Το σιγουρο ειναι οτι σιγα σιγα τα μαρτυρια μας τελειωνουν... Την παρασκευη το τελικο σταδιο και μετα οι γ... Νοι οι πινακες! Αντε με το καλο! Εγω δεν ισοψηφισα με κανεναν!
Αρα να φανταστω οτι εμενα που με πειραν με 2410 να παω για κληρωση ειμαι σχεδον απο τους τελευταιους επιλαχοντες ς; Αυτα ειναι με 2410 και θα παρω τα @@ μου... Μια χαρα!
asimike έγραψε:Αρα να φανταστω οτι εμενα που με πειραν με 2410 να παω για κληρωση ειμαι σχεδον απο τους τελευταιους επιλαχοντες ς; Αυτα ειναι με 2410 και θα παρω τα @@ μου... Μια χαρα!
να μην φανταστεις τιποτα... Να περιμενεις την παρασκευη να δεις τι ειναι τελικα... Μπορει να εισαι και παο τους τελευταιους επιτυχοντες η απο τους πρωτους επιλαχοντες!
asimike έγραψε:Αρα να φανταστω οτι εμενα που με πειραν με 2410 να παω για κληρωση ειμαι σχεδον απο τους τελευταιους επιλαχοντες ς; Αυτα ειναι με 2410 και θα παρω τα @@ μου... Μια χαρα!
να μην φανταστεις τιποτα... Να περιμενεις την παρασκευη να δεις τι ειναι τελικα... Μπορει να εισαι και παο τους τελευταιους επιτυχοντες η απο τους πρωτους επιλαχοντες!
απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι! Μονο μην φωναξεις πολυ γιατι θα Τον κουφανεις!
απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι! Μονο μην φωναξεις πολυ γιατι θα Τον κουφανεις!
Λοιπον παιδια μπαινω σε αυτο το φορυμ 5 μηνες περιπου. Εχω πει παρα πολλα, εχω μαθει κ εχω ακουσει πολλα περισσοτερα! Με πολλα παιδια απο εδω εχουμε σπασει τα νευρα μας μαζι οπως εχουμε ριξει κ το γελιο της ζωης μας παρεα! Οσο καιρο μιλαμε εδω πιστευω οτι εχουμε κανει καλο παρεακι. Θελω να αναφερω κατι ομως! Οτι ειπε η φενια πριν ειναι οτι πιο σωστο εχω ακουσει αυτους τους 5 μηνες! Ποσοι ειμαστε 100-200 ατομα; Ακουμε γνωμες απο 100-200 ακομη που δεν μπαινουν εδω; Μαθηματικα μπορει να ειμαστε τιποτα, μπορει ομως να ειμαστε κ τα παντα! Να μην ξερουμε τιποτα κ ολα να πανε εκει που δεν ειχαμε ποτε φανταστει ποτε οτι μπορουν να πανε! Μιλαμε μεταξυ μας τοσο καιρο κ ολοι μας εχουμε χαθει μεσα στα θελω μας, τα πρεπει μας κ τα ονειρα μας! Εγω πρεπει να ειμαι ο πιο χαμενος! Εαν εχει δικιο αυτη η κοπελα το εχει σκεφτει κανεις; Μπορουμε εμεις αυτα τα 100-200 -300 σου λεω εγω ατομα να ειμαστε σιγουρη οτι οι βασεις θα ειναι εκει; Ποιοι ειμαστε εμεις για να το κανουμε αυτο; Φιλικα κ προς ολους γραμμενα μελοι κ μη.
Ρε παιδια μην τρελενεστε. Και εσυ ρε δημητρη μην ανχωνεσαι. Το πεπρωμενο δεν μπορεις να το αποφυγεισ. Ολα καλα θα πανε. Πεσαν μερικα τηλεφωνα για ισιψηφιεσ. Ε και τι εγινε; Καλυτερα που δεν σε πειραν για ισοψηφια. Ουτε εμενα με ειχαν παρει οταν τραβουσα το ιδιο ανχος με σενα. Ομως ολα πηγαν καλα. Με πειραν ενα πρωι απο το αστυνομικο τμημα που ειχα καταθεσει τα χαρτια και μου ειπαν ουι ειμαι μεσα στους επιτυχοντες και πως επρεπε να παω απο κει για να παρω στοιχεια για τους γιατρους και τα αθληματα. Υπομονη ρε μαγκεσ. Παρασκευη βραδυ θα ξερετε.
δημητρης25 έγραψε:Λοιπον παιδια μπαινω σε αυτο το φορυμ 5 μηνες περιπου. Εχω πει παρα πολλα, εχω μαθει κ εχω ακουσει πολλα περισσοτερα! Με πολλα παιδια απο εδω εχουμε σπασει τα νευρα μας μαζι οπως εχουμε ριξει κ το γελιο της ζωης μας παρεα! Οσο καιρο μιλαμε εδω πιστευω οτι εχουμε κανει καλο παρεακι. Θελω να αναφερω κατι ομως! Οτι ειπε η φενια πριν ειναι οτι πιο σωστο εχω ακουσει αυτους τους 5 μηνες! Ποσοι ειμαστε 100-200 ατομα; Ακουμε γνωμες απο 100-200 ακομη που δεν μπαινουν εδω; Μαθηματικα μπορει να ειμαστε τιποτα, μπορει ομως να ειμαστε κ τα παντα! Να μην ξερουμε τιποτα κ ολα να πανε εκει που δεν ειχαμε ποτε φανταστει ποτε οτι μπορουν να πανε! Μιλαμε μεταξυ μας τοσο καιρο κ ολοι μας εχουμε χαθει μεσα στα θελω μας, τα πρεπει μας κ τα ονειρα μας! Εγω πρεπει να ειμαι ο πιο χαμενος! Εαν εχει δικιο αυτη η κοπελα το εχει σκεφτει κανεις; Μπορουμε εμεις αυτα τα 100-200 -300 σου λεω εγω ατομα να ειμαστε σιγουρη οτι οι βασεις θα ειναι εκει; Ποιοι ειμαστε εμεις για να το κανουμε αυτο; Φιλικα κ προς ολους γραμμενα μελοι κ μη.
αν και νεο μελος εγω σας παρακολουθουσα απο πολλυ παλια, και σας σιμπαθησα ταμαλα μακαρι να τα πουμε απο κοντα και στην εκπαιδευση
δημητρης25 έγραψε:Λοιπον παιδια μπαινω σε αυτο το φορυμ 5 μηνες περιπου. Εχω πει παρα πολλα, εχω μαθει κ εχω ακουσει πολλα περισσοτερα! Με πολλα παιδια απο εδω εχουμε σπασει τα νευρα μας μαζι οπως εχουμε ριξει κ το γελιο της ζωης μας παρεα! Οσο καιρο μιλαμε εδω πιστευω οτι εχουμε κανει καλο παρεακι. Θελω να αναφερω κατι ομως! Οτι ειπε η φενια πριν ειναι οτι πιο σωστο εχω ακουσει αυτους τους 5 μηνες! Ποσοι ειμαστε 100-200 ατομα; Ακουμε γνωμες απο 100-200 ακομη που δεν μπαινουν εδω; Μαθηματικα μπορει να ειμαστε τιποτα, μπορει ομως να ειμαστε κ τα παντα! Να μην ξερουμε τιποτα κ ολα να πανε εκει που δεν ειχαμε ποτε φανταστει ποτε οτι μπορουν να πανε! Μιλαμε μεταξυ μας τοσο καιρο κ ολοι μας εχουμε χαθει μεσα στα θελω μας, τα πρεπει μας κ τα ονειρα μας! Εγω πρεπει να ειμαι ο πιο χαμενος! Εαν εχει δικιο αυτη η κοπελα το εχει σκεφτει κανεις; Μπορουμε εμεις αυτα τα 100-200 -300 σου λεω εγω ατομα να ειμαστε σιγουρη οτι οι βασεις θα ειναι εκει; Ποιοι ειμαστε εμεις για να το κανουμε αυτο; Φιλικα κ προς ολους γραμμενα μελοι κ μη.
αν και νεο μελος εγω σας παρακολουθουσα απο πολλυ παλια, και σας σιμπαθησα ταμαλα μακαρι να τα πουμε απο κοντα και στην εκπαιδευση
σε ευχαριστουμε andriko μας συγκινησες Θα τα πουμε και απο κοντα