε και σου εξηγουσε. Ολα αυτα φυσικα στο ποδι και ο ενας μετα τον αλλον, οχι οπως παλια μεσα στο κτιριο κλπ. Διαδικαστικα κλπ ολα εκει επιτοπου με γρηγορη γενικα κινηση. Καταθεση ολων των χαρτιων που μαζευουμε εκει στους ανθρωπους της Στρατολογιας διπλα απο την πύλη και τελος. Ευτυχως αυτο διευκολυνει ακομα πιο πολυ την ολη διαδικασια καθως δεν χρειαζεται να πας στο Ρουφ. Πηγα αργα περιπου 9 παρα και στις 12 ειχα ηδη φυγει. Αναμονη για email τωρα που θα ενημερωνει για την τελικη επιτροπή απαλλαγων σε περιπου ενα μηνα απο τωρα. Αυτα απο Αθηνα για σημερα. Υπομονη, τα χαρτια σας και τις γνωματευσεις σας και δεν θα εχετε κανενα θεμα. Ολοι εκει εξυπηρετικοι και ευγενεστατοι.
Manos έγραψε:Καλησπέρα.Ερώτηση γιατί κάπου αναφέρθηκε.
Φρουραχειο για τα βασικά μετά χαρτί για Ρουφ (αν προλάβεις την ίδια μέρα) και μετά από 20μερες ένα μήνα ραντεβού για 401;
Έχουν φέρει στρατολόγο στο Φρουραρχείο από το Ρουφ οπότε στο τέλος παραδίδεις εκεί όλα τα χαρτιά σου δεν πας Ρουφ.
Καλησπέρα. Ετοιμάζομαι κι εγώ για την οριστική απαλλαγή, έπειτα από 24μηνη αναβολή λόγω υγείας (ψυχολογικά προβλήματα με κατά καιρούς φαρμακευτική αγωγή).
Θα ακολουθήσω ξανά τη διαδικασία μέσω Φρουαρχείου Αθηνών. Απ' ότι κατάλαβα θα γλυτώσουμε το δρομολόγιο προς Ρουφ. Κάποιος που να πήγε σήμερα εκεί μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ίσχυσε το ίδιο και σήμερα;
Χρειαζόμαστε κάτι άλλο πέραν από Ταυτότητα, Χαρτί Κλήτευσης (εκτυπωμένο μέσω επίσημης ιστοσελίδας), γνωμάτευση ιατρού και μάσκα προστασίας;
Διαδικασία μέσω 401 υπάρχει τελικά ή ισχύει η φήμη που έγραψε ένα μέλος στην προηγούμενη σελίδα πως δεν θα υπάρξει επίσκεψη στην επιτροπή απαλλαγών λόγω κορονοϊού;
Κάποια συμβουλή ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων;
Θα ακολουθήσω ξανά τη διαδικασία μέσω Φρουαρχείου Αθηνών. Απ' ότι κατάλαβα θα γλυτώσουμε το δρομολόγιο προς Ρουφ. Κάποιος που να πήγε σήμερα εκεί μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ίσχυσε το ίδιο και σήμερα;
Χρειαζόμαστε κάτι άλλο πέραν από Ταυτότητα, Χαρτί Κλήτευσης (εκτυπωμένο μέσω επίσημης ιστοσελίδας), γνωμάτευση ιατρού και μάσκα προστασίας;
Διαδικασία μέσω 401 υπάρχει τελικά ή ισχύει η φήμη που έγραψε ένα μέλος στην προηγούμενη σελίδα πως δεν θα υπάρξει επίσκεψη στην επιτροπή απαλλαγών λόγω κορονοϊού;
Meg έγραψε:Καλησπέρα. Ετοιμάζομαι κι εγώ για την οριστική απαλλαγή, έπειτα από 24μηνη αναβολή λόγω υγείας (ψυχολογικά προβλήματα με κατά καιρούς φαρμακευτική αγωγή).
1) Ναι δεν χρειάζεται να πας Ρουφ
2) Με αυτά κομπλέ είσαι
3) Κανονικά γίνεται η διαδικασία του 401 περιμένεις mail εντός 10 ημερών να σε καλέσουν και να πας με 1 μήνα διορία
4) Πάρε κανά στυλό να έχεις για την αίτηση που θέλουν για την στρατολογία μην ψάχνεις από δω κ από κει και να γνωρίζεις αφμ αμκα κλπ
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
Επίσκεψη και από μένα σήμερα στο Φρουραρχείο Αθηνών. Πολύ καλύτερη οργάνωση σε σχέση με παλαιότερα. Θερμομέτρηση στην πύλη. Υποχρεωτική χρήση μάσκας. Υπήρχαν άνθρωποι της στρατολογίας μέσα. Συμπλήρωνες την αίτησή σου για παραπομπή στην επιτροπή απαλλαγών. Εξέταση από τον γιατρό. Στην δικιά μου περίπτωση αντέγραψε την γνωμάτευση και στην συνέχεια κατάθεση στον άνθρωπο της στρατολογίας. Υπήρχαν περίπου 170 άτομα. Άνετη εξυπηρέτηση.11:00 και κάτι είχα τελειώσει φτάνοντας 8 παρά. Τελικά ο κορωνοιος είχε και τα καλά του. Τώρα email για εξέταση από την επιτροπή.
Εγώ κανονικά παρουσιάζονται 2/6 . Τα Σαββατοκύριακο εν μετράνε στις 5 μέρες που έχω περιθώριο πριν την ημερομηνία που παρουσιάζουμε άρα αύριο μπορώ να πάω σωστά;
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά, να πω ότι κι εγώ είναι να περάσω φρουραρχείο Αθήνας. Βέβαια παρόλο που έχω χαρτί από δημόσιο ψυχολόγο αλλά και γνωμάτευση ψυχιάτρου με αγωγή μέ έχει πιάσει το κλασσικό άγχος καθότι πάω για απαλλαγή.Για λόγους κυρίως εργασιακούς μπορώ να πάω μόνο την 1/6 (που παρουσιάζομαι δηλαδή) ξέρετε αν αυτό πιάνει και την κανονική έσσο; Θέλω να πώ από πλευράς κόσμου πιο πολύ αν και από ότι καταλαβαίνω τα πράγματα φέτος είναι πιό απλά. Γιατί και τις 2 προηγούμενες χρονιές πήγαινα από 6 το πρωί και έφευγα 12 με 1 για ΡΟΥΦ.
Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις!
Σας ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες