Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 34
Στην επιστολη που μας εδωσαν γραφουν οτι θελουν επικυρωμενο φωτοαντιγραφο αγγλικων, η/υ, αει, τει κτλπ... Εφοσον δεν λενε κατι παραπανω σαν οδηγια και παμε εμεις σε ενα κεπ και μας σφραγισουν ενα ακριβες αντιγραφο απο το πτυχιο αγγλικων βασει του πρωτοτυπου ειμαστε οκ; Ετσι και αλλιως δεν γραφουν κτ πιστοποιηση Απο δικηγορο ή απο την αρχη εκδοσης του πτυχιου οπως ανεφερε η προκηρυξη...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
ναι ρε εννοειται, κουβεντα κανουμε, απλα επειδη εχω βαρεθει και εγω να πληρωνω την γραφειοκρατια σε ευρω... Μια ο δικηγορος, αλλη μια η ενωση και τωρα αλλα τοσα η ενωση... Ασε που πιστευω οτι αυτην την φορα ουτε που θα τους δωσουν σημασια γιατι προφανως θα τα θελουν ετσι για γενικες γνωσεις και οχι για μοριοδοτηση...bonito έγραψε:Κοιτα και στην προκυρηξη ελεγε οτι μπορεις και απο δικηγορο αλλα τελικα μας ειπαν απο την εκδουσα αρχη... Οποτε μια και μια δεν θα ξανατρεξω με τα γιωταλικια τους...
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Στους τίτλους σπουδών ξένων γλωσσών έχουμε τρείς τελείως διαφορετικές μεταξύ των πράξεις.α] την επικύρωση του πρωτοτύπου από την εκδούσα αυτό αρχή [στην περίπτωση των Αγγλικών Βρετανικό Συμβούλιο η Ελληνοαμερικανική Ενωση]
β] την επίσημη μετάφρασή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο, Δικηγόρο κ. Λ. Π.
γ]την επικύρωση του φωτοαντιγράφου του ως άνω αρμοδίως επικυρωμένου και επισήμως μεταφρασμένου πρωτοτύπου η οποία γίνεται βεβαίως σ΄όλες τις αρμόδιες Αρχές [ΚΕΠ, Αστυνομία κ. Λ. Π.]
Εδώ μας ζητάει πολύ απλά επικυρωμένο φωτοαντίγραφο κατεχομένου τίτλου που θα αποτανθούμε λοιπόν;
β] την επίσημη μετάφρασή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο, Δικηγόρο κ. Λ. Π.
γ]την επικύρωση του φωτοαντιγράφου του ως άνω αρμοδίως επικυρωμένου και επισήμως μεταφρασμένου πρωτοτύπου η οποία γίνεται βεβαίως σ΄όλες τις αρμόδιες Αρχές [ΚΕΠ, Αστυνομία κ. Λ. Π.]
Εδώ μας ζητάει πολύ απλά επικυρωμένο φωτοαντίγραφο κατεχομένου τίτλου που θα αποτανθούμε λοιπόν;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 97
Ε καλα ας τα βαλουν οπου θελουν... Απο το τει εχω, τους υπολογιστες εχω, μονο αυτο το αγγλικο ειναι η μαλακια... Και γω να σου πω δεν ψηνομαι για το 10αρικο γιατι 10-10 μαζευονται πολλα... Δεν ξερω γιατι τα θελουν...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μονο πολλα... Συλλογισου οτι πολλα παιδια, μαζι και εγω, πληρωσαμε και δικηγορο και την ενωση μετα... Τεσπα... Τι να κανουμε ομως τελικα τωρα... ; Να τρεχουμε παλι στην ενωση... ;
-
- Υπολοχαγός
Ε, ενωση να παει να ****** ... Εδω θα παρουμε τζακετ ρε μαγκα και λαπτοπ να πουμε τα 10 ευρω της επικυρωσης θα μας κανουν πισω... Χοντρο χαλι...
ευτυχως ο πατερας μου ειναι ραπτης και θα τον βαλω απο τωρα να αρχισει να "πλεκει" το αλεξισφαιρο γιατι να μας δωσουν δε νομιζω... Χαχα
...
ευτυχως ο πατερας μου ειναι ραπτης και θα τον βαλω απο τωρα να αρχισει να "πλεκει" το αλεξισφαιρο γιατι να μας δωσουν δε νομιζω... Χαχα
...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλα λαπτοπ δεν το επιβαλλουν, τεσπα μια λεξη που μας ειπε ενας ασφαλιτης οταν μας επαιρναν αποτυπωματα για εκει που μπαινουμε πρεπει να θυμομαστε. ΥΠΟΜΟΝΗ... !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 53
Καλη χρονια και απο μενα παιδια με μπολικη υγεια και υπομονη

Καλημέρα παιδια! Καλη χρονιά να έχετε με υγεια, πολλες χαρες και πολυ αστειρευτη υπομονη! Να ρωτησωκατι Για να μην γινομαι κουραστικος... Τελικα πηραν κανεναν απο αθηνα για τις επιστολες?
bonito έγραψε:Ε, ενωση να παει να ****** ... Εδω θα παρουμε τζακετ ρε μαγκα και λαπτοπ να πουμε τα 10 ευρω της επικυρωσης θα μας κανουν πισω... Χοντρο χαλι... ευτυχως ο πατερας μου ειναι ραπτης και θα τον βαλω απο τωρα να αρχισει να "πλεκει" το αλεξισφαιρο γιατι να μας δωσουν δε νομιζω... Χαχα
...
Χαχαχα! Πες του να ξεκινησει κ το δικο μου... Τον βλέπω τον πατέρα σου σε κανα χρόνο να διοργανώνει επιδείξεις μόδας για αλεξίσφαιρα.:p
-
- Υπολοχαγός
Κανας σιδηρουργος να ξεκινησει τα κουμπουρια; Χαχα
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
Το πιο ευκολο ρε bonito! Ξερω εναν αλβανο εισαγωγεα, τιμες συζητησιμες! Κοβει κ αποδειξη!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Υπολοχαγός
δημητρης25 έγραψε:Το πιο ευκολο ρε bonito! Ξερω εναν αλβανο εισαγωγεα, τιμες συζητησιμες! Κοβει κ αποδειξη!
χααχχαχα χωρις αποδειξη ρωτα τον ποσο βγαινει να γλιτωσουμε κανα κατοσταρι... Αχχαα
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
Ας μην λεμε τετοια γιατι βλεπω την εκαμ μεχρι το βραδυ να μου κανει επισκεψη!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 81
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Καλη χρονια μαγκες και απο μενα, με υγεια πανω απο ολα!(αν και καθυστερημενα γιατι ελειπα!) ας ελπιζουμε οτι σιγα σιγα απο αυριο θα αρχισει να προχωραει η υποθεση!

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες